- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi foreveryours
-
oncelikle ev sizin mi?kira mi? uzun sure mi oturmayi dusunuyorsunuz?pencere-teras odada mi kaliyor?mutfakta yok mu?daha detayli fotograf koysan iyi olur aslinda.birde tavanlar nasil?aydinlatma?Kızlar merhaba ben 3 ay eşimin ailesiye oturduktan sonra evimi ayırdım..
Ve inanki evimde bir sandlye dahi yoktu çok şükür aldık..1+1 çatı katında oturuyorum..
Odalarım küçük,mutfağım büyük..Fakat bir türlü düzene sokamadım malesef..
Çok dağınık duruyor..Mesela uzun bir hol var..yaz diye küçücük halı almıştım şimdi pişman oldum nasıl bir halı alsam diye düşünüyorum..
Evimde deseniz 2 kişiyiz ama her gün kalktığımda savaş alanı resmen..
Her gün dip köşe temizliyorum ama yok gene dağınık duruyor..Mutfağımı özellikte ne yapsam bilmiyorum..
Karanlık duruyor biraz..Halı,avize,aksesuar vs. ne alabilirim düşünüyorum..
Daha doğrusu nasıl renklendirebilirim..
Resimlerimi yüklüyorum biraz dağınık k.bakmayın..
Taşınalı çok olmadı.Ama görün çok dağınık duruyor..Daha şirin olsun istiyorum..
Bide masam var yuvarlak..Yardımcı olun lütfennnÇok sıkıntı yapıyorum..
Işığı açmadan çekmişim karanlık oldu biraz k.bakmayın..
oncelikle ev sizin mi?kira mi? uzun sure mi oturmayi dusunuyorsunuz?pencere-teras odada mi kaliyor?mutfakta yok mu?daha detayli fotograf koysan iyi olur aslinda.birde tavanlar nasil?aydinlatma?
saglikla mutlulukla oturun:)
mutfagin tam olark görünmüyor..
ama buzdolabinin yanindaki sepet tarzi seyi kullanma,
daha kapali birsy olsun gerekliyse,tam bütün olarak göremediigmden birsey diyemiyorum..
perden koyu renkliyse acik yap daha karanlik olmaz..
mesela bir dolap yap ahsaptan enine uzunlukla olur,boyuna uzunlukla olur
bu ivir zivr ortada olan seyleri oraya koy..su buzdolabinin yanindaki sey hic güzel durmuyor yani daginik gösteriyor....
mutfagin tam olark görünmüyor..
ama buzdolabinin yanindaki sepet tarzi seyi kullanma,
daha kapali birsy olsun gerekliyse,tam bütün olarak göremediigmden birsey diyemiyorum..
perden koyu renkliyse acik yap daha karanlik olmaz..
mesela bir dolap yap ahsaptan enine uzunlukla olur,boyuna uzunlukla olur
bu ivir zivr ortada olan seyleri oraya koy..su buzdolabinin yanindaki sey hic güzel durmuyor yani daginik gösteriyor....
hani neresi dağınık yahu ben görmedim dağınıklık.
aydınlık olsun istiyorsan açık renklere yönel.
duvarları beyaza boyatabilirsin mesela.
Canım kiradayım ama şimdilik buradayım..Pencerem var üçgen.Mutfakta cam var tabikidee :).Tavanlarımm da yüksek.
canim tezgahin oraya yapilacak birsey yok anladigim kadariyla makina filan icin yer yok mutfak dolabinin alt kisminda,oraya birsey yapamazsin
ya simdi masayi düsünüyorum,buzdolabi olan duvarin oraya oda hersey tren gibi dizilmis mi olur,
oradada masa pek olmaz camin önüne koy diyecegim bu seferde orda camasir makinasi var:)
bosver senin evin olsa yiktiri etirir birseyler yapardin..
simdi ne diyecegimide bilemedim.
Canım yükledim tekrardan ışığı açıp şu an biraz dağınık kusuruma bakmayın acele çektim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?