Gidip bakamadım bazı nedenlerden dolayı ama video olarak her yerini gördümEvi tutarken gidip bakmadınızmı ? Adam zaten gelmeyin dememiş neresi garip ?
Sizden kaynaklıymış yani anladığım kadarıyla nişnlınızın gelme gitme dediği yok. Eşyalr geldiğinde gidip yerleştirin o zaman.Gidip bakamadım bazı nedenlerden dolayı ama video olarak her yerini gördüm
Hayır yani bana dedi senin gelmene gerek yok biz hallederiz dediSizden kaynaklıymış yani anladığım kadarıyla nişnlınızın gelme gitme dediği yok. Eşyalr geldiğinde gidip yerleştirin o zaman.
Calisiyorsaniz izin alma biz hallederiz demis olabilir ama bence de gidin yani sonra yok bu buraya olmamis falan diyecekseniz iki is yapilmis olurHayır yani bana dedi senin gelmene gerek yok biz hallederiz dedi
Desin, sizde ben gelmek istiyorum der gidersiniz. Çok bir mesele değil bu.Hayır yani bana dedi senin gelmene gerek yok biz hallederiz dedi
Ne olursa olsun gidin, şimdiden herşeyi onun kararına bırakmayın. Hem mobilya yerlerini sonradan degistirmek zahmetli ne gerek var.Bu şeyle karşılaşan var mı acaba.. Ben nişanlımla ayrı şehirlerdeyim mobilyaları seçtik beyaz eşyaları seçtik vs kendi evimi sadece telefon üzerinden gördüm neresi oda neresi salon yatak odası vs bilmiyorum tam olarak ev bomboş.. Sormak istediğim şey eşyalar gelecekmiş bu hafta ama nişanlım dedi ki ben hepsinin kurulumunu yaparım yerleştiririm bende öyle olur mu dedim ikimiz beraber yapalım nereye ne gelecek bakalım ben görmek istiyorum dedim yani böyle olması gerekmez mi gerçekten inşallah bu hafta gitmeyi düşünüyorum
Hemen Gideceksen beklesin.Bu şeyle karşılaşan var mı acaba.. Ben nişanlımla ayrı şehirlerdeyim mobilyaları seçtik beyaz eşyaları seçtik vs kendi evimi sadece telefon üzerinden gördüm neresi oda neresi salon yatak odası vs bilmiyorum tam olarak ev bomboş.. Sormak istediğim şey eşyalar gelecekmiş bu hafta ama nişanlım dedi ki ben hepsinin kurulumunu yaparım yerleştiririm bende öyle olur mu dedim ikimiz beraber yapalım nereye ne gelecek bakalım ben görmek istiyorum dedim yani böyle olması gerekmez mi gerçekten inşallah bu hafta gitmeyi düşünüyorum
E gidin o zaman kimse size gelmeyin dememiş ki ayrıca kurulum demek yerine çakmak demek değil ki istediğiniz zaman değiştirirsinizBu şeyle karşılaşan var mı acaba.. Ben nişanlımla ayrı şehirlerdeyim mobilyaları seçtik beyaz eşyaları seçtik vs kendi evimi sadece telefon üzerinden gördüm neresi oda neresi salon yatak odası vs bilmiyorum tam olarak ev bomboş.. Sormak istediğim şey eşyalar gelecekmiş bu hafta ama nişanlım dedi ki ben hepsinin kurulumunu yaparım yerleştiririm bende öyle olur mu dedim ikimiz beraber yapalım nereye ne gelecek bakalım ben görmek istiyorum dedim yani böyle olması gerekmez mi gerçekten inşallah bu hafta gitmeyi düşünüyorum
Erkekler bu tarz konularda çok detay düşünemiyor, hele de olayın duygusal taraflarını. Muhtemelen yol çekmeyin, yorulmayın, izin almak sorun olmasın ya da izninizi dugun zamanı kullanın gibi mantık yönünden düşünüp söylemiştir. Çünkü anlattığınıza göre özellikle gelme demiyor, ben de halledebilirim diyor. Siz gidene kadar büyük eşyaların montajını yaptırması mantıklı olur bence. Vaktiniz azsa ki farklı sehirlerdesiniz, iyi değerlendirmek lazım. Gidince koltuğun dolabın yerini değiştirmek zor değil. Uymayan şeylerin yerini değiştirip sonra içine dizilecek şeylere geçersiniz hemen. Detaylar daha uğraştırıcı ve zaman alıcı oluyor. Zaten kullandıkça da yerini sevmediğiniz eşyaların yerini daha çook değiştireceksinizBu şeyle karşılaşan var mı acaba.. Ben nişanlımla ayrı şehirlerdeyim mobilyaları seçtik beyaz eşyaları seçtik vs kendi evimi sadece telefon üzerinden gördüm neresi oda neresi salon yatak odası vs bilmiyorum tam olarak ev bomboş.. Sormak istediğim şey eşyalar gelecekmiş bu hafta ama nişanlım dedi ki ben hepsinin kurulumunu yaparım yerleştiririm bende öyle olur mu dedim ikimiz beraber yapalım nereye ne gelecek bakalım ben görmek istiyorum dedim yani böyle olması gerekmez mi gerçekten inşallah bu hafta gitmeyi düşünüyorum
Kurulumu getiren şirket yapıyor zaten mobilya montajını falanBu şeyle karşılaşan var mı acaba.. Ben nişanlımla ayrı şehirlerdeyim mobilyaları seçtik beyaz eşyaları seçtik vs kendi evimi sadece telefon üzerinden gördüm neresi oda neresi salon yatak odası vs bilmiyorum tam olarak ev bomboş.. Sormak istediğim şey eşyalar gelecekmiş bu hafta ama nişanlım dedi ki ben hepsinin kurulumunu yaparım yerleştiririm bende öyle olur mu dedim ikimiz beraber yapalım nereye ne gelecek bakalım ben görmek istiyorum dedim yani böyle olması gerekmez mi gerçekten inşallah bu hafta gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?