Evimi nasıl düzene sokarım..

o yoruma bende bittim keşke çok param olsa da yakıp kurtulsam gitsin mikroplar :)))
bende bu akşam tv karşısında ütü yapayım bakalım nasıl olacak:31:

o yoruma bende bittim keşke çok param olsa da yakıp kurtulsam gitsin mikroplar :)))
bende bu akşam tv karşısında ütü yapayım bakalım nasıl olacak:31:

işin şakası kardeşim ... 14 aylık evliyim hala evimi düzene sokamadım ... 2 aydır aylık kadın alıyorum ... ikimizde çalıştığımız için ev pek kirlenmiyo ... ütüyü de her sabah işe gitmeden yapıyorum ... ev dağılsa bile umurumda değil bu ara :) hele bu ramazan ayında :)

işin şakası kardeşim ... 14 aylık evliyim hala evimi düzene sokamadım ... 2 aydır aylık kadın alıyorum ... ikimizde çalıştığımız için ev pek kirlenmiyo ... ütüyü de her sabah işe gitmeden yapıyorum ... ev dağılsa bile umurumda değil bu ara :) hele bu ramazan ayında :)

canım bende kadın alıyordum gel gör aldanmışım biraz annemler bi geldi önceki gün almıştım zaten bana dedilerki evin çok pis yüzeysel toparlayıp 100 liramıda alıp çıkmış bir senedir o kadın geliyodu meğersem ben kontrol etmiyorum diye sallıyomuş beni..:43:

Şimdi evde olsam da normalde çalışıyorum.
Ve çalışırken hafta sonu bir günü temizlik günü yaparım.
Önce balkonları yıkarım..(3 tane..:ssz:)
Çamaşırları makineye atarım o yıkanırken toz alıyorum.
Toz bitince süpürge açarım. Bu sırada makine bitmiş olur, çamaşırları asarım.
Sonra her yeri silerim. En son wc, banyo çamaşır suyu ile dalarım.
Dilim dışarda çıkarım. :)
Ütüyü başka bir gün yapıyorum keyfim olduğunda.
Camlarımı, dolaplarımı şimdiye dek hep annem sildi yaa çalışırken geldi, sildi kurban olurum ona ben:16:

Eşin yardım etsin bu arada, o süpürgeyi alsın sen bezi daha zevkli oluyor..:ssz:

oohh missssss :21::21::21::21:

günlük toparla ..
haftada 1 sil süpür ..
günlük wc yıka ..
mutfağında bulasık bırakma..
temiz olursun ..
:21::21::21:

canım bende kadın alıyordum gel gör aldanmışım biraz annemler bi geldi önceki gün almıştım zaten bana dedilerki evin çok pis yüzeysel toparlayıp 100 liramıda alıp çıkmış bir senedir o kadın geliyodu meğersem ben kontrol etmiyorum diye sallıyomuş beni..:43:

bende 100 lira veriyorum ... ister arkadaş getirsin yanında ister tek gelsin ... kv çağırıyorum ben başlarına ... temizliği beğenmezsem arıyorum neden öyle yaptın şurası yapılmamış burası böyle olmuş diye :)

bende 100 lira veriyorum ... ister arkadaş getirsin yanında ister tek gelsin ... kv çağırıyorum ben başlarına ... temizliği beğenmezsem arıyorum neden öyle yaptın şurası yapılmamış burası böyle olmuş diye :)

ben onu hiç yapmadım ayrı şehirdeyim burda kimsem yok zaten..ben işteyken anahtarı veriyodum yapıp çıkıyodu daha hiç bu niye böyle demedim baktı bu saf yüzükoyun toplayıp gitmiş evimi hep gözüm daha yeni açıldı:27:

Back
X