evimi otel gibi kullanıyor!!!!!

valla madem kocanda istemiyo ama sabrediyosa annesine şanslısın canım..bence eşinle haftasonları sık sık planlar yapın tabi eşine annesinden kurtulmak için olduğunu sölemezsin..bi iki kezde kv önceden arayıp sölüyosa telde dersinki bizim şu programımız var bu haftasonu başka bi gün ayarlayalım istersen anne de olsun bitsin eşinde ana kuzusu değilken bence hiç onunla tartışıp aranıza soğukluk katmayın canım..çocuk olsa bu kadın sizden hiç çıkmaz emin ol ama onunda bi çaresi var hergün hergün çocuğu bırakır gezmeye gidersiniz bir ikisonra dayanamaz kaçar rahatlarsınız :) bu arada evlilik programlarının doğru bişi olduğunu filan mı aşılasanız acaba belki birini bulur da yol alır :1:

uzgunum ama bu durumaa alısmalısın ya hergun aynı evde otursaydın bırde onları dusunde kendını avut tatlım

Siz gelmemesi için elinizden geleni yaptınız mı peki?
Yani geleceği zaman anne bu hafta sinemaya gidicez..arkadaşlara gidicez..yada biz sana gelecektik dediniz mi.
Demediyseniz bir deneyin bakalım.Anlayacak mı.

valla madem kocanda istemiyo ama sabrediyosa annesine şanslısın canım..bence eşinle haftasonları sık sık planlar yapın tabi eşine annesinden kurtulmak için olduğunu sölemezsin..bi iki kezde kv önceden arayıp sölüyosa telde dersinki bizim şu programımız var bu haftasonu başka bi gün ayarlayalım istersen anne de olsun bitsin eşinde ana kuzusu değilken bence hiç onunla tartışıp aranıza soğukluk katmayın canım..çocuk olsa bu kadın sizden hiç çıkmaz emin ol ama onunda bi çaresi var hergün hergün çocuğu bırakır gezmeye gidersiniz bir ikisonra dayanamaz kaçar rahatlarsınız :) bu arada evlilik programlarının doğru bişi olduğunu filan mı aşılasanız acaba belki birini bulur da yol alır :1:

aynen katiliyorum ve eklemek istiyorum

ben yasadim bazi kaynanalar gelinin zittina onu sinir edecek sekilde davranmayi tercih edip amac ediniyorlar

yani eger rahatsiz oldugunuzu belli ederseniz bundan zevk alir..

evet evet ben yasadim...

ama mutluysaniz inatlasmazsaniz akillica hareket edip esinizi de tatli dille ikna edip sinemaya onceden bilet alin mesela bir yerlerden yer ayirtin gelemesin kayinvalideniz de oh..

sonra unutmayin kimse ama kimse icin esinizle huzurunuzu bozmayin... bu isler boyle gidiyor... anliyorum calisiyorsunuz ve devamli evde arkasindan bir seyler toplamak zor geliyor..

ama sabredeceksiniz... hic ses etmeyin esiniz zamani gelince onu uyaracaktir... yavas yavas istediginizi elde edebilirsiniz...

ayrica gevezeligi tutunca da dinlemeyin...

pasta yapmaya baslayin icinizden baska seyler dusunun hihi tamam deyin...

boyle seyler iste... hayat ne kadar kotu...

bu işe yaramadı planımız olsa daha iptal etmek zorunda kaldık.
hatta dün aradım hafta sonu musait deiliz falan dedim biraz sert şekilde geçen seferde bunu yapmışdım
ama beni kocama şikayet etmiş. eşim aradı ateş püskürdü.telefonda kavga ettik
bende babasını aradım tabi adam boşandıgı için araya girmek istemedi beni teselli etti.
ama akşam eşimle küs olduk ben daha çok hırslandım
bu sabahda kv aradım sövdüm benim huzurumu bozup boşanmamımı isiyorsun dedip
kadınn cevp: isteseydim başdan yapardım!!!!!
zaten başdan beri bana kan kustrdular burda eski konuşarım silindi ama çok şey yaşadım
bende cevp: senmisin beni kocama şikayet eden bi daha asla bu eve giremiceksin dedim
hak etmedimi sizce?

onun geldigi haftalarda evinizle az ilgilenin gidin cıkın gezin, anlayacaktır istenmedigini

onuda yaptım ama kadın o kadar bencilki hiç bir şeyi kafasına takmıyor tv açıp kendi kendine gülüyor canı sıkılınca burda akrsbslsrı var çıkıp geziyor akşam gelip oflayıp püflüyor yani ben ne yapayım buna otel gibi kullanıyor diye boşa demiyorum 1 çanta kıyafertini kirlide olsa temizde olsa kirli sepetine sokuyor kaç makina kıyafetini yıkattırıyor bana
eşyalarını saga sola atıp toplamıyor iç çamaşırlarını bile yani siz düşünün

hatta dün aradım hafta sonu musait deiliz falan dedim biraz sert şekilde geçen seferde bunu yapmışdım
bende babasını aradım tabi adam boşandıgı için araya girmek istemedi beni teselli etti.
zaten başdan beri bana kan kustrdular burda eski konuşarım silindi ama çok şey yaşadım
bende cevp: senmisin beni kocama şikayet eden bi daha asla bu eve giremiceksin dedim
hak etmedimi sizce?

Bu şekilde bir yere varamayacağınızı söylemek isterim, zira eve gelen kim olursa olsun önce onun rahatını düşünürüz biz, teyzemler gelir sevdikleri, sürekli takip ettikleri dizileri açarız. Sevmek zorunda değilsiniz ama saygı göstermek zorundasınız ayrıca; madem size çok şey yaşattılar neden bir arada oturmayı istediniz? Bu çok büyük bir risk ve sen misin beni kocama şikayet eden, bir daha bu eve girmeyeceksin demek çok ağır, bu şekilde tartışmaya hiç girmeseydiniz keşke, çünkü o eşinizin annesi ne kadar evinize sokmamayı düşünüyorsunuz?
Gereksiz yüz göz olup, arayı bozmuşsunuz.

telde kaynanama sövdüm demişsin sert konuştum demişsin çok fevri davranıyorsun bu sana birşey kazandırmaz:50: aksine eşinle aranın açılmasına onun senden soğumasına sebep olabilir.sen ne kadar kaynananı sevmesende o kadın sonuçta eşinin annesi içinden gelmese bile daha saygılı davranmanı öneririm.evlilik sabır ister canım biraz da politik olacaksın sorunlarını daha sakin bir şekilde çözmeye çalış:31:

hak etmedimi sizce?
aslında inceldiği yerden kopsun ya iyi yapmışsın haddini bildirmek lazım öbürtürlü uraşılmıyor sana nasıl cevap vermiş bak istesem çoktan yapardım diye onu demeside ayrı bişe ama hep ööle hazırcevap olacağınıda unutma uğraşmaya kalksaydın baş edemezdin en iyisi bu olmuş sanırım inşallah eşinle aran açılmaz bunu karşına al konuşun bence ılımlı bi şekilde hatta onunda herşeyin farkında olduğunu söle hatta kendinin bile sabretmeye çalıştığının..deki ben birlikte oturabiliriz dediğimde bizi eve almadı şimdi amacı ne bizim evimiz ayrı evliyiz biz artık ayrı bi aileyiz bunları bilmesi gerekiyor bence artık

Seni bir anlamda anliya biliyorum hele daginik ev düzenine saygisiz biri ise, ama sövdüm demek baya sert olmus inaniyorum yasadiklarin seni baya doldumrus zaman icersinde.

hak etmedimi sizce?

bır kere kayınvalıden akıllı bırı olsa kocanı arayıp senı sıkayet etmez..

akıllı bır kaynanaa ogluna bırsey bellı etmez...ogluna yok oglum bız ıyıyız deyıp oglunun arkasndan gelıne ezıyet edenler var..

dıycem su kı senın kaynanan kurnaz degıl..sen ıstesen onu basparmagınla oynaıtırsın..

kocanla aranı bozdugu ıcın ona hırslandın.. haklısında..ama bır daha bu eve gırmeyceksın demeseydın keske..

cunku o esının annesı,,gırer ama gırdıgı zamanda konusma bosver o yokmus gıbı davran..sen boyle devam ettıgın surece o zaten gırmez bıurdaha eve.

e tabı kaynanın bıraz bıraz gurur varsa gırmez...o senın ınadına gelecektır yada esını dolduracaktır..hııııcc aldırıs etme..

kaynanan geldıgındede o yokmus gıbı davran esınle konus onu yok saymıs gıbı yap ama kaynanada sert tepkıler verme esının yanında..zaten o anlar bu durumu..

bır kere kayınvalıden akıllı bırı olsa kocanı arayıp senı sıkayet etmez..

akıllı bır kaynanaa ogluna bırsey bellı etmez...ogluna yok oglum bız ıyıyız deyıp oglunun arkasndan gelıne ezıyet edenler var..

dıycem su kı senın kaynanan kurnaz degıl..sen ıstesen onu basparmagınla oynaıtırsın..

kocanla aranı bozdugu ıcın ona hırslandın.. haklısında..ama bır daha bu eve gırmeyceksın demeseydın keske..

cunku o esının annesı,,gırer ama gırdıgı zamanda konusma bosver o yokmus gıbı davran..sen boyle devam ettıgın surece o zaten gırmez bıurdaha eve.

e tabı kaynanın bıraz bıraz gurur varsa gırmez...o senın ınadına gelecektır yada esını dolduracaktır..hııııcc aldırıs etme..

kaynanan geldıgındede o yokmus gıbı davran esınle konus onu yok saymıs gıbı yap ama kaynanada sert tepkıler verme esının yanında..zaten o anlar bu durumu..

o bahsi geçen kv bende var canım daha evlenemeden işini biliyor oğlu gelince sever över o gidince ohooo bugünde aradım teli bi soğuk soğuk açtı ama bidaha görür o yeter artık çok kırılıyorum bende.. neyse konu sahibi arkadaşımız naptı acaba bugün o olaydan sonra merak ediyoz yaa yaz bize girince canım

o bahsi geçen kv bende var canım daha evlenemeden işini biliyor oğlu gelince sever över o gidince ohooo bugünde aradım teli bi soğuk soğuk açtı ama bidaha görür o yeter artık çok kırılıyorum bende.. neyse konu sahibi arkadaşımız naptı acaba bugün o olaydan sonra merak ediyoz yaa yaz bize girince canım

desene senın kaynana ısını bılıyor:)
benım gorumcemın bı kaynanası var..sımdı oglunun yanında gorumcem bı laf dıyor gorumcemın esıde ona kızıyor..sonrada kaynanası dıormuskı aaa nıe kızıon oglum gelnıme o bişey yapmadı gıt bakım sen surdan ben gelınıme laf ettırmem dıyormus..

neyse oglu gııdınce gorumceme neler yapıyormus neler..sonra gorumcem olanları kocasına anlatınca halıyle dogal olarak ınanmıyormus kocası..

yok benım annem senı sever yalan soyleme dıyormus..gorumcemde sınırınden patlıyormus::)

Alllah baslara vermesın valla oyle kaynana..

çok öfkeleniyorum kendimi kontrol edemiyorum hatta buraya yazmışdım kocama karşı öfkemi kontrol edemiyorum yıkıp döküyorum diye işde bu kadın yüzünden oluyo tek sorunumuz bu kadın onun dışında eşimle çok iyiyiz
bugünlerde gebelik bekliyrum ama eşimede babasınaa resti çektim ayrılık lafı andım
babasına; siz dua edinde ben bu soyadımı ömrmün sonuna kadar taşıyabileyim dedim
eşimede; o kadın gelirse ben giderim dedim
şimdi akşam eşim gelecek yine surat asacak sorunlar hakkında konuşmaz 3-5 gün küser sonra barışır aynı olay tekrar eder bu böyle oldu hep

desene senın kaynana ısını bılıyor:)
benım gorumcemın bı kaynanası var..sımdı oglunun yanında gorumcem bı laf dıyor gorumcemın esıde ona kızıyor..sonrada kaynanası dıormuskı aaa nıe kızıon oglum gelnıme o bişey yapmadı gıt bakım sen surdan ben gelınıme laf ettırmem dıyormus..

neyse oglu gııdınce gorumceme neler yapıyormus neler..sonra gorumcem olanları kocasına anlatınca halıyle dogal olarak ınanmıyormus kocası..

yok benım annem senı sever yalan soyleme dıyormus..gorumcemde sınırınden patlıyormus::)

Alllah baslara vermesın valla oyle kaynana..
heh işte benimkide tam ööle çok yüz verdim ben anacım daha şimdiden çook :1:
çok öfkeleniyorum kendimi kontrol edemiyorum hatta buraya yazmışdım kocama karşı öfkemi kontrol edemiyorum yıkıp döküyorum diye işde bu kadın yüzünden oluyo tek sorunumuz bu kadın onun dışında eşimle çok iyiyiz
bugünlerde gebelik bekliyrum ama eşimede babasınaa resti çektim ayrılık lafı andım
babasına; siz dua edinde ben bu soyadımı ömrmün sonuna kadar taşıyabileyim dedim
eşimede; o kadın gelirse ben giderim dedim
şimdi akşam eşim gelecek yine surat asacak sorunlar hakkında konuşmaz 3-5 gün küser sonra barışır aynı olay tekrar eder bu böyle oldu hep

canım bebek kısmetiyle gelirmiş sen şu günlerde hemen öğrenmeye bak eşine bu mutlu haberi verirsen yumuşar aranız hadi hayırlı olsun şimdiden :) bu arada senin kp vefat etti sanıyodum ben kv onuda yollamış haa ayrıldılar mı

Back
X