• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimi satmak zorundayim....gelecekten çok korkuyorum

Iyi de ben anlamadım böyle bir adama neden tahammül ediyorsunuz ?
Şu an onun yüzünden bu haldesiniz farkında mısınız?
Bu zahmet girsin bi işe de satmayin evinizi diretin zorlayın yani.
Ayrıca ağır laf ettim diyorsunuz da çok iyi etmişsiniz az bile genç böyle bir adama.

Kocanız hala işe girmedi mi?
Eviniz elden gidecek çalışması şart.
Herşeyin üstesinden siz tek başınıza gelemezsiniz ki.

5 yıldır bitmeyen inşaat. Doğru planlama yapamadığınız göstergesi. İnşaattan sorumlu kim? Kocan. Niye bitmiyor sebepleri neler? Sana bunları açıklayabilir mi? Mantıklı bir açıklama yoksa
Bence ne kadar ağır konuşursan konuş haklısın.
Bir de çocuklar bile motivasyonumu kırdın hevesim kaçtı o yüzden olmuyor bahanesine sığınmıyor. Arkadaşlar da yazmış kocan çalışmıyor sadece bu işle ilgileniyormus. Onu da becerememiş. Kocan sorumsuz geldi

5 yıldır bitmeyen inşaat. Doğru planlama yapamadığınız göstergesi. İnşaattan sorumlu kim? Kocan. Niye bitmiyor sebepleri neler? Sana bunları açıklayabilir mi? Mantıklı bir açıklama yoksa
Bence ne kadar ağır konuşursan konuş haklısın.
Bir de çocuklar bile motivasyonumu kırdın hevesim kaçtı o yüzden olmuyor bahanesine sığınmıyor. Arkadaşlar da yazmış kocan çalışmıyor sadece bu işle ilgileniyormus. Onu da becerememiş. Kocan sorumsuz geldi

adam inşaatı bitirmiyor çünkü bitirirse çalışmak zorunda
çalışmaması için bahane kalmaz inşaat biterse
oyalanmış durmuş

Merhabalar,
evimi satmak zorundayim,artik kredisini ödeyemez duruma geldik.Benim eskisi gibi full çalişmiyorum ve bu sene sonuna krediyi yeniletmek gerekiyor fakat maaşim düşük olduğu icin onay alamam.
Taşinmaktan ve tekrar yeni başlamaktan çok korkuyorum.Zaten burda kiralarda çok pahali ve biz de iyi bir mahalleye taşinamayiz ozaman.Mutsuz olacağim biliyorum çünkü standartlarim düşürmek zorundayim.
Şimdiki evimde yerkalüferi var ,bütün odalar granit döşeli ,3 yatak odasi ,büyük salon ve şömüne.

Evimiz üc katli ve altkat dayreyi yapa bildik.iki kati ve merdivenler halen kaba inşaat halinde .Artik eşim bunalima girdi sürekli inşaat düşünmek ve yapmaktan.
Ben artik devam yapamiyicam dedi çook kavga ettik .Ben sinir krizleri gecerdim ağzimi actim gözümü yumdum misali ne geldiyse saydim ,söylediklerimede pişman oldum.Eşimin aslinda üzülmesini kiyamam ama bazen çok acimasiz oluyorum.Maalesef laflarim çok ağir,herkes kaldiramaz.Onun içinde artik eşimde motive kalmamiş ,hevesini kaciriyormuşsum,onu eziyormuşsum ,yapacaği varsada yapamiyormuş artik.

5 senedir böyle inşaat icinde yaşiyoruz.
Dayanacak gücüm kalmadi artik ama gelecekten çok korkuyorum.
ee boşuna ayagını yorganına göre uzatacaksın demiyorlar.. birşey olmaz evi satın. küçük bir eve taşının. kendinizi ve butcenizi ayarlayın gene böyle bir eve kavuşursunuz....

adam haklı. insanın basına birsürü sey geliyor normal bir daireye gecersiniz. ilerde yine kısmet olur insallh ev.

Yeterince banyo wc varsa eve ogrenci vs. kiraci alin. Yer iyiyse 500euro ve ustune kiralarsiniz.

Almanyada çalışma kuralları daha katı diye biliyorum eğer işsizlik maaşı alıyorsa şuan devlet onu kolay kolay rahat bırakmaz.Eşimin teyzesi boyun fıtığından ameliyat olmuştu bir hafta sonra mektup geldi ne zaman başlayacaksın işe diye.????? Bizde yeni ev aldık şuan ilk kat inşaat aşamasında ikinci kata yerleştik çatı katını düşünmüyorum bile ama biz az para geçtikçe hemen birşeyini alıyoruz inşaatın.yoksa bitmez.ve malzemen varsa o inşaat biter.benim eşimde çalışmıyordu aileleri soktum araya şimdi çalışıyor allahıma şükür.Almanya'da ev almak kolay değil o yüzden size sarması zor geliyor ama inşallah gerek kalmaz.

Siz kendinizi ve esinizi bunaslima sokmussunuz ,ufak bur ev alin once ,borc bitince satip bir buyugune gecin ,ufak adimlarla saglam yuruyun ,
Buyuk ama temelsiz bir adim kotu olmus ,
Ama korkacask bir durum yok

Iyi de ben anlamadım böyle bir adama neden tahammül ediyorsunuz ?
Şu an onun yüzünden bu haldesiniz farkında mısınız?
Bu zahmet girsin bi işe de satmayin evinizi diretin zorlayın yani.
Ayrıca ağır laf ettim diyorsunuz da çok iyi etmişsiniz az bile genç böyle bir adama.
Bu sene başladi çalişmaya fakat aldiği maaş çok düşük.Anca kredi aydatini ödemeye yeter .Yani evi devam yapamayiz sorun işte burda.Birde alici var şimdi baski yapiyor.
Evi satalim başka yerden aliriz diye ama evler çok pahali,bunu satimmi tekrar kredi cekmemiz gerekir.

adam inşaatı bitirmiyor çünkü bitirirse çalışmak zorunda
çalışmaması için bahane kalmaz inşaat biterse
oyalanmış durmuş
Eşime soruyorum bana bir aciklama ver niye hiç bir işe girmedin .Niye çalişmak için uğraşmadin .Cevab,bilmiyorum tembelik ve üşengeclik.
Bu sene başladi işe fakat maaşi çok düşük.
Ben herhal 65 yaşima kadar çalişmak zorunda kalacağim.

Almanyada çalışma kuralları daha katı diye biliyorum eğer işsizlik maaşı alıyorsa şuan devlet onu kolay kolay rahat bırakmaz.Eşimin teyzesi boyun fıtığından ameliyat olmuştu bir hafta sonra mektup geldi ne zaman başlayacaksın işe diye.????? Bizde yeni ev aldık şuan ilk kat inşaat aşamasında ikinci kata yerleştik çatı katını düşünmüyorum bile ama biz az para geçtikçe hemen birşeyini alıyoruz inşaatın.yoksa bitmez.ve malzemen varsa o inşaat biter.benim eşimde çalışmıyordu aileleri soktum araya şimdi çalışıyor allahıma şükür.Almanya'da ev almak kolay değil o yüzden size sarması zor geliyor ama inşallah gerek kalmaz.
Hayir olsun eviniz!! Allah huzur ve sağlik içinde oturmaya nasip etsin.
Eşim işsizlik maaşi almiyor artik ve biz devet herhangi bir yardim almadiğimiz için kimse aramaz sormaz .O kurallar yardim alanlar için .

Bu sene başladi çalişmaya fakat aldiği maaş çok düşük.Anca kredi aydatini ödemeye yeter .Yani evi devam yapamayiz sorun işte burda.Birde alici var şimdi baski yapiyor.
Evi satalim başka yerden aliriz diye ama evler çok pahali,bunu satimmi tekrar kredi cekmemiz gerekir.
E olsun sonuçta kredi aidatini ödemeye yetiyormus.
Siz de evi gecindiririsiniz yani bu durum türkiye de de böyle.Kimse tek maaşla ev alamıyor bizde de eşimin maaş ev kredisine gidiyor ben eve bakıyorum.
Gidip kirada oturnaktansa insaat halinde ki evinizde oturmaya devam edin daha mantıklı.
Kiraya vereceğiniz parayla inşaatı yaparsınız hem.

Back
X