• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimi terk ettim :(

Umuthepvar_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2020
441
93
53
30
Merhabalar, 9 aylık evli 5 aylık hamile bir kadınım. Severek evlendik zorluklarla fakat kıymet bilmedi. 2 gün önce herkesi topladık bitircem dedim, inanmadı hiçbir zaman gidicegime sevgime o kadar güvendi ki. Ben benimle ilgili şikayetlerini anlatır sanırken Bi sürü iftira attı bana. Ablalariyla aynı binadayiz onlar ne dediyse onu dedi. Zaten aileme söyleme sebebimde sen ablamların ayaklarinin altına kurban ol demesiydi ailemi aricam yeter dediğimde bile inanmadı bana. Herkesin içinde beni ayaklar altına attı bu kimseye gitmek istemiyor benim ailemden, kendi ailesi gelince döktürüyor siz gelince Bi çay koyuyo gibi iğrenç iftiralar attı ve kimse orda biz gelinimizi biliyoruz demedi yalvardım ben öyle biri miyim diye herkes sustu. Ablası gelmiş sen bizi hiç istemedin zaten dedi titredim buz gibi oldum, ben sizi zorla eve getirmiyor muydum etrafınızda döndüm dedim ama eşimden ses çıkmadı. Deli ablası kendini yerlere attı sonra eşim bağırdı annemle babama alın kızınızı gidin dedi amcası eşime vurdu falan. Annemler çıktı ben indim aşağı kadar gidemedim o an. Büyükleri gelip benle konuştular yıkma yuvani dediler durdum eşimle tek kaldık yanıma bile gelmedi gitti uyudu ama ben o lafları hazmedemedim gece boyu oturdum ağladım düşündüm ve sabah babama geldim, beni gördü hazırlanırken sormadı bisey sırtını döndü 10 dk geçti aradı açmadım arama beni yazdım. Ben bitirdim sende ailenle mutlu ol dedim biseyler yazdı falan cevap vermedim dünden beri ne aradı ne yazdı ne de geldi bitircem nankör yalancı Bi insanmış beni koruyup savunamayacak kadar acizmis, o benim en büyük hayal kırıklığım en büyük :(

Ne küçük düşürücü. Sizin evliliğiniz sülaleboy galiba o kadar insan tarafından sorguya çekilmişsiniz.

Sülaleye ben öyle değilim diye yalvarmışsınız ama alın gidin kızınızı denince giden anne babanızın peşinden kalkıp gidememişsiniz. Yazık o anne babanıza. Onları düşürdüğünüz duruma çok üzüldüm. Sonradan değil o an gitmeliydiniz. Olaya bakın yahu, teşbihte hata olmazmış; çayın yanında ne yaptığınıza kadar eleştirildiğiniz ilkel bir kabile toplantısı gibi. Siz de hala açıklama yapıyorsunuz 🤦🏼‍♀️

Özür dilerim ama kendi değerinizi kendiniz belirlemiş, yapılan her şeyi haketmişsiniz.

Son düzenleme:
İyi ki babana gittin bos ver ablasına ne demek kurban ettirmek ya bırak ne hali varsa gorus sende gitme az akli başına gelsin kıymetini bilsin cocugun icin baktin halen ayni son noktoyi koy gitsin çocuk oldu mu bide erkek çocuk babasini ornek alır bunu da unutma kesinlikle de oradan taşınmayı dusunmelisin bence yaninda olmasa bile arkandan esini doldurmadiklarini nerden bileceksin ailesinin

bu görümce ve kayınvalide tayfası şu gelinleri bi salın ya , içim şişti kaçıncı görümcetik konu bu, yüzde doksanı ya kv ya görümce Allahım ne kıymetli adamlarmış evlenince eşleriyle paylaşılamıyor kutsal şeyler
Sorma canım ama iste eş eş olacak ki sustursun onları

Özür dilese barışırsınız gibi.İnşallah özür dilemez de kurtulursunuz..Geri dönerseniz görümcelerinize köle olmaya devam edersiniz.Görümceyi,kaynanayı falan geçtim de en başta kocanızda iş yok zaten.Hiçbir zaman arkanızda durmaz, can çıkar huy çıkmaz çünkü. Ömrünüz bozuk psikolojiyle geçer.Aileniz yanındaysa hiç dönmeyi falan düşünmeyin. Bebeğiniz doğsun,güzel bir işe girin kendi ayaklarınız üzerinde durun.Kim bilir karşınıza kimler çıkar ilerde.Yeter ki sağlıklı bir psikolojide, mutlu olun.

Şimdi ayrilirsaniz bebek icin uzuluyorsunuz ama ilerde iyi ki olmuş diye sukurler edeceksiniz. Belli ki kocanız koca değil. Hayırlısı olsun hakkinizda. Barissaniz bile assssla unutmayacaksiniz bunu bilin

Merhabalar, 9 aylık evli 5 aylık hamile bir kadınım. Severek evlendik zorluklarla fakat kıymet bilmedi. 2 gün önce herkesi topladık bitircem dedim, inanmadı hiçbir zaman gidicegime sevgime o kadar güvendi ki. Ben benimle ilgili şikayetlerini anlatır sanırken Bi sürü iftira attı bana. Ablalariyla aynı binadayiz onlar ne dediyse onu dedi. Zaten aileme söyleme sebebimde sen ablamların ayaklarinin altına kurban ol demesiydi ailemi aricam yeter dediğimde bile inanmadı bana. Herkesin içinde beni ayaklar altına attı bu kimseye gitmek istemiyor benim ailemden, kendi ailesi gelince döktürüyor siz gelince Bi çay koyuyo gibi iğrenç iftiralar attı ve kimse orda biz gelinimizi biliyoruz demedi yalvardım ben öyle biri miyim diye herkes sustu. Ablası gelmiş sen bizi hiç istemedin zaten dedi titredim buz gibi oldum, ben sizi zorla eve getirmiyor muydum etrafınızda döndüm dedim ama eşimden ses çıkmadı. Deli ablası kendini yerlere attı sonra eşim bağırdı annemle babama alın kızınızı gidin dedi amcası eşime vurdu falan. Annemler çıktı ben indim aşağı kadar gidemedim o an. Büyükleri gelip benle konuştular yıkma yuvani dediler durdum eşimle tek kaldık yanıma bile gelmedi gitti uyudu ama ben o lafları hazmedemedim gece boyu oturdum ağladım düşündüm ve sabah babama geldim, beni gördü hazırlanırken sormadı bisey sırtını döndü 10 dk geçti aradı açmadım arama beni yazdım. Ben bitirdim sende ailenle mutlu ol dedim biseyler yazdı falan cevap vermedim dünden beri ne aradı ne yazdı ne de geldi bitircem nankör yalancı Bi insanmış beni koruyup savunamayacak kadar acizmis, o benim en büyük hayal kırıklığım en büyük :KK43:
ablalariyla ayni binadayiz demisisniz ev sizemi ait kirami. eger imkaniniz varsa esiniz ozur dilemeye geldiginde baska bir eve tasinma sarti koyablrsnz

Merhabalar, 9 aylık evli 5 aylık hamile bir kadınım. Severek evlendik zorluklarla fakat kıymet bilmedi. 2 gün önce herkesi topladık bitircem dedim, inanmadı hiçbir zaman gidicegime sevgime o kadar güvendi ki. Ben benimle ilgili şikayetlerini anlatır sanırken Bi sürü iftira attı bana. Ablalariyla aynı binadayiz onlar ne dediyse onu dedi. Zaten aileme söyleme sebebimde sen ablamların ayaklarinin altına kurban ol demesiydi ailemi aricam yeter dediğimde bile inanmadı bana. Herkesin içinde beni ayaklar altına attı bu kimseye gitmek istemiyor benim ailemden, kendi ailesi gelince döktürüyor siz gelince Bi çay koyuyo gibi iğrenç iftiralar attı ve kimse orda biz gelinimizi biliyoruz demedi yalvardım ben öyle biri miyim diye herkes sustu. Ablası gelmiş sen bizi hiç istemedin zaten dedi titredim buz gibi oldum, ben sizi zorla eve getirmiyor muydum etrafınızda döndüm dedim ama eşimden ses çıkmadı. Deli ablası kendini yerlere attı sonra eşim bağırdı annemle babama alın kızınızı gidin dedi amcası eşime vurdu falan. Annemler çıktı ben indim aşağı kadar gidemedim o an. Büyükleri gelip benle konuştular yıkma yuvani dediler durdum eşimle tek kaldık yanıma bile gelmedi gitti uyudu ama ben o lafları hazmedemedim gece boyu oturdum ağladım düşündüm ve sabah babama geldim, beni gördü hazırlanırken sormadı bisey sırtını döndü 10 dk geçti aradı açmadım arama beni yazdım. Ben bitirdim sende ailenle mutlu ol dedim biseyler yazdı falan cevap vermedim dünden beri ne aradı ne yazdı ne de geldi bitircem nankör yalancı Bi insanmış beni koruyup savunamayacak kadar acizmis, o benim en büyük hayal kırıklığım en büyük :KK43:
Kocaman tükürmek istedim o insanların yüzüne ev ev üstüne olmaz hangi devirde yaşıyoruz allah aşkına insanların hayatını mahvediyorlar sonra bu akbabalar

O toplantıda hepsinin ağzının payını verirdim. Tek tek derdim nankörsünüz hepiniz. Alın kardeşinizin turşusunu kurun. Hiçbirinizi görmek istemiyorum der ve ailemle çeker giderdim. O zaman kocana değerli olurdun işte. Barışmazdım çok yalvarırsa çocuğum için o apartmanı terk etmeyi ve hiçbir ablasıyla konuşmamasını söylerdim kabul ederse barışır dım kabul etmezse yoluna bakardı.

en ufak bir şeyde koşarak barışacağınızdan eminim ne yazık ki.daha evliliğin 4. ayında hamile kalmak neden? kovalayan mı vardı? niye herkesi topluyosunuz ayrılıcaksanız ayrılın sülale buluşmasına şova bağlamaya ne gerek var?hatalar zinciri.o kadar çıkan rezalete hala orda kalmaya devam etmişsin bi de.kendine bunu yapan kadınlar benim gözümde adamdan daha suçlu.inşallah adam boşar da (sen koşarak ger gidersin çünkü) çocuk o ortamda doğup büyümek zorunda kalmaz.

Şu görümceler ve kv deler başka gezegene taşınsa keşke. Kesinlikle barışmayın

Ozaman dünyada bayan kalmaz. Cünkü herkes bir şekilde görümce k.v oluyor. Ben hem gelinim hem görümce . Ama bende 3 görümcek var. Görümceligin kitabini yazarlar

Back
X