Yaklaşık 1 yıl önce evlendik.Eşim nişanlıykende gergin,öfkeli biriydi.Dayak yiyerek büyütülmüş.Çok küçük olaylara aşırı öfkeli tepkiler veriyor.Hiç hatalı olduğunu kabullenmiyor.Suçum yokken hakaretler ediyor.Eşim askeri personel yıllardır,anneside uzun zamandır bedensel rahatsız buna bağlıyordum,hoş görmeye çalışıyordum ama artık yapamıyorum.Sevgide bi yere kadar.Dün arabayı parkederken,bende bakıyodum bi yere vurmasın diye karşıdan araba gelince panikledi.Direksiyonu yumrukladı.Banada sesin duyulmuyor bağırmıyosun duyamıyorum seni dedi.Al şunları eve götür dedi bende götürmeyince deli dengesiz,manyak mısın diye hakaretler etti.1 saat sonra hiçbişey olmamış gibi sevdiğim meyveleri almış geldi.Konuşmaya çalıştı,bende tutumun yanlış deyince bağırmaa başladı.Daha önce psikiyatriye götürdüm eşimi özel hast.uzman doktora ama yeterli görmedim doktoru bıraktım.İlaç verdi ama uzman gibi destek göremedim.Eşime tedavi çözüm olur mu?Ona nasıl yaklaşmalıyım?Nasıl bir yol izlemeliyim?Başarılı dr öneriniz var mı,bütçemiz çok fazla değil.Okuduğunuz için teşekkürler.Desteğinizi rica ederim