evimin eşyalarından sıkıldım

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
36
Kızlar bir yıldır evliyim eşim eşyaların seçimini bana bırakmıştı evlenirken hiç dekorasyon bilgim yoktu zaten çok küçük bir şehirdeyim çok seçeneğimde olmadı mobilya konusunda oturma odamın koltukları krem acayip kirleniyolar salon takımımın rengide soluk pudra gibi şu an eşyalarımdan hiç memnun değilim o kadar çok dekorasyon sitesi gezip bilgilendim gördüm inceledim ki evlendikten sonra.şimdi olsa bambaşka dizayn ederdim evimi .değiştirmeye kalksam yepyeni eşyalar ama içimede sinmiyor ikiside inanın şımarıklık beğenmemezlik değil toyluğumdan iyi seçemedim eşyalarımı napsam şimdi evim içime sinmiyince o enerjiyi alıp mutlu olamıyorum.

Sonuçta sen seçmişsin çok mu kötü yani? Hadi başkasının zevki olsa anlarım.. Yani spotçuya versen değerinin çok çok altında alacak o yüzden değmez. Dekorasyon sadece koltuk seçimi değildir. Objeler, tablolar, raflarla bile çok güzel hale getirebilirsin bence.

Sonuçta sen seçmişsin çok mu kötü yani? Hadi başkasının zevki olsa anlarım.. Yani spotçuya versen değerinin çok çok altında alacak o yüzden değmez. Dekorasyon sadece koltuk seçimi değildir. Objeler, tablolar, raflarla bile çok güzel hale getirebilirsin bence.

Güzel objelerde kullanıyorum english home ikea bunlar şehrimde olmamasına rağmen sürekli online hoşuma giden objelerde alıyorum ama nafile koltuklar odanın havasını çok etkiliyor yemek takımım yatak odamın rengi krem mesela keşke bembeyaz alsaymışım diyorum ferah ferah çok pişmanım keşke şimdi seçme şansım olsaydı

ben bekarken 12 yasımda alınmıs cocuk odasını
20 yasımda genc odasına cevırmıstım
almıstım elıme sprey boya bı guzel boyayıp
yapıskanlı yıkanıp sılınebılen duvar kagıdı gıbı kagıtlarla bambaska mobılya yapmıstım
28 yasımdayım hala duruyor :)
kırlentlerınızın renklerını degıstırebılırsınız
bıblo lambader avıze gıbı seyler ekleyebılırsınız
orta sehbanızın rengını boyayarak degısebılırsınız

Tamamen değiştirmektense koltuklara kılıf diktirebilirsiniz.Perdelerinizide ona göre yenilersiniz.Duvarınızda değişiklik yapabilirsiniz mesela..

İmkanın varsa değiş bence.. Evdeki eşyaları, dekorasyonu beğenmek kadın için çok onemlidir..

Şu an için değişmem zor ama 3 5 yıl nasıl dayanıcam çok pişmanım hoşuma giden koltukları yemek odalarını görünce içim cız ediyor çok takıntılı bi insanım bişey istediğim gibi olana kadar uğraşırım

Ko
Tamamen değiştirmektense koltuklara kılıf diktirebilirsiniz.Perdelerinizide ona göre yenilersiniz.Duvarınızda değişiklik yapabilirsiniz mesela..

Koltukları kaplatmayı düşündüm de astarı yüzünden pahalı olur gibime geliyor kılıf değil de kaplama komple

Şu an için değişmem zor ama 3 5 yıl nasıl dayanıcam çok pişmanım hoşuma giden koltukları yemek odalarını görünce içim cız ediyor çok takıntılı bi insanım bişey istediğim gibi olana kadar uğraşırım
değiştirmen zorsa elinden geldiğince kuçuk dokunuşlarla hoşuna gidecek hale çevir..
boşuna evi kendine zından etmenin anlamı yok :KK43:

Sen yine iyisin ben evlendikten bir ay sonra bunlar ne demeye başladım. Bir de gidip en kalitelisinden aldık 20 yıl tık demez bunlar. Şimdi yeni evleneceklere dandik mobilya almalarını tavsiye ediyorum. En azından sıkılınca için yanmadan değiştirirsin...

Öyle küçük dokunuşlar falan bir işe yaramıyor bence. Çok denedim, ı ıh olmuyor. Sevemiyorum.

Ben de eşyalarımi alırken o kadar hevesi geçmiş haldeydim ki.. içimdeki mutsuzlukla aldığım eşyaların çoğu için galiba sarhoştum alirken diyorum :KK70:

Ama sağlık olsun. Eşya dediğin nedir?
Insanin gönlünde huzur olsun. Eşiyle derdi olmasın.. Gerisi boş..2 yıl oldu heralde en az 2 yıl daha kullanacagim onları..

Çok para da vermedim oysa ama yine de yeniler yazık yahu..

Güzel objelerde kullanıyorum english home ikea bunlar şehrimde olmamasına rağmen sürekli online hoşuma giden objelerde alıyorum ama nafile koltuklar odanın havasını çok etkiliyor yemek takımım yatak odamın rengi krem mesela keşke bembeyaz alsaymışım diyorum ferah ferah çok pişmanım keşke şimdi seçme şansım olsaydı

hiç tavsiye etmem hiçççç
ben de 5 senelik evliyim biraz daha zaman geçsin değiştiricem yüzlerini :)

Kızlar bir yıldır evliyim eşim eşyaların seçimini bana bırakmıştı evlenirken hiç dekorasyon bilgim yoktu zaten çok küçük bir şehirdeyim çok seçeneğimde olmadı mobilya konusunda oturma odamın koltukları krem acayip kirleniyolar salon takımımın rengide soluk pudra gibi şu an eşyalarımdan hiç memnun değilim o kadar çok dekorasyon sitesi gezip bilgilendim gördüm inceledim ki evlendikten sonra.şimdi olsa bambaşka dizayn ederdim evimi .değiştirmeye kalksam yepyeni eşyalar ama içimede sinmiyor ikiside inanın şımarıklık beğenmemezlik değil toyluğumdan iyi seçemedim eşyalarımı napsam şimdi evim içime sinmiyince o enerjiyi alıp mutlu olamıyorum.

Yazık günah o kadar verilen paraya. Tabi durumunuz iyiyse bilemem.Ufak değişikliklerle renk katın evinize derim 1yıl eşya değiştirmek için çok çok erken...
Ben 9 aylıkken alınmış koltuk takımımız hem de beyaz En Büyük KK şu an 22 yaşındayım yeni değiştiricez koltuk takımımızı siz düşünün:KK70:

Bi resim atarmisin salonunun mumkunse.
Burda bi cok fikir alirsin bambaska bi salonun olu verir bence.

bende sırf bu yüzden krem rengi falan almadım ister istemez ufacık şeyde kirli gibi duruyor, kılıfını değiştirseniz mesela, ya da çok güzel örtüler var koltuklar için ve çok güzel duruyor özel onlara baksanız

X