Ama şöyle birşey var benim anlatmak istedigim ona şu kocamın ailesi eşime deger verse bana başta iyi olurlardı dügünümde nişanımda normal zamanda hep bana soguklardı ve normal zamanda kamerayla konusurken hergün beni görmezden gelip evde sadece eşim var gibi konusuyolar.diger kavga ettigimiz eltim de eşimle kardeşinin küsmesinden benim kadar kavganın içinde oldugu için ona tavır sergilemiyorlar. Bende eşime hepsiyle konuşmadıgın erkek kardeşin gibi konuşma maksimum ayda 1 ara diyorum. Onun ve kendimin iyiligini içinSiz boşansanız el olursunuz ama o onun ailesi farkında mısınız?
Siz görüşmeyin ama onu özgür bırakın.
Eşimin ailesini sevmem ama bir gün görüşme yasağı koymadım.
Çünkü buna hakkım yok.
Farkında olun lütfen hakkımız yok.
Herkesin değer kavramı başkadır.Ama şöyle birşey var benim anlatmak istedigim ona şu kocamın ailesi eşime deger verse bana başta iyi olurlardı dügünümde nişanımda normal zamanda hep bana soguklardı ve normal zamanda kamerayla konusurken hergün beni görmezden gelip evde sadece eşim var gibi konusuyolar.diger kavga ettigimiz eltim de eşimle kardeşinin küsmesinden benim kadar kavganın içinde oldugu için ona tavır sergilemiyorlar. Bende eşime hepsiyle konuşmadıgın erkek kardeşin gibi konuşma maksimum ayda 1 ara diyorum. Onun ve kendimin iyiligini için
İki elti olarak görüşmemenizi anlıyorum ama kardeşleri neden işin içine katıyorsunuz? Bırakın siz olmadan görüşsünler, diğer kardeşler de tepki göstermekte haklı birbirlerinden kopuk hissettikleri için
Herkesin değer kavramı başkadır.
Böyle bakarsanız ailesine karşı kin duygularımı yenemedigim için ben de eşime değer vermiyorum çıkarımı yapabiliriz.
Eşimin hatrı için ailesine olan olumsuz duygularımı silemiyorum. Adım atamıyorum atmak istemiyorum.
Eşim bana değer verseydin onları severdin dese.
Seni de sevmiyorum lan tamam hadi git diyecek kadar doluyum.
Onların suçu bana göre çok onlara sorsan yok.
Yıldızlarımız uyuşmadi uyuşmuyor işte.
Zorlama ilişkiler yersiz.
Herkes içinden geldiği kadar yakın olmalı.
Yalandan, eş hatrı için rol kesmemeli.
Bakış acınızı degistirirseniz rahatlarsiniz.
Biz iki elti birbirimizi hayatımızda 2 kere görüp birbirimize girdik zaten ama cidden ben kaynaklı degil beni nişanımda ilk defa görüp elbiseden takıya pastaya kadar laf etmesi yüzünden. Eşimle kardeşide 2 senedir görüşmedigi için hiç dügünlerimizdede birbirimize hiç gitmedigimiz için zaten artık bir araya gelsek bile eskisi olmaz aramız ama beni diger kardeşlerimdende koparamıycaksın diyip bana yükleniyor. Halbuki ben ona deger vermeyen insanlardan onu koparmak istiyorum ve ileride çocugumun dahi eşimin kardeşini kavga ettigimiz amca vs görmesini istemiyorum
Haklısınız ancak ben bu insanların hayatımızda hem hergün arayip eşimi görüntülü hemde bizi sevmedigini bile bile hayatımızda olsun istemiyorum. Ben eşime bile söyledim benim çocugum olursa kavgalı oldugumuz kardeşini bile ilerde söylemem göstermem diye. Bazen ciddi kavga ediyoruz aramıycam tamam diyo sonra bakiyorum 2 gün sorna gizli gizli konusup aramalarını silmis. Yani ben onun eşiysem onun iyiligini düsünürüm onu sevmeyen insanları silerse çekirdek ailesi daha iyi olur diyorum ama anlamiyor yok. Ne ben nefret kinimi atabilirim ne de o ailesini tamamen silebiliyor
Eşiniz de haklı duruma çıkıyor ama sizin bu tavrınızdan dolayı. Ben zaten hep beraber bir araya gelin görüşün demedim. Eltiniz ve siz olmadan bırakın eşleriniz görüşsün. Toplanacaklarsa siz gitmeyin o gitsin, neden kendiniz düşmansınız diye onların da arasını açıyorsunuz? Koparmak istediğiniz için eşiniz de koparamazsın der tabi. Bende olsam aynısını derim yani ne haddine eşimin beni kardeşlerimle koparmaya çalışması, eşlerin sorunu varsa da banane benim kardeşim başka onun karısı/kocası başka. Haklı değilsiniz maalesef bu düşüncenizde
İki erkek kardeşe üzüldüm bu hikayede sizin gibi değişik tiplere denk gelmişler çünkü...
Sizin nişanınız da ilk defa tanıdığınız eltiniz gereksiz sözler söylese dahi çok üstelemeyip o an, daha sonra tepkinizi gösterebilirdiniz ama siz hem kendi nişanınız da hem onun Nişanın da "Kavga" etmişsiniz çingeneler gibi... Haksızsınız demiyorum haklı dahi olsanız kendi nişanınız da böyle seviyesiz polemiklere girip alçalmamalıydınız... He polemiğe girdiğinize göre sizde pek tekin değilsiniz ve nerde ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsunuz...
Zaten küs oldugu kardeşiyle bir kere bir araya geldiler arada sogukluk olmus eve geldi dediki zaten eskisi gibi istesekte konusamadık mevzu bitti gitti rahat et. Sonra büyük abisi bize geldiklerinde misafirlige bana dediki aile herşeydir yakında anlarsınız kıymetini geç olur, sen çok çirkeflik yaptin belki haklıydın dedi konunda ama onlarin nişanında herkesin icinde bagira cagira dügünüme gelmiyceksiniz dedin ne ölüme ne dirime dedin bunu yapmaman lazimdi dedi.bende eşime büyük abinle konusursan birdaha evden giderim dedim oda biriyle beni kötü ettin digeriylede edemezsin dedi o gün bugündür olay var kimse kendi bildiginden vazgeçmiyor
E büyük abisinin dediklerini gerçekten yaptıysanız haklı adamne deseydi iyi yaptın bağırıp çağırıp hem kendini hem bizi rezil etmekle mi deseydi. Bir de abinle konuşursan evden giderim diye tehdit etmek nedir yahu, çocuk musunuz siz? Tavırlarınız hiç olgunlaşmış birine ait gözükmüyor
Size tepki veriyorlar eşinize değer vermediklerini düşünüyorsunuzDiger kardesleri bana tepki verince onlarla muhattap olmasınıda istemedim dogal olarak cünkü onlarda eşime deger vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?