- Konu Sahibi gelbebegim2
-
kızlar selam herkese..
biz bugün ev baktık ..
2 odası nın da birer duvarı çapraz ...
salon mutfak ve oturma odası normal kare veya dikdörtgen..
çap odalar hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl olur sizce?
odanın bir duvarının çarpık olması..ben anlayamdım kı nasıl yanııı çap:44::44::44::44:
esya ıcın bıraz zor oluyor benımde oturma odam capraz gelıyor bır duvarı esyayı oraya denk getırmek zor oldu en son hatta kıtaplık aldım :) cozumu onda buldum canım guzel dusunmenı tavsıye ederım esyanı bı gozunun onunden gecır ole karar ver bırde ben ev bakarken hep olcerdım sonra esyamı oclerdım ole karar verırdım :)ıse yarıyor
kızlar selam herkese..
biz bugün ev baktık ..
2 odası nın da birer duvarı çapraz ...
salon mutfak ve oturma odası normal kare veya dikdörtgen..
çap odalar hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl olur sizce?
evet köşelere uygun eşyalar konursa güzel olur demi..benim eviminde odaları çap, gözümüz alıştı bir süre sonra şimdi farketmiyorum bile..
ama koltukları düz görünecekleri şekilde ayarlamıştık aynı şekilde yatak odasında elbise dolabını da öyle ayarladık.
Simetri takıntın yoksa problem yok bence. Ama mesela annemden biliyorum, hayatta duramaz öyle evlerde. Seninle alakalı durum tamamen.
ben olsam ve evin avantajları çoksa bi usta marangoz getirtip çapraz gelen duvarlaradüz gösterecek ölçülerde duvardan duvara kapaklı dolaplar yaptırırdım. böylece o çaprazlık yokmuş gibi görünebilir. hemde evdeki bütün kalabalığı da saklamış olurdumm
ben simetri hastası olduğum için vazgeçerdim sanırım o evden
bizde bu ara devamlı ev arıyoruz ve baktıklarımın çoğunda var bu dert ve salondakiler çapraz şekildeydi ama sizin çoçuk odası ve yatak odası olduğu için sorun olmaz ama eşya alırken zorlanırsınız biz bu yönden almaktan vazgeçtik evi..
çapraz gelen duvarlar pencere olan duvarlar maalesef dolap yapılamaz..ben olsam ve evin avantajları çoksa bi usta marangoz getirtip çapraz gelen duvarlaradüz gösterecek ölçülerde duvardan duvara kapaklı dolaplar yaptırırdım. Böylece o çaprazlık yokmuş gibi görünebilir. Hemde evdeki bütün kalabalığı da saklamış olurdumm
teşekkürler...[sıze=3]iyi fikir. Tabii dolaplar kullanma alanını daraltmazsa. Bu arada fotoğrafını falan görebilseydik evin, veya diğer ayrıntılarını bilseydik daha çok yardımcı olabilirdik. Kafadan bir şey söylemek gerekirse, ben almazdım. Başka seçeneklere bakardım. öyle simetri düzen manyağı da değilimdir. Sadece her şeyin pratik ve kullanışlı olmasını isterim.
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?