evimin odalarını nasıl kullansam kararsızım

gizembusra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
1.178
1.261
133
kızlar yaza düğünüm var evimiz 2+1 100 m2 falan olacak ama mutfak salonla birleşik Amerikan yani diğer odada otursam devamlı salona gitmem lazım bide yemek kokuları siner devamlı sizce salondamı oturmalıyım yoksa küçük odadamı

yatılı misafir falan geldiğinde salonda yatırsam mutfakta işim olduğu zaman sabah fln kahvaltı hazırlarken mecburen herkesi uyandırmış olurum napsam çok kararsızım

kızlar yaza düğünüm var evimiz 2+1 100 m2 falan olacak ama mutfak salonla birleşik Amerikan yani diğer odada otursam devamlı salona gitmem lazım bide yemek kokuları siner devamlı sizce salondamı oturmalıyım yoksa küçük odadamı

Mantikli olan mutfagin oldu yeri kullanman diger oda cok sey icin gerekli olur namaz kilan olur yatiliya gelen olur uzerine degistircek olan olur cocgunun altini degistircek olan olur mutfagin orda bunlar abest kacar iki boyle durumlar da da sen mutfagi kullanamazsin .. ben olsa salonda otururdum.. abimlerinde evi oyle gayet memnunlar ev benim olsa bende duvari kirdirip amerikan yapcam ama kiraciyim malesef.. duzenli havalandirirsan mutfagida derli toplu tutarsan sknti olmaz bence

Mantikli olan mutfagin oldu yeri kullanman diger oda cok sey icin gerekli olur namaz kilan olur yatiliya gelen olur uzerine degistircek olan olur cocgunun altini degistircek olan olur mutfagin orda bunlar abest kacar iki boyle durumlar da da sen mutfagi kullanamazsin .. ben olsa salonda otururdum.. abimlerinde evi oyle gayet memnunlar ev benim olsa bende duvari kirdirip amerikan yapcam ama kiraciyim malesef.. duzenli havalandirirsan mutfagida derli toplu tutarsan sknti olmaz bence
aynen canım bende öyle düşünüyorum köşe takımı almayı istiyorum salon için uygun olur sanırım ama konsol tv ünitesi yemek masası sığar inşallah diğer küçük odayada 2 tane kanepe alsam yeter heralde oda çok küçük değilse 2 tanede koltuk sığar sanırım sadece fotolarda gördüm evimi daha gidip görmek nasip olmadı :)

Salonda otur bence diğer odaya da açılınca yatak olabilen köşe takımı al. Böyle daha kullanışlı olur. Bende evimi amerikan mutfak istiyorum ama cesaretim yok o duvarı yıktırmaya :) sorun yaşamazsın bence

Salonda otur bence diğer odaya da açılınca yatak olabilen köşe takımı al. Böyle daha kullanışlı olur. Bende evimi amerikan mutfak istiyorum ama cesaretim yok o duvarı yıktırmaya :) sorun yaşamazsın bence
salona köşe takımı almayı düşünüyorum canım öyle kullanışlı olmazmı acaba

Bizim evimiz 2+1 ve amerikan mutfaklı küçük odaya hiç bir şey yapmadık ileri de nasipse çocuk odası olarak değerlendireceğiz zaten anca yeterli olur. Salonumuza köşe takımı aldık bütün herşeyimiz orada o kadar samimi ki :KK16:masa tv ünitesi falan anca yeterli oldu mutfakla da birleşik olduğu için güzel bir davlumbazınız varsa koku falan sinmiyor biz hissetmedik yani 7 aylık evliyim arada kapıları pencereleri de açıyorum evde tabi ki sigara falan içirmiyoruz ne olursa olsun Hoppa

Canim bencede salonda oturmalisin.sonucta misafirin geldiginde hem onlar rahat eder hem de sen.

Bizim evimiz 2+1 ve amerikan mutfaklı küçük odaya hiç bir şey yapmadık ileri de nasipse çocuk odası olarak değerlendireceğiz zaten anca yeterli olur. Salonumuza köşe takımı aldık bütün herşeyimiz orada o kadar samimi ki :KK16:masa tv ünitesi falan anca yeterli oldu mutfakla da birleşik olduğu için güzel bir davlumbazınız varsa koku falan sinmiyor biz hissetmedik yani 7 aylık evliyim arada kapıları pencereleri de açıyorum evde tabi ki sigara falan içirmiyoruz ne olursa olsun Hoppa
evet canım en mantıklısı salonda oturmak ora banada samimi gelir hep çünkü ailemle oturduğum evdede salonda oturuyorum alıştım:D

evet canım en mantıklısı salonda oturmak ora banada samimi gelir hep çünkü ailemle oturduğum evdede salonda oturuyorum alıştım:KK70:
2 oda hiç düşünmedim niyeyse ileri de 3+1 evim bile olsa yine düşünmem en fazla oraya misafir odası gibi yatak falan atarım spor odası yaparım çalışma odası gibi bir yer olur yani :KK53:

Amerikan mutfak olan yeri kullanın ..
Küçük odaya da koltuklar falan almayın..
Gerekirse halı perde yeterli. .
İlerde çocuk odası olabilir. .

Ben tam tersini düşünüyorum. Nerede oturmak istiyorsanız orada oturun. Hiçbir misafir sizden önemli değil. Beki ilk 4-5 ay salonda oturmazsınız hayırlı olsuna gelen çok olur diye. Ama sonra kendi eşyalarınızın tadını siz çıkartın derim.

Günlük çatal bıçak setim Jumbo, yemek takımı keza aynı şekilde, ne var ne yok tadını çıkartıp kullanıyoruz. Başkalarının rahatını düşünerek yaşanmıyormuş meğer.

Benimde evim 100 mtrekare 2+1 di.sizinkinden tek farki mutfakla salon dip dipe yalniz amerikan degil.
Ben salona kose takimi iki berjer orta sehpa tv unitesi ve masa aldim.arka odata ise 2 tane spor kanepe aldim.ailem sehir disinda oldugu icin onlar geldiginde yatabilsin diye aldim.misafir yatak odasi ayni zamanda:)kitaplik aldim birde calisma masasi.tum hayatim orda geciyor nerdeyse.cok amacli oda diyorum oraya.:)salon tabiri bile bana oyle soguk geliyorki.evin en ideal en genis kismina oturulmali.misafirimide agirladim yatili misafirimde geldi.ben cok memnunum evimden kucuk sicak samimi.herkeste ayni yorumlar.evniz zaten kucuk.gereksiz esya almayin derim.1 berjer bile yeterliymis hatta ama aldik zamaninda:)
Konsol bufe falan alma derim.yaza beben dusundugumyz icin daha genis bir eve cikicagiz ins.3+1.yine ayni duzeni saglayacagim ins.

Back
X