Siz çok saygısız bir insansınız, size güzelce fikrinize katılmadığını söyleyen birine "mabadından anlamak" gibi bel altı kelimeler kullanıyorsunuz. Sorun çocuklar değil, sorun senin gibilerin yetiştirdiği çocuklar. Ben burada çocukların sokakta özgürce oynaması gerektiğini savunup konu sahibini eleştirmişim zaten, ilk sayfada var yorumlarım. Bu saygısızlığı hak edecek de bir şey yapmadım.
Dürtüleriyle hareket ediyorlarsa bu akran zorbalığını da normal kılar, Mattia Ahmet'i katledenler de mi bir anlık sinirle ve dürtüsel haraket ettiler. Onlar da 15 yaşından küçük de malum. Ceza almamalarını ister misiniz? Biz çocukken annemin bir göz belertmesiyle evde koşmayı bırakırdık o zaman bizim dürtülerimiz yok muydu? Avrupalının çocuğu neden söz dinliyor ve sükunetle oturuyor, bizzahati gözlerimle gördüm.
Tekrar ediyorum ben çocukların sokakta oynadığı oyunlara zile basıp vs kaçmıyorlarsa karışılmaması gerektiği taraftarıyım. Biz de sokaklarda doya doya özgürce koşup oynadık, bağırdık, çağırdık bunun sebebi dürtüsel olmak değil o çocuklara has neşe ve aşırı heyecandı. Çocukların bu neşesine dokunulmamalı, zaten tasasız, mutlu ve özgür geçirecekleri seneler sayılı. İyi forumlar