- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
-
Allahım ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin inşallah...
merakla resimlerin devamını bekliyorum..
burdamısın canım nasılsın :)
Allahım ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin inşallah...
merakla resimlerin devamını bekliyorum..[/QUOTE
sağol canım bende eklemek için can atıyorummm
güzel günlerde oturun inş huzur sağlık eksik olmasın canım
burdayım tatlımmmm sen nasılsınnnn çok sevndm gelmeneee
iyiyim elhamdülillah...ufaklık uyudu fırsattan istifade işte :) iftardan sonra tıkanıyoruz bi rehavet çöküyor insanın üzerine... inan evi falan temzilenecek bıraktım...:) gündüz de oruçluyuz diye derman kalmıyor yapmaya...valla napıcaz bilmem :) ramazan sonuna kadar kokacak evler yahu :) kime sorsam aynısını söylüyor...:)
bende de aynı durum cnım oruçluyken gündüz full yatıorum şıu anda değilim ama genede yapasım gelmıorbende demin annemler gezmeye gitmişlerdi o zaman evi toparldım süprüdm toz aldım ıslak mendille okadar ancak bgn tuttu
nişanlm bile dedi ne zaman sorsam uyuorsn o saatte diededim ramazanda böleym ben saat 11de kalkytığımı söledim 9 9bçk gibi gündz yağmur flan yağmş az ben uyuordum deince bu ccvbı aldım :=) çıok uyumakta iyi değil dedi bi deee
akıllım benim yattığını falan söyleme bence..:) ilerde başına kakar :) bende söylerdim nişanlıyken geç kalktım falan derdim :) o da işyerindeyken bana derdi ki ohooo maşallah biz öğle yemeğine geçiyoruz sen daha kahvaltı yapmadın maşallah derdi :) gülerek söylerdi ama ben ima sezerdim elbette... :)
yok kızzzzzzz ne olcak kakamazs başıma vallaben bekarlığn son demlerini yaşıorum şu anlık bilior ıo da evlennce öyle olmıcağmı
aman o laf sölemesin die erkenmı kalktım dicem hiç uğraşamam vallaa
haklısın bence yatabildiğin kadar yat günün az kaldı..evlenince sabahların körlerinde kahvaltı hazırlamaya kalkacaksın..şimdi tadını iyice çıkar tatlım :)
bende öyle düşünmüşytümbencede yaa amannnn evime nişanlıma kavuşıyım biran önce başka bişi istemorum uyumamaya da razıyım
kafam rahat olsun yeter[/QUO
inşallah canım telaş etme sayılı gün hemen gelir..bu seferde keşke az daha ailemle zaman geçirseydim diyeceksin...:) tam güzel dönemlerindesin çok heyacnlı tatlı telaşeli için hop hop eden günler bu günler...tadını çıkar canım...evlenince bu kadar heyecanlı olmuyor özellikle nişanlılık dönemi gibi olmuyor... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?