Evimiz Lokanta Star tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
EVİMİZ LOKANTA STAR’DA BAŞLIYOR!

Bir restorana gittiğinde “Ben lokanta açsam bu yemeklerin alâsını yaparım” diyenlere hodri meydan! Star TV ekranlarında yepyeni bir yarışma programı başlıyor. “Evimiz Lokanta”, hem yemek yapma becerisine hem de servis kalitesine güvenen herkese kapılarını açıyor.

Target Media’nın “Restaurant in Our Living Room” isimli yarışma formatından uyarlanan “Evimiz Lokanta”da evlerinin salonunu birer restorana dönüştüren iki aile yarışıyor. Kendilerine verilen bir miktar parayla salonlarına sığdırabildikleri sayıda konuk alan aileler, onlar için özel bir akşam yemeği mönüsü hazırlıyorlar. Gecenin sonunda en fazla bahşiş alan çift ise yarışmayı ve dolayısıyla büyük ödülü kazanıyor. “Evimiz Lokanta” yarışmasının başvuruları ise hem www.startv.com.tr üzerinden hem de SMS yoluyla alınıyor.

“BASVURU” yazıp adını soyadını ve yaşadığı şehri ekleyerek 5100’a SMS gönderen herkes yarışmaya başvuruda bulunabiliyor. SMS ile yapılan başvurular tüm operatörler için 6 standart SMS (12 kontör) olarak ücretlendiriliyor. Evimiz Lokanta yarışmasıyla ilgili daha detaylı bilgi (0 212) 478 00 66 no’lu telefondan alınabiliyor.

bnde merakla bekliyorum nasıl birşeyu olcak
belli ki yemekteyiz türevi ama değişik

dilerim izlenesi bir program olur ve takip ederiz, merakla bekliyorum.

Pazar günü izledik esimle..

Fena degildi,farkli bir konsepti,acikcasi begendim,yarismacilar cok seviyeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…