Nil KK Kro Kayıtlı Üye Katılım 22 Temmuz 2008 Mesajlar 8.822 Emoji Skoru 106 Puanlar 363 Yer İzmir 14 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi LoreleXIX #41 inanamıyorum ya..ilk kez duydum evde de akrep olabileceğini... pc başında huylandım valla,kaşıntı tuttu.. benim hep acıktır kapım pencerem... cemre_su tuvalet deliğinden çıkıyor yazmışsın,çok tırstım valla..popomdan ısırılıp ölmek istemem :))
inanamıyorum ya..ilk kez duydum evde de akrep olabileceğini... pc başında huylandım valla,kaşıntı tuttu.. benim hep acıktır kapım pencerem... cemre_su tuvalet deliğinden çıkıyor yazmışsın,çok tırstım valla..popomdan ısırılıp ölmek istemem :))
ikiminikprenses İki minik prenses ve bir prens 👧🏻👧🏻🧒 Pro Üye Katılım 1 Mayıs 2007 Mesajlar 7.018 Emoji Skoru 3.372 Puanlar 698 Yer Diğer 15 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi LoreleXIX #42 ne yazıkki dün gece bizim evdende akrep çıktı çok huylandım..inşallah bida görmem...
evrem716 İşte benn! Kayıtlı Üye Katılım 27 Temmuz 2008 Mesajlar 2.429 Emoji Skoru 8 Puanlar 156 Yer Sakarya 15 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi LoreleXIX #43 Ben de çok huylanırım!!!:1shok: Geçen yıl bir hamamböcüğü gördüm diye gülerce doğru dürüst banyo yapamadım!Akrep görsem ne olur kim bilir!!
Ben de çok huylanırım!!!:1shok: Geçen yıl bir hamamböcüğü gördüm diye gülerce doğru dürüst banyo yapamadım!Akrep görsem ne olur kim bilir!!
eliznil herşeyimsin... Kayıtlı Üye Katılım 11 Mayıs 2009 Mesajlar 424 Emoji Skoru 18 Puanlar 96 Yaş 37 Yer İzmir 16 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi LoreleXIX #44 konuyu okur okumaz ayaklarımı topladım sandalyenin üstüne...çıldırırdım herhalde...ilaç yerleştir ewin köşelerine heryerine...bi ara haberlerde çıkmıştı istanbulda akrep tehlikesi diye... :1shok:
konuyu okur okumaz ayaklarımı topladım sandalyenin üstüne...çıldırırdım herhalde...ilaç yerleştir ewin köşelerine heryerine...bi ara haberlerde çıkmıştı istanbulda akrep tehlikesi diye... :1shok:
irem naz Canım OĞLUM Kayıtlı Üye Katılım 27 Nisan 2008 Mesajlar 6.671 Emoji Skoru 18 Puanlar 158 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi LoreleXIX #45 bende akrepten çok korkarım..genelde topraklı evlerde olur..