E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
zararı olmaz canım merak etme,maranki bile yeni bir ürün çıkarmış,her taştan küçücük parçalar var,gümüş üzerine işlenmiş,kolyesi,yüzüğü falanzemuszemus...mutlaka bir ametistin olsun bencesaol canim ve aminnnnnnn.ya ben kafayi bu aralar iyicene sifali taslara takmis durumdayim ben mesela akik ametist ve ay tasini almak istiyorum ama bu ucunu ustumde nasil tasiyacam diyelimki ametisti ustumde tasirim digerleri evin bi yerinde olsa olurmu? yada bu ucunun birbirine zararli etkileri olmazmi
aso sağol kaydirigubbakcemile5 maşallahıma ekliycem canım....
ya bide bu lavanta yağı ve ametis taşı çok ilgimi çekdi...lavanta yağını uygulayanınız varmı...
ben bi 15 gün sivilce için kuru lavanta suyu içmişdim geceleri gerçekden rahat bi uyku
çektiriyor...zemuszemusama yağını hiç kullanmamışdım... merak ettim...
tatlım bir nevi aroma terapiyerimsenibenörneğin mercanköşk die bir yağ var,sinir hastalıklıarını tedavi ediyor..kleopatra eskiden hep bitkilerin özlerinden yağlar elde edip vucuduna uygularmış..yani aromaterapi yaparmış,günümüze kadar uzandı,şimdi herşeyin hazırı var ama işimiz çok kolay:CüvCüv:birde ben lavanta kokusundan nefret ederim