DeğilmişBenim kapım kilitli değildi, yorumlardan göremedim konu sahibinin kilitli miydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DeğilmişBenim kapım kilitli değildi, yorumlardan göremedim konu sahibinin kilitli miydi
Her gün o kadar çok hırsızlık vakası yaşanıyor ki emniyet güçleri de hangi birine filtreleme yapsın, o dediğiniz belki evi soyulan kişi şu şu kişilerden şüpheleniyorum derse olur.Belki de yakınlar ve komşulardan filtreleme yapılıp kıyas yapılabilir. Çıkmazsa mahalle ve ilçe diye sınır genişletilebilir. 80 küsur milyonun verisini kıyaslamak zaman alır. Buradan yetkililere sesleniyorumAzıcık çağa ayak uydursunlar
![]()
Kilitli kapıyı acamazlar diye biliyorum tabi onun için ugrasmaları gerek çünkü bir ara kapı ile ugrasmışlar.Ama bir söz var hırsıza kilit dayanmaz diye yinede belli olmaz.
O dönem oturduğumuz mahalledee hırsızlık vakaları artmıştı dadanmışlardı bir nevi özellikle 1.katlara giriyorlardı bizim evde 1.kat en kalt bizdik çoğunlukla 1.katlarda hatta üst katlarda da korkuluklar vardı boydan boya pencerelerde biz dahil girdikleri 1.katlar hep pencerelerde korkuluk vardı hep korkulukları pıt pıt kesip girmişler giderken birde girdikleri odanın kapısını kilitleyip gidiyorlar 14-15 yıl oldu...
Bir komşumun evi 2.kattı ona kapıdan girmişler hatta onda 2 kapı vardı pancur ve diğer kapı ama kadın kapıları kilitlememiş hiç kitlemezdi şehir dışına gitse bile .
Çok geçmiş olsun..Daha önce iki defa hırsızlık olayı yaşadık..Heryeri incik cincik dağıtmislardi..Koca LCD TV yi parmaklıkları sökerek evden cikartmislardi..Altınların dekoder falan almışlardı..Parmak izi falan alındı sonuç çıkmadı..Aylar sonra garibin birini yakalamislar bu muydu diyorlar..Nereden bilelim biz görmedik ki..Eşim görmedik deyince de buydu deyip geçin işte demişlerdi..
Evim bahçe kati..Yan bina ile aramızda iki balkon kadar boşluk vardı ve arada onların malzemeleri var diye yola doğru alüminyum plaklarla kapatmislardi..Orada guzlece çalışıp parlaklığı kaldırmışlar..İşin enteresan tarafı iftar vaktiydi ve görenler olmuş komşulardan da ses etmemiş kimse..Her hırsızın aklina da gelmez sanırım böylesi..Ama hırsıza kilit tutmaz derler.Annemler uyurken de eve girmişler di ilaç sıkıp..Allah korusun herkesi.. Çalanlara da nasip olmasın yemek diyoruz ama çatır çatır yiyorlar yani..
Normal bir kesme olsa evet ses cıkar ustalar keserken aletleri sesli olur ama hırsızların özel aletleri vardır ki bizim Demir ince değildi kestikleri.demirleri nasıl kesiyorlar hiç anlamadım
ses çıkmaz mı
yanlışlıkla dokunsan tın tın ötüyor
heh bir de ilaç fobisi yüklendi
yani hepsini biliyorum tamam da hırsız da nereye gireceğini biliyodur ya
hiç evime hırsız girer şüphem oluşmamıştı
bizim gibilerin evinde ne işi olur
devletin gariban memurundan ne alacak da evine giriyor
haspalara bak sen sinirlenip bi de kirletmişler öyle miN
Normal bir kesme olsa evet ses cıkar ustalar keserken aletleri sesli olur ama hırsızların özel aletleri vardır ki bizim Demir ince değildi kestikleri.
Bizden de o dönem 2 bilgisayar,yazıcı,flash bellek, parfüm vs caldılar.
Mesela kardeşimin madalyaları vardı altın, gümüş vs Sporcuydu onları almamışlar.
Komşumun evinden de oda 1.kattı televizyon calmışlar.
Bir baska komşu onun evinde birsey bulamamışlar TV eski tüplü bilgisayar yok altın yok kadının 5 lt yağını koltuklarına dökmüşler.
Işık mışıkta fayda etmiyor desem kapı zillerini çalıp kontrol ediyorlar birde ses gelmezse tamam kimse yok.haspalara bak sen sinirlenip bi de kirletmişler öyle mi
bu olaylar ev sahibi yokken oluyor anladığım kadarıyla evdeyken ışık varken kimse gelmez o zaman
yani inşallah umarım allahın izniyle belki bir ihtimal![]()
Yok eşim ilk kez gidecek. Cidden eşimi tanısanız buna siz de aynı benim gibi hiç ihtimal vermezdinizEşim yurtdışına gidecek demişsiniz.
Eğer gitgel yapıyorsa onun geldiği zamana denk gelmesi ve geri gidiyor olması bile çok aşırı şüpheli bence.
Eğer orda uzun süreler yaşıyorsa bence sadakatsizlik oluşmuş ve altınları ordaki birine takacak dahi olabilir.
Aldatan erkeklerin eşleri, eşlerinin mizacının daha iyileştiği için asla aldatılmaktan şüphelenmediklerini söylüyorlar genelde.
Aile apartmanı dediniz . Evin anahtarı daire sahiplerinde olabilir mi? İlk taşınınca kilidi değiştirdiniz mi
Anahtarı taşınır taşınmaz değiştirmiştikSiz eve tasindiginizda kilidi degistirdiniz mi
Yok hayatım boyunca hiç yardımcım olmadıMesela evinize temizlikci alirmisiniz bana anahtariniz kopyalanmis gibi geldi yada eskiden hic anahtarinizi kaybettinizmi.Ayni apartmandan bile olabilir.Sabunla bile kopya cikarilabiliyormus
Güncelleme olarak yazmış olayım, kamera varmış çok kötü bir açı ama ben çıltıktan 45 dakika kadar sonra binaya bir kadın giriş yapıyor. Kapalı uzun boylu bir kadın. Yüzü falan görünmüyor. O saatte de binada hiç kimse yokmuş yani birine gelmiş falan da olamaz. Tam yarım saat sonra da çıkıyor. Büyük ihtimal bu kadın yapmışYok canım bulunmuyor bulunsa bıle altınlar gerı gelmez. Bundan sonraya bakacaksınız ,mutlaka kapının kılıdını yenıleyın . Sızın kamera yok ama sağda soldadamı bır kamera yok en azından bır tanıdıksa gorurdunız
-Gideceğinizi
-Gideceğiniz zamanı
-Eşyanın yerini
-Kapı zorlanmamış
-En önemlisi vaktin öğle olması
Böyle nokta atışı suçlarda (cinayette bile) ilk şüpheli eştir.
Daha sonra eve diğer giren çıkanlar gelir.
Ama tabiki eşi bundan sonra gözlemlemek çok önemlidir.
Bunu yapan eş sinsi demektir yakalanmaz. Sinsice cana dahi kastedebilir.
Esin kumar oynuyormu yada senden habersiz borcu olabilrmi
çok geçmiş olsun öncelikle,olay çok garip değil mi hep evdesiniz o gün nikaha gidiyorsunuz hem de gündüz vakti altınlar çalınıyor
yani sizin evden çıkacağınızı bilen ve emin olan biri bu , yoksa sizi takip etse bile hangi daireden çıkacağınızı bilemezler.
zaten 2 ihtimal var
1 eşiniz
2 aynı apartmanda oturduğunuz kişiler ya da planınızı bilen en yakınlarınız
başka biri farzedelim sizin eve girdi öylece, girmişken diğer eşyaları da alırdı nasıl olsa evde yoksunuz , bu yüzden sizin altınınızdan haberi olan biri bu , bence tepkileri iyi gözlemleyin,hani bişeylerinizi paylaştığınız o gün özellikle evde olmayacağınızı kimlere söylediyseniz onları düşünün , ama pek sonuç alacağınızı sanmıyorum maalesef
Eşten şüphelenmekte çok haklısınız biri bana anlatsa ben de öyle düşünürdüm ama mümkün değil hayatında sayısal Loto iddia vs oynamışlığı bile yoktur. Bu olaydan sonra açısı çok kötü olsa da bi kamera varmış bizim binaya ben çaktıktan 45 dk kadar sonra uzun boylu bir kadın giriş yapıyor. O sırada binada hiç kimse yok. Yani birine gelmiş de olamaz. Tam yarım saat kalıp çıkıyor (giriş kesin ama çukış kesin değil çünkü çıkış kısmı açı dışı kalmış, biz araba yansımalarından öyle olduğunu tahmin ediyoruz). Bakalım bişey çıkacak mı bundan, az ilerde eczacı var kadının kıyafetleriyle eczacının önünden geçiş anı karşılaştırılabilir diye düşünüyoruzEşiniz almış olabilir mi? Başka yeri aramamış ve cüzdana ellememiş olması epey şüphe çekiyor. Gizli bir borcu vs varsa belki