Evimizi su bastı :(

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
2 buçuk ay sonra düğünümüz var, kayınpederim ev aldı sağolsun...

Bi üst komşumuzun çeşmesiyle ilgili bi problem oluşmuş (ev yeni bina ve sorun çeşmeciden kaynaklanmış). Vana açık kalmış ve gece su baya akmış duvar boyaları, duvar kağıtları, parkeler her yer berbat durumda :5::5:

Evi bize satan inşaat firması ben her şeyi yeniden yaptırırım eskisi gibi olur demiş. Ama o duvarların yerlerin kuruması gerekir demiş.

Ya şaka gibi o evin kuruması, yapılması var bizim eşyaların yerleşmesi var nasıl yetişecek hepsi, moralim çokk bozuldu. Bu olay olalı 1 hafta oldu hala bi hareketlilik yok...

Böyle bi durum yaşayan oldu mu ? Ve soracağım şu ki ; bunlar yeniden yapılsa ilerde bize bi sorun çıkarır mı ?

Tahminimce tekrar eder , o yüzden yapan kişinin çok iyi yapması gerek tekrar etmemesi için .
Sıkma canını arkadaşım nazarlık olsun buda , iki ay çok uzun bir süre hepsi halolur.

Tahminimce tekrar eder , o yüzden yapan kişinin çok iyi yapması gerek tekrar etmemesi için .
Sıkma canını arkadaşım nazarlık olsun buda , iki ay çok uzun bir süre hepsi halolur.

Öyle oldu nazarlık oldu galiba :( nazar değdiler galiba bize :5:

İnşallah iyi yapılır bilmiyorum of :(

çok geçmiş olsun, öyle üzülüp stres yapma zaten zor bi süreç yaşıoruz .

Çok teşekkür ederim evet zor stresli bi dönem :(

Bi üst komşumuzun çeşmesiyle ilgili bi problem oluşmuş (ev yeni bina ve sorun çeşmeciden kaynaklanmış). Vana açık kalmış ve gece su baya akmış duvar boyaları, duvar kağıtları, parkeler her yer berbat durumda :5::5:

Evi bize satan inşaat firması ben her şeyi yeniden yaptırırım eskisi gibi olur demiş. Ama o duvarların yerlerin kuruması gerekir demiş.

Ya şaka gibi o evin kuruması, yapılması var bizim eşyaların yerleşmesi var nasıl yetişecek hepsi, moralim çokk bozuldu. Bu olay olalı 1 hafta oldu hala bi hareketlilik yok...

Böyle bi durum yaşayan oldu mu ? Ve soracağım şu ki ; bunlar yeniden yapılsa ilerde bize bi sorun çıkarır mı ?

iyi yapılırsa tekrar etmez. lütfen moralini bozup stres yapma. dünya malı bunlar neden üzülüosun :) bak eşinle mutlu olcaksın bunu düşün. o ev olmasa baskası olur nebiliyim herşeyin hayırlısı birde bunu stres gitme zaten yeterince stresin olcak ilk gecen düğün günün düğün sonrası balayın evlilik sorumlulukların :1: sıkma canını lütfen son 2 ayın kalmış bak güzel geçir

hep ztn ust uste gelır..
kendı evlılık asamamdan deneyımlıyım...
cnm kapılar camlar devamlı acık olmalı 1.5 ay kadar falan..
snra esyalar yerlesır..
evı gozunde buyutme..
1 haftada yerlesıyor..
ztn yerlesenlerın yerlerını sen 3 4 defa daha degıstıreceksın evlenınce kendıne gore...
sıkma canınıtatlım hallollur..
ama o vananın yapılması ıcın baskı yapmalı nısanlın...
arkasını aramazsanız hafıfe alırlar...

valla canım çok geçmiş olsun düğün öncesi büyük talihsizlik teyzemin evi tadilattayken salonunda böyle bi sorun olmuştu parkeleri falan kabardı elektrikli soba koydular onunla kuruttular aklında bulunsun

Son düzenleme:
iyi yapılırsa tekrar etmez. lütfen moralini bozup stres yapma. dünya malı bunlar neden üzülüosun :) bak eşinle mutlu olcaksın bunu düşün. o ev olmasa baskası olur nebiliyim herşeyin hayırlısı birde bunu stres gitme zaten yeterince stresin olcak ilk gecen düğün günün düğün sonrası balayın evlilik sorumlulukların :1: sıkma canını lütfen son 2 ayın kalmış bak güzel geçir

Haklısın canım cok sağol ama ne bilim kndime hakim olamadım üzüldüm açıkcası :(
İnşallah hemen yapılırda dediğin gibi güzel geciririm :)

hep ztn ust uste gelır..
kendı evlılık asamamdan deneyımlıyım...
cnm kapılar camlar devamlı acık olmalı 1.5 ay kadar falan..
snra esyalar yerlesır..
evı gozunde buyutme..
1 haftada yerlesıyor..
ztn yerlesenlerın yerlerını sen 3 4 defa daha degıstıreceksın evlenınce kendıne gore...
sıkma canınıtatlım hallollur..
ama o vananın yapılması ıcın baskı yapmalı nısanlın...
arkasını aramazsanız hafıfe alırlar...

kuruyunca hmen yapılır diyorlar ama bilmiyorum ...
Evet kayınpederim sürekli baskı yapıyor adama.

valla canım çok geçmiş olsun düğün öncesi büyük talihsizlik teyzemin evi tadilattayken salonunda böyle bi sorun olmuştu parkeleri falan kabardı elektrikli soba koydular onunla kuruttular aklında bulunsun

Sağol canım benim...
Düğün öncesi herkeste böyle aksilikler oluyor galiba, bizimkiside böyleymiş demekki..
O dediğin de mantıklı aslında ama daha bizim elektrikler falan açılmadı , ama bunu nişanlıma syleyim daha erken actırsın .Teşekkür ederim bu fikrin icin.

Haklısın canım cok sağol ama ne bilim kndime hakim olamadım üzüldüm açıkcası :(
İnşallah hemen yapılırda dediğin gibi güzel geciririm :)

kuruyunca hmen yapılır diyorlar ama bilmiyorum ...
Evet kayınpederim sürekli baskı yapıyor adama.

Sağol canım benim...
Düğün öncesi herkeste böyle aksilikler oluyor galiba, bizimkiside böyleymiş demekki..
O dediğin de mantıklı aslında ama daha bizim elektrikler falan açılmadı , ama bunu nişanlıma syleyim daha erken actırsın .Teşekkür ederim bu fikrin icin.

yapılır yapılıırr sen mutluluğuna bak :) sonra dersin şunun için bu günlerimi ağlyarak geçirmişim delimiymişim ben ya die:)))))))))))))

Back
X