600 e başka bir ev bulabilirsiniz..sürekli böyle uğraşamazsınız
Konu 2009 da açılmış bilginize
Konuyu açan arkadaş en son bugün cevap yazmış .kaydirigubbakcemile3 O yazmışken bende yazayım bişeyler. Bizim evde yatak odası aynı dediğin gibi yosun tuttu . ÇAtı yapılmadan da düzelmez. KArşı dairedeki kiracılar bu yüzden çıktılar evden. Evin sahibi de hemen evi boyattı, çatıyı yaptırmadı bile.Tabi yaz da geldi ya, boyayla beraber ev sorunsuz görünüyo şu an. Kiracılar ancak kışın evin halini görücekler. Şimdi bi boyayla tüm kötü görüntüyü kapattı adam. Ay bir de demez mi önceki kiracılar evi havalandırmadığı için böyle olmuş, çatıdan değil diye. Ben her gün evdeyim, havalandırıyorumda bişey değişmiyo. Ayrıca kışın camları açık mı bırakıcaz o soğukta. Böyle işte. Şimdi bizim çatıyı yaptırmamız lazım. Ağustosta bebeğimizde olucak. O rutubetten, küften bi an önce kurtulmamız lazım. opuyorumnanaktan
kısın soguk havalarda bıle havalandırmak zorunda kaldım ranzamız var tavanı butun kuf yosun kımse yanılmasın ev tutarken ıyıce baksın
Evet , ev tutarken iyice araştırmak lazım. Bizim ev kira olmadığı için çatıyı yaptırmak zorundayız.Ayrıca yatak odamızı kışın bol bol havalandırdım ben.Ama değişen bişey olmadı.Yatak odasını kullanmadık kış boyunca.Sonra dolabı açtım, bütün pantolonlarım küf olmuştu rutubetten.akannehir akannehir akannehir
malesef benımde gardolabımın arkası yesıl oldu sonra bız akmayan tarafa yanastırdık daral gelıyodu odada hersey stume gelıyo kucucuk oda bırde benım odam olunca kullanmama sansım yok ama sana uzuldum hamılesın cok saglıksız bebegın ıcınde oyle olur kendı evınızse yaptırtmaya calıs
Ev bizim değil ama kira ödemiyoruz. Zaten yaptırmazsak yatak odasını hiç bi kış kullanamayız. Apartmanda 21 daire var.Kimse çatıyı yaptırmak istemiyo.Yöneticinin umrunda da değil sanırım.Nasıl olsa kendi evi küflenmiyo.klava: Biz de kendi tarafımızı yaptırıcaz sadece. olumunekankayizsmile
ben bırde kopuk yapılıyor dıye duydum ıcerden sadece kendınıze bu bınada yaptılar kendı daıresı olanlar bır sor ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?