Evimizin neşesi! Balım, tatlı kızım;) duman

British short hair galiba, bunlar yavruyken acaip tatlı oluyorlar. Ben sizinkinin özlelikle yatışına bittim, onca yaramazlığın ardından masum yatış, masum bakışlar. Pis serseriler yaa :)

Son düzenleme:

çok tatlı cnm :) benim kedim daha kısırlaştırılmadı şuan 1 yaşında birkez eşleştirmeyi düşünüyorum onada vet imiz 1,5 yaşında dedi.sonra kısırlaştırıcam ,kızgınlık dönemine 1 kez girdi oda kısa sürdü 3-4 gün tatlı kızım beni pek üzmedi. tırnaklarını 2 ayda bir vet kesiyor ama onun haricinde tırmalama ağacı aldık onuda kullanıyor cnm.böylece oramızı buramızı çizmiyor rahat oluyor:)
evde kedi bakımı çok kolay, bizi yormuyor tuvalet için akkum kullanıyoruz ona yapıyor yani eve falan şu ana kadar hiç bişi yapmadı banyoda kumu var onu kullanıyor akıllı hayvanlar vede iç güdüsel zaten kumu oldumu gider, bulur yapar oraya. çok seviyorum onu ya ayrı bişey bu kedi sevgisi.

British short hair galiba, bunlar yavruyken acaip tatlı oluyorlar. Ben sizinkinin özlelikle yatışına bittim, onca yaramazlığın ardından masum yatış, masum bakışlar. Pis serseriler yaa :)

aynen cnm bazen öyle bir yatıyor sırt üstü mav mav bizi çağıyıor patiler havada yanına gidiyoruz sevelim diye hemen oyun için ısırıyor fena:)yani
kandırıyor bizi masum görüntüsüyle.

son halimiz::))))))))))

Eklentiler

• $DSC06674.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 100
doğumum yaklaştıkça pisi kızım bana dahada düşkünleşti bakalım neler olcak:) bebişimle pisimin buluşma gününü sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmm canlarım benim

sağol tatlım :) ikiside vazgeçilmezim. güzel dilekleriniz için tşkr ederim.

offff masallah çok tatlı yaa, yanaklarını sıktırırım ben onun, hele o yerdeki pusu kurmuş yatış modeli yok mu, çok tatlılar, hepsi aynı bunların, hakikaten evimizin neşeleri

offff masallah çok tatlı yaa, yanaklarını sıktırırım ben onun, hele o yerdeki pusu kurmuş yatış modeli yok mu, çok tatlılar, hepsi aynı bunların, hakikaten evimizin neşeleri

cnm çok tatlı maşallah bende hem hamiş hemde 3 kedişliyim :) kavuşucakları günü merakla bekliyorum.

cnm çok tatlı maşallah bende hem hamiş hemde 3 kedişliyim :) kavuşucakları günü merakla bekliyorum.

ne güzel cnm maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin azıcık kıskanır kedin ama alışıyorlar tatlımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…