• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evin altında cafe

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Biliyorum çok konu açar oldum ama valla bu son..
Evim yüksek giriş yanu 1. Kat ve su zamana kadar sıkıntı yoktu bu sene alta kafe açılmış. . Evin içinde sürekli ama sürekli bir müzik sesi...
Cildiracagim artık. . Bi kafamı dinleyemiyorum . Bütün gün çalışıyorum ve bunaldim artik ...
Hani ilk başta çok yüksekti uyardık şu saat oldu hala var ama hafif bi ses ama rahatsız ediyor insanı ya sürekli bu gürültü yu dinlemek zorunda miyim ben. .
Şimdi gidip yine konuşmayı düşünüyorum siz ne dersiniz

Eviniz kiraysa taşın bence orasıı da Cafe ne kadar uyarsanda mecbur ses gelecek bende sesten rahatsız oluyorum o Yüzden seni iyi Anlıyorum

Eskiden bizim İstanbul da oturduğumuz evin altında plakçı vardı süslü püslü bi abiydi sabah 8 den akşam 11 kadar kafamızda ağırdı bütün gün,o aklıma geldi sonra babam imza topladı komşularla sizde öyle yapsanız

Şimdi gittim konuştum
Adam anlayisli gibi ama dedim ki gündüz müzik olsun sorun değil zaten isteyim dedim ama akşam tv nin sesi ile karışıyor hicbisey anlamıyorum bi akşam im var zaten dedim tamam çocuklara söylerim ama maç olduğu günler biseu yapamam dedi

Maç olduğu günler polis çağırırsınız.
Esim polis zaten ama sordum en fazla Kabahatler kanunu varmış en çok oradan işlem yapılır cuzi bi miktar dedi ama off
Tam eve ısındım taşını cam mi ne.
Bina tek bir şahsa ait ve o da inanılmaz parayi seven bir adam ya . O yüzden oluyor boyle.
Inan ir misin adamın en az 10 tane binası var ama bindiği araba doğan görünümlü Şahin :)

Bizimde evin karşısı öyle kafayı yiyorum hergün polisi arıyorum 12 oluyo adamlarda hala tık yok
Seninki altta olduğu halde nasıl dayanıyorsun

Bu son demişsinizde yani ne kadar konu açacağınız size kalmış ne var bubda:)
Bence tek çözüm taşınmak çünkü illaki hergün olcak o müzik sesi 1 olmaz 2olmaz 3.de olur yani cafe nede olsa

Esim polis zaten ama sordum en fazla Kabahatler kanunu varmış en çok oradan işlem yapılır cuzi bi miktar dedi ama off
Tam eve ısındım taşını cam mi ne.
Bina tek bir şahsa ait ve o da inanılmaz parayi seven bir adam ya . O yüzden oluyor boyle.
Inan ir misin adamın en az 10 tane binası var ama bindiği araba doğan görünümlü Şahin :)
doğan görünümlü şahin aşktır :D

Maç olduğu zaman polisten ziyade digitürk benzeri yayın organlarına şikayet et. Bireysel kullanım alıp cafelerde veriyorlar, çok büyük cezası var. Toplu gösterim için ayrı izinler almaları lazım bayağı masraflı işler. Anında keserler maç yayınını. Araştır o işleri derim :)

Hep merak etmiştim kafe, bar tarzı mekanların üstündeki dairelerde nasıl oturuyorlar, rahatsız olunmuyor mu diye. Demek ki oturulamıyormuş. :110:

Hep merak etmiştim kafe, bar tarzı mekanların üstündeki dairelerde nasıl oturuyorlar, rahatsız olunmuyor mu diye. Demek ki oturulamıyormuş. :110:
Bende ya merak ediyordum hep bu insanlar nasıl dayanıyor diye :110:

Yalıtım döşense tabandan. Bizim evlerde var baya etkili hiç ses gitmiyor.

Bizim evin altında da bi süre önce araba tamiri yapılan bi yer vardı ilk zamanlar çok iyiydi ilerleyen Günler'de adamlar gece 12 ye kadar aşağıda gaz basıp araba onarıyorlar:KK57: eşime söylüyorum Konuş vs yok adam rahatsız olmuyor meğerse mahalleli bizden önce şikayet etmiş adamları:KK48:gittilerde rahatladık sizde şikayet edin beyaz masaya:KK51:

Ses cezası 17.000 den başlar .çok ses çıktığına göre ses yalıtımı da yok.sikayet edin savcılığa kesin kazanırsınız.isletmenin İkinci cezası 2 ye katlar 3.cezada da ruhsatı alinir.men edilir.edilir.cafe bar imiz var oradan biliyorum.ayrica müzik yayını içinde binadaki herkesten imza toplamasi sart.

Ayni problemi bekarligimda ailemle oturdugumuz evde senelerce yasadik.
Hergun uyardik, zabitalari cagirdik defalarca,mahkemelik olduk ki hatta kendileri ust komsularimizdi fakat onune gecemedik muzik sesinin.
Sadece muzik seside degil alkol alip evimizin altinda kavga edenler mi dersiniz, ahlaksizlik yapanlar mi?
Evde vize,final zamanlari ders dahi calisamiyordum.
Gece 2-3lere kadar devam ediyordu muzik sesi.
Yani ne denli igrenc zamanlardi hatirliyorum dun gibi.
Ailemde basedemedi cafe sahipleriyle, en sonunda kiraya verdiler guzelim evimizi.
Hatta kiracimizda ogrenciydi oda duramadi evde...
Diyecegim o ki zabitaya sikayet edebilirsiniz ancak onlarda bir sey yapmiyor malesef.
Cogu kez zabita geldiginde sesi kistilar, gittiklerinde yine aynen devam.
Ya da mahkemeye verebilirsiniz cok ileri giderlerse ama yillarca ondanda bir sonuc alamamistik biz.
Umarim cozulur durumunuz, cok uzuldum...

Biliyorum çok konu açar oldum ama valla bu son..
Evim yüksek giriş yanu 1. Kat ve su zamana kadar sıkıntı yoktu bu sene alta kafe açılmış. . Evin içinde sürekli ama sürekli bir müzik sesi...
Cildiracagim artık. . Bi kafamı dinleyemiyorum . Bütün gün çalışıyorum ve bunaldim artik ...
Hani ilk başta çok yüksekti uyardık şu saat oldu hala var ama hafif bi ses ama rahatsız ediyor insanı ya sürekli bu gürültü yu dinlemek zorunda miyim ben. .
Şimdi gidip yine konuşmayı düşünüyorum siz ne dersiniz
Tasinin bence

Back
X