bir odamız resmen depo gibi oldu orayı da temizlemem gerekiyor düşündükçe ruhum sıkışıyor bizim fazla eşyalarımız minik minik şeyler öyle bir yere gidebilecek türden değil. o kadar seyahat etmişki thynin seyahat çantalarından galiba 80 100 tane vardı evde, evden torbayla götürdüm.Öncelikle hayırlı olsun. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
İşe fazlalıkları atmakla ya da eşiniz atma taraftarı degilse deponuz varsa depoya indirmenizi öneriyorum.
Ortada işe yaramaz eşyalar oldukça ne kadar derleyip toplasanız da dagınık durur.
Minimal yaşam tarzını seviyorsanız az eşya ile ferah bir ortam oluşturabilirsiniz.
Ama çok eşya seviyorsanız da çoktan ziyade uyumlu eşyaları yerlerine koyup yine fazlalıklardan arındırmanız gerek.
Onunla tanıstıgımızdan beri evden esya atıyorum incik boncuktan ziyade rnvai çeşit eşya attım ama sonu gelmiyorAy ben gelsem size ne guzel atarım valla.küçük incik boncuk hic sevmem.
O cantalarin hepsini atın
Günlük azar azar yapabilirsiniz.Not alın.Temmuz'un sonunda evlendim ama eşimin hali hazırda yaşadığı eve yerleştiğim için tam düzenimi oturamadım sürekli eşya attım çöp attım eve ama istediğim gibi asla olmadı çok yorulduğumu da hissediyorum. Eşim istiflemeyi seviyor ben de istif konusunda fena sayılmam ama kendimi frenliyorum sürekli düzenlemeye çalışıyorum olmuyor. Tek düzenleyebildiğim yer mutfak, mutfak biraz daha derli toplu ve yemek yapmayı öğrendim ama salon, yatak odası, yatak odası ve salonda heryer heryerde en büyük sorunum küçük küçük ıvır zıvır var heryerde atıyorum topluyorum topluyorum olmuyor inanılmaz mutsuzum sürekli aklımda yer ediniyor. Çok yoğun da çalıştığımız için yoruluyorum. Ev düzeni konusunda önerilerinize ihtiyacım var ben de temiz tertipli bir evde yaşamak istiyorum
Cok basit işinize yaramayan eşya vs biriktirdiğiniz cer çöp ıvır zıvır ne varsa atın inanın attıkça rahatlicaksiniz ve az eşya mükemmel düzen demek benim sadece gerekli kadar esyam var evet 3 + 1 evimin bütün odalarında eşya var ama kullandığım kadar ıvır zıvır ufak tefek aksesuarim bile yok bir kaç tane canlı çiçek dışında birde küçük bebeğim var ona rağmen gayet derli toplu evim.Temmuz'un sonunda evlendim ama eşimin hali hazırda yaşadığı eve yerleştiğim için tam düzenimi oturamadım sürekli eşya attım çöp attım eve ama istediğim gibi asla olmadı çok yorulduğumu da hissediyorum. Eşim istiflemeyi seviyor ben de istif konusunda fena sayılmam ama kendimi frenliyorum sürekli düzenlemeye çalışıyorum olmuyor. Tek düzenleyebildiğim yer mutfak, mutfak biraz daha derli toplu ve yemek yapmayı öğrendim ama salon, yatak odası, yatak odası ve salonda heryer heryerde en büyük sorunum küçük küçük ıvır zıvır var heryerde atıyorum topluyorum topluyorum olmuyor inanılmaz mutsuzum sürekli aklımda yer ediniyor. Çok yoğun da çalıştığımız için yoruluyorum. Ev düzeni konusunda önerilerinize ihtiyacım var ben de temiz tertipli bir evde yaşamak istiyorum
o evin işi bitmez ki ve çok yorar istiflemeyin atın çöpe işe yaramayanı yada çatı depo vs kaldırınTemmuz'un sonunda evlendim ama eşimin hali hazırda yaşadığı eve yerleştiğim için tam düzenimi oturamadım sürekli eşya attım çöp attım eve ama istediğim gibi asla olmadı çok yorulduğumu da hissediyorum. Eşim istiflemeyi seviyor ben de istif konusunda fena sayılmam ama kendimi frenliyorum sürekli düzenlemeye çalışıyorum olmuyor. Tek düzenleyebildiğim yer mutfak, mutfak biraz daha derli toplu ve yemek yapmayı öğrendim ama salon, yatak odası, yatak odası ve salonda heryer heryerde en büyük sorunum küçük küçük ıvır zıvır var heryerde atıyorum topluyorum topluyorum olmuyor inanılmaz mutsuzum sürekli aklımda yer ediniyor. Çok yoğun da çalıştığımız için yoruluyorum. Ev düzeni konusunda önerilerinize ihtiyacım var ben de temiz tertipli bir evde yaşamak istiyorum
cıncık boncuk ne varsa at.sus esyasi sevmem ben mesela sadece duz mobilya hali perde var sadece evimde. ayrica internette milletin evine bakip hayiflanma canim.herkesin evi duzenli guzel gozukcek diye bise yok.takma kafana ilk yil boyle hissetmen normal.sadece ivir ziviri at evden yeterliTemmuz'un sonunda evlendim ama eşimin hali hazırda yaşadığı eve yerleştiğim için tam düzenimi oturamadım sürekli eşya attım çöp attım eve ama istediğim gibi asla olmadı çok yorulduğumu da hissediyorum. Eşim istiflemeyi seviyor ben de istif konusunda fena sayılmam ama kendimi frenliyorum sürekli düzenlemeye çalışıyorum olmuyor. Tek düzenleyebildiğim yer mutfak, mutfak biraz daha derli toplu ve yemek yapmayı öğrendim ama salon, yatak odası, yatak odası ve salonda heryer heryerde en büyük sorunum küçük küçük ıvır zıvır var heryerde atıyorum topluyorum topluyorum olmuyor inanılmaz mutsuzum sürekli aklımda yer ediniyor. Çok yoğun da çalıştığımız için yoruluyorum. Ev düzeni konusunda önerilerinize ihtiyacım var ben de temiz tertipli bir evde yaşamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?