• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evin güzelliği bir kadın için ne kadar önemli sizce??

bence bir bayan için evi ve eşyaları çok önemli.çünkü kadının hayatı o evde geçiyor.evini sevmiyorsa temizleyesin bile gelmiyor.böylebirdurum bende yaşadım.evlendiğimde eşimin ailesinin bir evi vardı.oraya oturun dediler.aslında evi hiçsevmedim ama bende çalışmadığım için kabul ettim.4 sene o evde oturdum hemde hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmeden.sonra başka bir eve taşınmak için eşimle çok savaş verdim ve başka bir eve taşındım.inanın o evde geçen günlerime acırım hala.evi süpürmek bile gelmezdi içimden.eşiminde o evde oturma sebebi ev varken kiraya çıkma fikriydi.
şimdiki evimden çok memnunum.ama kadınların isteği hiç bitmez.en azından benim.benim için evim ve eşyalarım çok önemli.eşim bana hediye alacağına evin bir eksiğini alsa daha çok severim.eve aldığım bir biblo bile beni mutlu eder.evimde yaptığım yada aldığım küçük şeyler bile benim için önemlidir.eskiyen eşyaları yenilemek yada modası geçen şeyleri yenilemekte güzel.tabiki modayı takip etmek zor ama yeni bir şeyler alamk benim mutlu eder.çünkü insan sürekli aynı eşyayı bile kullanmaktan sıkılır.
ev konusunda o kadar pişmanımki eşime oğlum evlenirken en güzel evi tutacağım.çünkü eşyaları gösterende ev oluyor çünkü.

evın guzellıgı onemlı ama herkesın ımkanları el vermeyebılıyor
onemlı evın ıcının temızlıgı ve duzenıdır bence
cok buyuk ve guzel ama ıcı dagınık pıs duzensız ve soguk bır ev kesınlıkle ınsanı daha mutsuz eder

bende suanda küçük bir evde oturuyorum.mutfak ve misafir odam hariç çok ışık almıyor evım.küçük olduğu için hersey sıkış tepiş.küçüçük odada içim daralıyor.neolursa olsun bir evın ışık alması,ferah olması ve büyük olması önemlı bence.içim karardı bu evde.hani derler ya güneş girmeyen eve doktor girer diye.aynen öyle katılıorum bende.
evimin içi de önemlı küçük olduğu için eşya veya ufak tefek şeyler almamaya özen gösteriyorum.ama genış bir ev eşyaları ksinlikle daha faklı gösterir.mirmirmirmir

ben de yurtdiisndayim ve gecici bir evde oturuyorum ve icimden hiiic is yapmak gelmiyor. benim seyemedim cunku gidecegim diye. benim semek sevmek cok onemli. evim sirin bir ev. yani esyalar falan da guzellestirdim 2. el falan aldim ama benimsemek cok onemli.

zorla yapiyorum desem yeridir. kendi evimi cok ozledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim için ev güzelliği çok önemli, evimde dekoratif eşyalar, çiçekler, tablolar, renkli minderler mutlaka bulunmalı, ama bunları sağlamak epey bir tuzlu , zamanla oluyor isteyince, eve girdiğimde ohhh beee canım evim demeliyim

önemli tabi..bende ilk baslarda mutfagim ile banyomu hiç sevmemiştim..mutfakta yemek yapasim gelmiyordu,temizlik yapmayi sevdigim halde banyoyu temizlemekten nefret ederdim..sonra kafama göre eşyalarla,süslerle hem mutfagimi hem banyomu değiştirdim..şimdi her ikisinide cok seviyorum :)

bende aynı dertten muzdaribim.3 yıllık evliyim ve tasarruflu olsun diye eşimin amcasının evinde kiracıyız.bende şuan çalışmadığım için dişimi sıkmak zorundayım ama ne yalan söyliyim bazen eve girmek gelmiyo içimden.şekilsiz yer döşemeleri bozuk.evlendiğimden beri hiç yeni gelin evi gibi görünmedi.hatta bir komşum laf arasında yaşlı bir kadının evini tarif edicek aklı sıra "seninki ne ki asıl yeni gelin evi onunki "gibisinden laflar etti .canımı baya sıkmıştı.temizlik yapasım gelmiyor.mecbur olduğum için yapıyorum anlıyacağınız.ama ferah geniş ışık alan bir ev olsa sıkılmadan ve usanmadan hertürlü temizlikte yaparım düzenimide kuararım.Allahım tez zamanda bana ve benim gibi kirada olan herkese hayırlı bir ev nasip etsin.
ay çok dertliymişim bende :27:

Allahım kendi evim olsun küçük olsun. otel gibi kullandığım eve dünyanın kirasını ödeyip milleti zengin edeceğime evime harcar, evimi güzelleştiririm.

benim evim güzel ama esimle esya konusunda ve evin boyasi hakkinda bir türlü anlasamiyoruz . hic bir esyami severek isteyerek almadim. bana kalsin .simdi her seyimi degistiririm.eve kagit kaplayalim .yeni cikan duvar kagitlarindan döseyelim dedim .yaptiramadim.avize istedim.bürolara takilan tarz da lamba almis gelmis.mutfagim deseniz kücük .yatak odami degistirdim kendi begendigi gibi aldirdi. bana baskalari yaninda baski yaparak aldriyo. cok feleket sinir oluyorum bu duruma..aynen insan tembellikten degilde evi nin sevmediginde temizlemiyor . esim evine degilde arabasina yatirim yapmayi seviyo.

evin güzelliği kadın için en az kocasının yakışıklılığı kadar önemli bence.İnsan evine girdiği zaman içi açılmalı,eşyalarına baktıkça mutlu olmalı,gurur duymalı.

bu soruya en iyi yanıtı ben veririm herhalde.ben k.validemin bize oturun diye verdiği bir evde kaldım 4 yıl.ev yapısız ve küçüktü.evi hiç sevmedim.çeyizlerimi sermek istemedim arkadaşlarımı davet etmek istemezdim.ama ev işlerini aksatmadan yaptım yine de görevim diye düşünerek tabi.
ama şimdi Allah nasip etti kendi evimizi aldık.tam içime sinen bir ev Allaha çok şükür.geniş,manzaralı,balkonlar kullanışlı,mutfak kocaman,her taraf yapılı süslü:nazar: o kadar seviyorum ki bu evi.hiç off ev işimi demiyorum hiç sarkıtmıyorum işleri zevkle yapıyorum.üstüme bir şey almıyorum evime alırım diyorum.hatta dışarıdayken özlüyorum.bir an önce eve gitmek istiyorum.hatta dışarıdayken o eski eve dönecekmişim gibi geliyor bazen korkuyorum.:1:
ev çok ama çok önemli.yani evinin içine sinmesi ve sevmen çok önemli.bir de biz çok zor aldık bu evi çok olaylar yaşadık belki de ondan benim için bu kadar kıymetli.
evi sevmek çok önemli ama temizlik her koşulda yapılmalı.

Kızlar bılmıyorum ama evımızı sevmek bıraz da bızım elımızde olan bırsey degılmı henuz evlı degılım o yuzden cok yorumda yapmak ıstemıyorum acıkcası ama yakınen tanıdıgım ve cok sevdıgım bırı vardı anlattığınız gıbı evını sevmıyordu temızlık yapmıyordu mutfagını sevmıyordu yemek yapmıyordu hep hayallerı vardı ama gerceklestırmek ıcınde bırsey yapmıyordu hep esıne yuklenıyordu bu hayatı yasatıyor bana haddesıne kadar gelmıstı sorun tabııkı sonunda kocasını da sevmemeye basladı o ew artık yuva değıldı ne sıcak bır sevgı ne sıcak bı yemek wardı ortada sonuc ne oldu bılıyormusun bosandılar ve evladı da babada bırakıp gıttı cooook uzuldum ama yapcak bısey yok o yuzden bence hersey yapılabılır hayıflanmak yerıne gerceklestırmek gerekebılır yada haz almak

vanilyacım önemli tabikiii sonuçta o evde 24 saati ğeçiyorrrr aama genede herzamn temiz olmakta yararr varrr:27:

cok pahali mobilyalarin olmasada,bir evin ici en azindan kulanisli olmasi cok onemlidir bence.Insan zamanla evini kullanisli hale getirebiliyor,bu birazda sizinle alakali da olabiliyor.kendi evinse illaki biseyler yapilabilir.am ya kiraciolanlar ne yapsin,ben kiraciyim,oyle ahim sahim esyalarim yok,ama ev kullanisli diye cikmak istemiyorum,ama gel gelelim ki komsularimdan mennun degilim,cok pis pasakli insanlar,merdivenlerde sigara ictilermi cnlerim tepeme cikiyor,temizlik desen yapan yok benden baska,yazin olunca daha bir dert,resmen etrfim pis insanlarla sarilmis uzere,bazen ben nerde yanlis yaptim,bu nedir boyle diye cinnet geciyorum,sirf bu yuzden evimi duzene sokmak,cogu zaman icimden gelmemistir,ama en gec bir kac gun icinde toparlanirim..isin kotusu ev bulmakta da zorlaniyoruz, ya evler cok kucuk ve bicimsiz oluyor,ya cok pahali, ya da evi cok begendigin halde baskalirina kiraliyorlar..ee bir de bu isin,depozito,evden cikinca boya badana,yeni evde illaki biseyler yapilmasi lazim...birsuru birsuru seyyy..offff icim daraldi gene..bunada sukur diyelim artik...sevgiler..

evin ve içindeki eşyaların güzel ferah ve kullanışlı olması tabiki önemli :31:her kadın evi mükemmel olsun ister ama bu işler birazda maddiyata bakar:40:bu nedenle daha zor durumda olanları düşünüp elimizdekilerle yetinmeye çalışsak var olanı daha kullanışlı hale getirsek daha mutlu olabiliriz bence:31:ayrıca evi beğenmiyorum deyip temizlik yapmamak yemek yapmamak da bana tuhaf geldi:53:evi beğenmek yada beğenmemek ayrı birşey hijyen ayrı birşey sonuçta:26:

Kızlar bılmıyorum ama evımızı sevmek bıraz da bızım elımızde olan bırsey degılmı henuz evlı degılım o yuzden cok yorumda yapmak ıstemıyorum acıkcası ama yakınen tanıdıgım ve cok sevdıgım bırı vardı anlattığınız gıbı evını sevmıyordu temızlık yapmıyordu mutfagını sevmıyordu yemek yapmıyordu hep hayallerı vardı ama gerceklestırmek ıcınde bırsey yapmıyordu hep esıne yuklenıyordu bu hayatı yasatıyor bana haddesıne kadar gelmıstı sorun tabııkı sonunda kocasını da sevmemeye basladı o ew artık yuva değıldı ne sıcak bır sevgı ne sıcak bı yemek wardı ortada sonuc ne oldu bılıyormusun bosandılar ve evladı da babada bırakıp gıttı cooook uzuldum ama yapcak bısey yok o yuzden bence hersey yapılabılır hayıflanmak yerıne gerceklestırmek gerekebılır yada haz almak

insan bunun için eşinden boşanır mı hiç:19:ne tuhaf insanlar var
evi sevmek birazda bizim elimizde demişsin çok doğru canım aslında yetinmeyi bilirsek biraz da pozitif olursak herşey olur:31:

bencede mihribancım sanırım bazen dusunmeden hareket ediyoruz ve her zaman demısımdır mutlu olmak ıstıyorsan karsındakınden beklediğini kendınde yapabiliyorsan yapacaksın kı mutlu olacaksın ve hayatı da kendını de seveceksın:4:

Back
X