- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
ee hazırlık yapmak lazım ben kimseye mahcup olmak istemem bu saatte gittim hemen alısveris yaptım
cayımı ıcıyımde temizlik derdim var daha
bide esim izinlı olsa neyse esim iste sonucta
erkekler temizliği hiç farketmezler boşver takılma.. ne olcak sofraya bi tabak atıverirsin. karddeşi sonuçta eşininee hazırlık yapmak lazım ben kimseye mahcup olmak istemem bu saatte gittim hemen alısveris yaptım
bende habersiz hiç hoşlanmam kim olursa olsun kendi ailemdende çat kapı birni istemem eşimin ailesinden de..
cnm bana demiyoki ben dusa giriyorum hani el yıkmaya gidiyor 1 saat yok bakıyorum sonra banyoadan su sesi gliyo cıkınca diyorum her seferinde yenge ben dusa giriyorum deseene diye ama yok bide temiz havlu var ama bizim bornozlar asılı hepsi nemli oluyo banyoda 1 saat kalmıs tabi bende o yüzdne hepsini atıyorum makıneyeKızım burda hata sende misafir haberli geldimiydi önceden havlulari değiştirmen gerekiyo habersiz gelince hemen değiştirmelisin.Ne yapsin misafir temiz mi kullanilmismi diye ona mi baksın bide sonuçta erkek bayan olsa herşeyi inceler bazı erkekler nerden anlasın kullanilmismi değilmi diye burda iş evin haniminda hayatım
ben misafire o kadar kızmıyorum esime kızıyorm o kardesini cocuk niyetinde görüyo 5 yasında dgeilya 30 yasında adam gelicek bi haber ver kaynanamda cadaloz insna bi arara sorar kızım napıyon ne ediyon de sonra iste oglumda size ziyarete gelcek de dimi usuldenBence bu kadar sorun etmeyin herşeyi kendinize zarar-ı olur erkeklerden okdr ince düşünmelerini beklemeyelim. Üstelik sizin akrabanız gelde eşiniz aynı tepkileri verse ozaman da eşim Kardeşimi istemiyor diye konu açıcaktınız sanırım biraz daha anlayışlı olmak lazım
bana gıcıklar ya ne yazsma hep tersini yazıyolar ama allahından bulsun bana garezi olan valla cokta lülü derimay herkes limoncuya yüklenmiş ya ben seviyorum konularınıda yorumlarınıda ve bir çoğunda da haklı bana göre
bu sitenin sahibimisin degilsin o zaman istedigim sorunu yazarım admin yazamazsın demedi benim derdim benim sorunum ilgilenmezsin bakmazsın olur biter meraklısın burnunu sokmaya heraldeay limoncuuuuu hayatta bir gayen yok dimi işin gücün annene kardeşine kocana kaynına sağa sola sarmak gibi...
Sana bir meşgale bulmanı tavsiye ederim ahşap boyama takı iyi kafa dağıtıyor haberin olsun..doğum iznine ayrıldığımda bende başlayacağım bak.
işte bana de diyolarsa kendilerindne bulsun burda kac tane öyle konu okuduk iste habersiz misafirmi cagrılır yok düsüncesiz aile falan ben acınca nasıla limoncu actı diye beyaz diyosam kara diyolar#direnlimoncu
datlum bu konuyu sen değilde başka bir üye açmış olsaydı bu kadar çok dalga geçmek yerine gelebilecek bazı yorumlar şunlar olurdu
1-canım haklısın eşin sana sormalıydı belki uygun değilsin böyle olmaz
2-aman gelsin tatlım 3 günden bi şey olmaz sıkma canını
3-........ orayı da siz yazın artık
ama hem senin sürekli konu açman hem de espirileri kaldırıyor olabilmen sayesinde konuların uçup gidiyo
işte bana de diyolarsa kendilerindne bulsun burda kac tane öyle konu okuduk iste habersiz misafirmi cagrılır yok düsüncesiz aile falan ben acınca nasıla limoncu actı diye beyaz diyosam kara diyolar
ne kadar cekememezlik var iste yazmak olsun polimige girmek istiyolar
bide espiri kaldırmam demissin valla dalga gecen kendinde bulsun ben cok samimi bi sekılde yazıyorum her cvp yazaada küfür etcek halim yok insan olan kendine yapılsa hosuna gidermi diye düsünür öyle yazar olmayan gecmis olsun
ne kadarda abartmışsınız? gelsin ne olacak. bu kv değilki herşeye bi laf etsin. o sizin temizliğinize bile bakmaz bence. işlerini halleder gider. küçük bebğiniz falanda yoksa hazırlıklarınızı çok rahat yaparsınız kasmaya gerek yokee hazırlık yapmak lazım ben kimseye mahcup olmak istemem bu saatte gittim hemen alısveris yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?