- 19 Ağustos 2019
- 1.446
- 2.429
- 133
- 32
- Konu Sahibi mutlucicek
Iyi aksamlar herkese,
Oturduğumuz evi satmak istiyoruz bir kaç aydır da ilanda ancak henüz bir gelişme olmadı. Kapanmalar, sokağa çıkma yasağı, ramazan derken kendime normal olduğunu söylüyorum ancak stres olmaya başladım. Bu evi cok seviyorum satilmamasina degil üzüntüm ama satmaya karar verdiğimiz için eve cerceve takmıyorum misafir odasına dolap alamiyorum kendi evimde kiracı oldum resmen canim sıkılıyor
her yer duvar kağıdı, gelecek olan kişiye ayip olmasin 3 ay daha beklerim diye evime bir çivi dahi çakmıyorum. Bu dönemde ev satma alma işleri cidden durdu mu? Bizde mi var bi şanssızlık? Sizlerden ev alma satma durumlarında olanlar var mıdır? Ek olarak, biz emlakciya vermedik,zincir şirketler arasa bile sözleşme kısmı hosuma gitmedigi icin isteyen acar netten bakar daha avantajlı olur diye düşündük. Zincir emlakcilara verip sorun yaşayan veya satilmasini hızlandıran oldu mu acaba aranızda?
Oturduğumuz evi satmak istiyoruz bir kaç aydır da ilanda ancak henüz bir gelişme olmadı. Kapanmalar, sokağa çıkma yasağı, ramazan derken kendime normal olduğunu söylüyorum ancak stres olmaya başladım. Bu evi cok seviyorum satilmamasina degil üzüntüm ama satmaya karar verdiğimiz için eve cerceve takmıyorum misafir odasına dolap alamiyorum kendi evimde kiracı oldum resmen canim sıkılıyor