• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evin Satilmamasi

millet alamıyor.
biz de bakıyoruz ama doluya koysak almıyor, boşa koyunca da dolmuyor.
hani vazgeçme noktasına bile geldik.
faiz yüksek, evler pahalı.
paranın alım gücü eriyor.
Faizler uçmuş gitmis haklısınız. Ama bende hep ev yatırımı yapmanın en mantıklı oldugu algısı yerleşmiş kalmış. Umarjm sizde alim gücünüze göre gönlünuzden geçen bir evi alırsınız.

Belki de diğer ilanlara da bakarak evi yüksek fiyatlı yazdınız. Insanlar çok yüksek fiyatlar yazıyor birbirinden göre göre. Zevk aldıklarını düşünüyorum artık. Biz de evi sahibinden verdik olması gereken fiyatı yazdık. 2. Arayan geldi aldı. Aslında ilki de alırdı ama evimizin tek sorunu küçük balkonlu olmasıydı onu sevmedi.

Ev alana da stres evi satana da. Bizimde suan oturdugumuz binamızda bir daire kaldi satılmayan. Dairenin fiyatını pandemide 950 den 1080'e çıkardılar. Ev satılmadikca değeri dusurursun bu insanlar pat pat ev fiyatlarını yükseltiyor. Evin bir değeri vardır, alana da günah yani. Biri bakmisti daireye anlamislar ya adamları beğenmedik diyip bozdular, ertesi gün pit ilandaki değeri yukselttiler. Insanlar çıldırmış.
O fiyata satılır deyip daha da artırmışlar herhalde 😂😂 şuan bizim yaşadığımız sitede de ev fiyatlarına bakıyorum uçmuş. Bir birlerine bakarak daha yüksek fiyat koyuyorlar sanki ve kesinlikle değmez. Bundan daha iyi konumda daha güzel ev alınır o fiyata. Biz kiracıyız tabi çok da ilgilenmiyoruz, arabir insanlar ne kadar şaşırmış diye girip bakıyorum 😂😂

Belki de diğer ilanlara da bakarak evi yüksek fiyatlı yazdınız. Insanlar çok yüksek fiyatlar yazıyor birbirinden göre göre. Zevk aldıklarını düşünüyorum artık. Biz de evi sahibinden verdik olması gereken fiyatı yazdık. 2. Arayan geldi aldı. Aslında ilki de alırdı ama evimizin tek sorunu küçük balkonlu olmasıydı onu sevmedi.
Inanin onu da düşündük ama ilana cikmadan 2 emlakci geldi eve bakti ortak bir değer bictik. Semtleri evleri göre bi tik belki yüksektir ama bina yeni ve dairenin planı da güzel. Evin fiyatını arttirmamizi bile söyleyenler oluyor ama biz satilmasini istiyoruz, alıcı cikmamisken arttırmak sacma olur.

Gecen yazdan beri ayni dertten muzdaribim.
Pandemi sayilari dusunce satisa acip, yukselince mecburen geri cekiyorum.
İnsanlar gelip bakmak istemiyorlar.
Tasinmak mecburiyetindeyim gibi bir durum soz konusu bende.
Satamazsam kendi evimden cikip kiraya gitmek zorunda kalacagim

Aslında gecen gun eşime aynisini söyledim,duvar kagitlarinin yedekleri evde mevcut cunku evjmjz yeni 2 senelik bir ev. Gelen istediği yeri degistirir diye düşünüyorum. Eşimde taşınan insana masraf oluyor madem satacağız biraz daha bekleyelim dedi kaldım yine oyle :)
Ne kadar ince düşünüyorsunuz ☺️bizde sizin gibi düşündük hep. Bir kiraya verdik duvarlar delik deşik. Bizde kirada oturduk hak geçer diye on kez sorup bir yere çivi çaktım cidden bir yer oda TV aparatı için aparatı da bırakıp öyle çıktık kötü durmasın diye ev sahibi hatta ev çok temiz diyip 5 günlük kirayida almamıştı duvarlara kadar temizlerdim ne can varmış o zamanlar 😅 boş verin kullanın doyasıya . Yaptırıp girsin girende çünkü onlarda yapacak aynısı ni .bide orda oturup illaki o evi isteyen biri vardır fiyat yüzünden diyemiyordur yöneticiye sorun .biz öyle sattik

O fiyata satılır deyip daha da artırmışlar herhalde 😂😂 şuan bizim yaşadığımız sitede de ev fiyatlarına bakıyorum uçmuş. Bir birlerine bakarak daha yüksek fiyat koyuyorlar sanki ve kesinlikle değmez. Bundan daha iyi konumda daha güzel ev alınır o fiyata. Biz kiracıyız tabi çok da ilgilenmiyoruz, arabir insanlar ne kadar şaşırmış diye girip bakıyorum 😂😂

Biz evimizi ondan degil arkadan mal sahibi olandan almıştık. Daha uyguna. Shan da daha uyguna veriyoruz onun dairesine göre. Biraz kırgın bize de yaptığı binada daireyi onun istediği fiyattan almadık kaziklayamadi diye:)

Gecen yazdan beri ayni dertten muzdaribim.
Pandemi sayilari dusunce satisa acip, yukselince mecburen geri cekiyorum.
İnsanlar gelip bakmak istemiyorlar.
Tasinmak mecburiyetindeyim gibi bir durum soz konusu bende.
Satamazsam kendi evimden cikip kiraya gitmek zorunda kalacagim
Bunu yapan bir kaç arkadaşımız var. Taşınmak zorunda olmak durumh en kötüsü sanirim. Ama arkadaşlarımız durumdan memnunlar kiraya verdiler evlerini bir miktar ekleyerek istedikleri yerde kiralik bir eve geçtiler. Umarim sizde kirayla uğraşmadan satabilirsiniz

Ne kadar ince düşünüyorsunuz ☺️bizde sizin gibi düşündük hep. Bir kiraya verdik duvarlar delik deşik. Bizde kirada oturduk hak geçer diye on kez sorup bir yere çivi çaktım cidden bir yer oda TV aparatı için aparatı da bırakıp öyle çıktık kötü durmasın diye ev sahibi hatta ev çok temiz diyip 5 günlük kirayida almamıştı duvarlara kadar temizlerdim ne can varmış o zamanlar 😅 boş verin kullanın doyasıya . Yaptırıp girsin girende çünkü onlarda yapacak aynısı ni .bide orda oturup illaki o evi isteyen biri vardır fiyat yüzünden diyemiyordur yöneticiye sorun .biz öyle sattik
Cok tesekkur ederim 🙏 bir ay daha bekleyip Salicam ben de sanirim. Binadaki herkes daire sahibi bizde yatirim amaçlı ikinciyi düşünen belki çıkar hic duyurmadik binaya ust katimizfaki görmüş aradi giderseniz üzülürüz diye. Yönetici esim bir toplantida söylesin ya ben onu kistirayim 😬

Bunu yapan bir kaç arkadaşımız var. Taşınmak zorunda olmak durumh en kötüsü sanirim. Ama arkadaşlarımız durumdan memnunlar kiraya verdiler evlerini bir miktar ekleyerek istedikleri yerde kiralik bir eve geçtiler. Umarim sizde kirayla uğraşmadan satabilirsiniz
Bizim tekrar buraya donmek gibi bir niyetimiz yok, yani satilirsa bizde kendi evimizi aliriz obur turlu kiradaykende satmak isteme dururumumuz olacak.
Kiracilik zorda, heryer ayni degil tabi ama kontrat dolduktan sonra cıkin deseler surekli bi tasinma, acaba bu sene kontrat yenileyeceklermi stresi vs.
İnsallah satilir bir an once sizinkide bizimkide

Cok tesekkur ederim 🙏 bir ay daha bekleyip Salicam ben de sanirim. Binadaki herkes daire sahibi bizde yatirim amaçlı ikinciyi düşünen belki çıkar hic duyurmadik binaya ust katimizfaki görmüş aradi giderseniz üzülürüz diye. Yönetici esim bir toplantida söylesin ya ben onu kistirayim 😬
Yatırım değilde oğlu kızı yanında olsun diye düşünen biri çıkar illaki geniş aileye meraklı ülkeyiz 🤭

Siz kirk konaklarda satamiyorsaniz biz hic sansimizi zorlamayalim o zaman 😁
Emlak isleri genelde oralarda hareketli olur.
Alim gucu daha yuksek insanlar oldugu icin
Pandemiden dolayı mj faizlerde dolayı mi oldu bılmıyorum ama bana da çok tuhaf geliyor bu durum. Yani ben ailemle yasarken eşimle nisanliyken ev bakarken deliler gibi evleri görmeye giderdik. Bilemiyorum sebebinin Incek tarafında bir daire beğendik bari o gitmesin diyr dua ediyoruz 😿

Pandemiden dolayı mj faizlerde dolayı mi oldu bılmıyorum ama bana da çok tuhaf geliyor bu durum. Yani ben ailemle yasarken eşimle nisanliyken ev bakarken deliler gibi evleri görmeye giderdik. Bilemiyorum sebebinin Incek tarafında bir daire beğendik bari o gitmesin diyr dua ediyoruz 😿
Ben bir senedir favorilere ekliyorum ekliyorum bekliyorum, mesela s... Com da gecen sene bu zamanlar baktigim evler son bir kac gundur tekrar satisa cikti 1 aylik suresi dolunca yayindan kalkip senesi dolunca tekrar verdiler ilana sanirim.
Galiba her yer böyle ve pandemi en buyuk etken gibi.
Ben evlenecegim donem 2 aya yakin ev baktim bulana kadar ne cektik.
Hayir alinmiyor anladim tamam ama insanlar gormeye bile gelmiyor gelemiyor gibi.
Krediler uçuk piyasalarda bitik, herkes nakitini elinde tutmak istiyor gidisati bilmedikleri icin.
Bende cok ev kacirdim satilmasini beklerken.
Yani baska bir eve bakma ihtiyaci bile hissetmeden gidip alacagim evlerdi cidden ama kacti 😔

Ben bir senedir favorilere ekliyorum ekliyorum bekliyorum, mesela s... Com da gecen sene bu zamanlar baktigim evler son bir kac gundur tekrar satisa cikti 1 aylik suresi dolunca yayindan kalkip senesi dolunca tekrar verdiler ilana sanirim.
Galiba her yer böyle ve pandemi en buyuk etken gibi.
Ben evlenecegim donem 2 aya yakin ev baktim bulana kadar ne cektik.
Hayir alinmiyor anladim tamam ama insanlar gormeye bile gelmiyor gelemiyor gibi.
Krediler uçuk piyasalarda bitik, herkes nakitini elinde tutmak istiyor gidisati bilmedikleri icin.
Stresimin en büyük sebebi bu sanirim herkes favoriljyor ilani cok sayıda var ancak kimse gelmiyor eve bakmaya. Yani ulke piyasası belli hangi ev suan düşer ki fiyatı sisirmediyse. Krediler düştüğünde insanlar ev fiyatlarını yükseltecek yine. Hakkımızda hayırlısı diyim ne diyim :)

Stresimin en büyük sebebi bu sanirim herkes favoriljyor ilani cok sayıda var ancak kimse gelmiyor eve bakmaya. Yani ulke piyasası belli hangi ev suan düşer ki fiyatı sisirmediyse. Krediler düştüğünde insanlar ev fiyatlarını yükseltecek yine. Hakkımızda hayırlısı diyim ne diyim :)
Belki onlarda benim gibi satilsada sunu hemen alsam diye bekleyip favorileyip, satamadigi icin husrana ugrayanlardir 😁
Favorilediklerimin fiyat gecmisine bakiyorum habire yukseliyor.
Halbuki suan dusmesi lazim krediler yuksek.
Krediler dusunce kredilere ragmen indirim yaptik demek icin mi yukseltiyorlar anlamadim

Back
X