Valla benim nişanlım evin tek oğlu değil ama tek oğlu olsaydı mutlaka sıkıntılar yaşanacaktı biliyorum, çünkü niaşnlım ve ben aynı memleketli değiliz nişanlım şu anda bizim memleketimizde ve evlendikten sonra da bu böyle olacak, evin tek erkek çocuğu olsaydı buna müsade etmeyeceklerdi tek oğlumuz var yanımızda kalsın diyeceklerdi, orda bi çatışma yaşayacaktık nişanlımla onun dışında tek erkek çocuk olduğu için herşeye müdahale edecekler her şeyin istedikleri gibi olmasını isteyecekler ayrıca bir gelin olarak benden beklentileri de çok olacaktı ama şimdi nişanlımın abisi var ve o kayınvalidemlerin yanında bizimkini özlemekle birlikte o kadar sıkıntı yapmıyorlar ayrılığı, ama kayınvalidem de sağolsun öyle kıskançlık yapacak paylaşmayacak biri değildir oğlunu, sürekli güzel konuşur yakın davranır ve sürekli arar sorar beni bir tartışmamızda hep beni haklı görür, ama nişanlım da çok akıllıdır iki tarafı da çok güzel idare eder mesela bekar görümcem var eltim var, nişanlımla gezeriz eğleniriz alışveriş yaparız bunları hiç anlatmaz onlara kıskançlığa sebebiyet vermez, bakalım inşallah düğünden sonra da değişmez bu durum