ben odamızısın kapısına balkonların kapısına yapılan sineklikden yaptırmayı düşünüyorum hem içerisini görsün merak etmesin kendini dışlanmış hissetmesin diye hemde alışana kadar bide bebek ele avuca gelene kadar dikkatli olmak için.
buyrun size cevap :) alttaki iki linkte aradiginiz cevaplari bulabilirsiniz saniyorum... özellikle 2. de hem netten alinti hem de buranin üyelerinin kendi kedileriyle fotolari var... yazilanlari da okuyup bilgi edinebilirsiniz.... koca bebeklerinizden ayrilmayi düsünmediginiz icin a.s.
Canım çok teşekkür ederim.Hepsini okudum.
:1hug:
biryerde okudugum kadarıyla oda hazırlandıgında kenın odada gezip esyaları koklamasına yatakta yatmasına ızıv verılmelı merakı gıderılmelıymıs.. ayrıca krem pudra gıbı seyler arada kendı elınıze surup koklatarak alıstırmanız gerekıyormıs, tabi tuylerle ılgılı biraz daha fazla temızlık, bu arada kedı ve kopekler cocuklar onları sıkıstırdıgında cewap vermektense onlardan ozaklaşmayı tercıh edermiş..
işinize yararmı bilmem ama hamilelikte ve sonrasında kedinizin kum kabını değiştirmek hem sizin için hemde bebekleriniz için çok sağlılıklı değil buna dikkat edin.birde kedinin tüyleri özellikle bebeklerde sağlık açısından sorun yaratıyor eğer kazara yutarlarsa sonucu kötü olabilir ama aşıları tamsa ve dikkatliseniz bunlar sizin için çokta sorun olmaz sadece sorumluluklarınız artacak kedinizi hamilelikten dolayı bırakmadığınız için sizi kutlarım
ben doğduğumda annemin kedisi varmış ve beşiğime annemden başka kimseyi yanaştırmazmış koruyomuş aklı sıra beni herşeyden ben ise tam bir hayvan manyağı oldum kendimi bildim bileli kedi besliyorum sadece evlendiğimden beri yok çünkü balık kuş var..5aylık bi bebeğim var bide oda seviyo galiba :)
senin iki tane bebeğin olacakmış bence ilk göz ağrını atma bebeklerin doğduğunda kıskanmaması için onunlada ilgilen
düşünsene bu güne kadar bebeğn oydu şimdi doğum yapınca o üvey evlatmı olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?