Evinde kedi kopek vs besleyenler ?

Bejan19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
1.792
1.575
83
29
Merhabalar yeni evli olup evinizde kedi kopek vs besleyenler varmi sizce sıkıntılımı ben kedileri cok sevyorum ve evime kedi getirmek istiyorum fakat ailem hep yeni esyalar kotu olur felan diyip duruyor bos bitane odam var orda beslemeyi dusunuyorum :/

Şiddetle tavsiye ediyorum canım benim umarım seni caydırmazlar çünkü dünyadaki hiçbir şey onlarla iletişiminin aranızdaki bağın yerini tutmuyor. Ama özelikle yeni evliysen en uygun zaman olmakla birlikte daha sonra bebek olunca, ne yazık ki kedicikler sokağa bırakılıyor. Bu ona yapabileceğiniz en kötü şey çünkü eve alışan hayvancıklar dışarıya bir daha uyum sağlayamıyor ve ölüyor....
O yüzden gerçekten evlatlık olarak ailenin bir ferdi olarak görecekseniz edinin kediciği lütfen...

Şiddetle tavsiye ediyorum canım benim umarım seni caydırmazlar çünkü dünyadaki hiçbir şey onlarla iletişiminin aranızdaki bağın yerini tutmuyor. Ama özelikle yeni evliysen en uygun zaman olmakla birlikte daha sonra bebek olunca, ne yazık ki kedicikler sokağa bırakılıyor. Bu ona yapabileceğiniz en kötü şey çünkü eve alışan hayvancıklar dışarıya bir daha uyum sağlayamıyor ve ölüyor....
O yüzden gerçekten evlatlık olarak ailenin bir ferdi olarak görecekseniz edinin kediciği lütfen...
Cok istiyorum ama ailem yuzunden olmuyor ama disardakilere yemek felan veryorum sevyorum.ole idare edyorum arasirada eve getirmek istiyorum

Ben evli değilim annem ve babam ile yaşıyorum bir köpeğim ve bir de muhabbet kuşum var. Evde bir can beslemek çok ayrı bir duygu . Köpek daha çok sorumluluk ister . Tuvalet için , enerjilerini atmaları için sabah akşam düzenli bir şekilde çıkartmanız gerekir. Kedilerin çoğu yalnızlığı sevebilen mizaca sahip , yani evde gün içerisinde tek kalabilirler. Ama köpekler pek böyle değiller :)
Herşeyden önce bir can besleyecekseniz eşinizle oturup artı/eksilerini düşünmeniz gerekiyor. Bunun hayvan bakımı , aşıları , bir bebek gibi ona ayıracağınız zamanı , tatilleriniz , hastalığı sağlığı ve planlıyosanız bebek kısmı var. Şapkanızı önünüze koyun ve düşünün derim . Aldığınızda kesinlikle bırakmamanız lazım. Günaha girmeyin lütfen.

Ve yoldaş almaya karar verirseniz , sahiplenin derim.
:)

Evdeki esyalar için kedıyı odada beslemek isteyene, tavsiye etmeyin. Cok kıymetlıyse esyan almıcan eve hayvan fılan temız temız oturcan. Bı odada hayvan bakılmaz sacma sapan konuşmayın.

Tek odada hayvan beslenmez ki.. Hiç sahiplenmeyin bence.. Ben de yeni evliyim, kedimi de beraberimde getirdim. Şu an kızgınlıkta mesela yepisyeni halılara işiyor. Kısırlaştırmaya vakit bulamıyoruz ard arda girdiği için.. Mesela buna katlanabilecek misiniz? Yavru kedi alırsanız da arada kaçırabilir tuvaletini, ishal olabilir. Hepsi başıma geldi ama sevgim sonsuz olduğu için beni rahatsız etmiyor. En başından kabullenmiştim bunları, siz de kabullenebilecekseniz sahiplenin ama tek odada beslemeyin lütfen hayvanı..

Yazık günah, kedi bu akvaryum balığı mı? Bir odaya kapatıp kedi köpek beslenmez.

Back
X