evinde köpek besleyenlerr

rocco11

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
114
36
18
kızlar ..çocukluğumdan beri evimde köpek beslemk istiyorm daha önceden bahçede alman kurdu yavrusu beslemiştim .. şimdi evliyimm eşimi ikna ettim evimde yorkshire terrier beslemek istiyorum okadr istiyorum ki rüyalarıma griyo çok yanlızım ömürük canyoldaşim olsun ist
yorm tavsilernz varmı

Benimde kardesimë bıraktım yorshik teriErim var çok akıllı havlamaz zaten iki kilo nereye koysam sus gibi çantada taşınır sıfır numara zaten tek kötü yani tüyleri her gün taramak lazim bir gün taramasan bir birine giriyor ince kıl yapısına sahip bird uzun olunca evde hayvan beslenmek çok zor olsada en uygun cins bu bnce yaramazlik yapar oyun ister bebek gibi yerinde duramazdünyanın enn tatlı hayvani
IMG_47783668693464.webp
IMG_47783668693464.webp
IMG_47783668693464.webp

Benimde kardesimë bıraktım yorshik teriErim var çok akıllı havlamaz zaten iki kilo nereye koysam sus gibi çantada taşınır sıfır numara zaten tek kötü yani tüyleri her gün taramak lazim bir gün taramasan bir birine giriyor ince kıl yapısına sahip bird uzun olunca evde hayvan beslenmek çok zor olsada en uygun cins bu bnce yaramazlik yapar oyun ister bebek gibi yerinde duramazdünyanın enn tatlı hayvaniEki Görüntüle 1682957 Eki Görüntüle 1682957 Eki Görüntüle 1682957
ayy ben bunu yerim yaaaaa içim gtti maşallah . yorum için çok teşekkr edrm besleyen brinden duymk çok iyi geldi... ben bebeğimi kaybettim şimdide olmuyo çok yanlızlık çekiyorumm... ve inanılmaz hayvan sevgisi var bende böceğe bile kıyamam suan çalışıyorum zaten işten çkmadan almak istedemem... bebek gbn bakacağima eminim tuvalet eğitimi nasıl çabuk öğrendimi acaba tüyleri dökülmüyor diye duymustum biraz açarsanız çok sevinirm

ayy ben bunu yerim yaaaaa içim gtti maşallah . yorum için çok teşekkr edrm besleyen brinden duymk çok iyi geldi... ben bebeğimi kaybettim şimdide olmuyo çok yanlızlık çekiyorumm... ve inanılmaz hayvan sevgisi var bende böceğe bile kıyamam suan çalışıyorum zaten işten çkmadan almak istedemem... bebek gbn bakacağima eminim tuvalet eğitimi nasıl çabuk öğrendimi acaba tüyleri dökülmüyor diye duymustum biraz açarsanız çok sevinirm
Canım tüyleri dokulmuyör ama bakım istiyor arada mevsimler değişirken biraz dökülme oluyor çok akillilar hemen öğrendi tuvaleti ama fazla simartmamaya bak sonra baş edemiyorsun kesinlikle mama ver sadece migdemleri çok hassas çünkü yemek dokunur CIS damlası alırsan kolaylıkla öğrenirsin .....Basın sağolsun canım bebeğini kaybetmissin bizimde bebeğimiz olmuyor eşim evde köpek şvemiyor o yüzden kardeşim bakıyor benim yerime
20150907_193141.webp

braz önce baktım netten sanki biraz büyük geldi gözüme evdemi besliyorsunuz
Sıfır numara bizimki. Büyük değil ki bir yetişkin kedi büyüklüğünde kendisi.
Hiç havlamaz, çok iyi komut alır.Çok uysaldır ve kendini sevdirmeye bayılır..:nazar:

Son düzenleme:
Canım tüyleri dokulmuyör ama bakım istiyor arada mevsimler değişirken biraz dökülme oluyor çok akillilar hemen öğrendi tuvaleti ama fazla simartmamaya bak sonra baş edemiyorsun kesinlikle mama ver sadece migdemleri çok hassas çünkü yemek dokunur CIS damlası alırsan kolaylıkla öğrenirsin .....Basın sağolsun canım bebeğini kaybetmissin bizimde bebeğimiz olmuyor eşim evde köpek şvemiyor o yüzden kardeşim bakıyor benim yerimeEki Görüntüle 1684025
saol cnmmm.. zaten eğer alırsam maması . aşısı oyuncagi el bebek gül bebek büyütücem... kıskançlık yaparmı yarn birgün bebek olursa falan.. tabi aynı cins köpeklerin ble karakterleri farklı oluyo ama..ben bir yakınımla konustum onun cocker ı var bie sene olmus hala tuvalet eğitimi werememişler bana çok zor dedi gözüm korktu brden

Terrier benımde vardı. çok zekiler
çok zor bakımı köpeğin. hele kı ister istemez ev kokuyor. ayrılık olunca çok üzülüyorlar. çok duygusal cins, o yuzden eşinin de istemesı şart

Back
X