Yorkshire terrierler biraz kıskanç ve hırçın olabiliyorlar. (Genel kanı)kıskanır evet :=)
Benim bıdık mix terrier ve çocuk delisi gerçekten.
Örneğin goldenretriver ırkı da çocuklarla dost bir ırktır. (Bu da genel bilgidir.istisnalar olabilir.)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorkshire terrierler biraz kıskanç ve hırçın olabiliyorlar. (Genel kanı)kıskanır evet :=)
terrier dısında beslemedığim için bilemeyecegım pek diğerlerini :=)Yorkshire terrierler biraz kıskanç ve hırçın olabiliyorlar. (Genel kanı)
Örneğin goldenretriver ırkı da çocuklarla dost bir ırktır. (Bu da genel bilgidir.istisnalar olabilir.)
Canım o yetistörme tarzına bağlı benim arkadaşım var onun terieri kendini Pitbull sanıyor eve gelen misafire saldırıyor yanın da uymasa haviyor sürekli aynı yatakda lar o yüzden dedim simartma diye benim ki erkek dört yaşında kiskancligin yok ama biri sarılsin kocan la sarıl kavga ediyon sanat havlar sürki oyun ister sürekli yıkama lazım yada kısa tüylu olcak kokar bütün köpekler gibi yıkasan da ona göre al canım pişman olmasaol cnmmm.. zaten eğer alırsam maması . aşısı oyuncagi el bebek gül bebek büyütücem... kıskançlık yaparmı yarn birgün bebek olursa falan.. tabi aynı cins köpeklerin ble karakterleri farklı oluyo ama..ben bir yakınımla konustum onun cocker ı var bie sene olmus hala tuvalet eğitimi werememişler bana çok zor dedi gözüm korktu brden
cnm bnım kafam ıyıce karıstı yaa bukadr cok isterken bır anda bocalamaya basladım sanırım braz daha düşüncemTerrier benımde vardı. çok zekiler
çok zor bakımı köpeğin. hele kı ister istemez ev kokuyor. ayrılık olunca çok üzülüyorlar. çok duygusal cins, o yuzden eşinin de istemesı şart
cok tskkr edrm iyiki dnısmısım size internetteki olmuyor hayatlar snırım braz düşüncmCanım o yetistörme tarzına bağlı benim arkadaşım var onun terieri kendini Pitbull sanıyor eve gelen misafire saldırıyor yanın da uymasa haviyor sürekli aynı yatakda lar o yüzden dedim simartma diye benim ki erkek dört yaşında kiskancligin yok ama biri sarılsin kocan la sarıl kavga ediyon sanat havlar sürki oyun ister sürekli yıkama lazım yada kısa tüylu olcak kokar bütün köpekler gibi yıkasan da ona göre al canım pişman olma
hmm cnm eğer istersen brtane fotosunu koyarmısın söz masallh diycemYorkshire terrierler biraz kıskanç ve hırçın olabiliyorlar. (Genel kanı)
Düşün tabi canım onlar bi can hiç büyümeyen bebek gibiler çok tatlılar ama o kadarda zorlar bn kedi beslemedim ama onun bakımı daha kolaysa onu dene derim birde cevren de köpeği olan tanıdım varsa al bi kaç gün bak karar vermen daha kolay olur bebeğin d olsa ayrilmiycan bi can olcak çünkücok tskkr edrm iyiki dnısmısım size internetteki olmuyor hayatlar snırım braz düşüncm
Ewt cnm tabiki ayrilmam severek bakarim kediyi hc sevmemDüşün tabi canım onlar bi can hiç büyümeyen bebek gibiler çok tatlılar ama o kadarda zorlar bn kedi beslemedim ama onun bakımı daha kolaysa onu dene derim birde cevren de köpeği olan tanıdım varsa al bi kaç gün bak karar vermen daha kolay olur bebeğin d olsa ayrilmiycan bi can olcak çünkü
Masallah masallah masallah ne guzelmis cnm ya nasil guzel bakiyo senin gbi bir sahibi oldugu icin cok sansli
Oyy yaa operim bn onun o burunu
Teşekkür ederimMasallah masallah masallah ne guzelmis cnm ya nasil guzel bakiyo senin gbi bir sahibi oldugu icin cok sansli
acaba yavruyken nerden aldınız veya sahiplendinz çok araştırdım ama bulamadım benzer bişiTeşekkür ederim![]()
Bizim bir teyzemizin köpeklerinin yavrusuydu ve kucakladık aldık geldik eve vallahi..(para karşılığında değil.)acaba yavruyken nerden aldınız veya sahiplendinz çok araştırdım ama bulamadım benzer bişi
tşkrr edrm ama mix terier olarak o köpüşe benzer bişi bulmamadım da o yüzden dormustumBizim bir teyzemizin köpeklerinin yavrusuydu ve kucakladık aldık geldik eve vallahi..(para karşılığında değil.)
Aslında cins bir köpek olduğu için ücret karşılığında alabilirsiniz.. Ya da ücretsiz sahiplendirme yapan sitelerden bir araştırın isterseniz.. Örneğin minikpati ilanlarından bakabilirsiniz..