Evinde vakumlu hurç kullananlar

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.432
hafta sonu eşimin kazaklarını vakumlu hurca koydum ama içim rahat değil. acaba kırışırmı diğer türlü saklayamıyorum evim küçük olduğundan dolayı yatak odmda küçük yazlık kışlık kaldır indir. yani sözüm o ki kullananlar memnun kalmayanlar evi küçük olanlar yorumlarınız nedir

ben kullanıyorum elbet kırışıyor, o yüzden koyarken ütülemenize gerek yok çıkarınca ütülersiniz.

hafta sonu eşimin kazaklarını vakumlu hurca koydum ama içim rahat değil. acaba kırışırmı diğer türlü saklayamıyorum evim küçük olduğundan dolayı yatak odmda küçük yazlık kışlık kaldır indir. yani sözüm o ki kullananlar memnun kalmayanlar evi küçük olanlar yorumlarınız nedir
Doğal olarak vakumlandığı için kırışır.Katlayıp dolapta bekletsende kırışıyor.Yani kırışması sorun değil ki,Yıkayınca da kırışıyor.Ütülersin geçer.

Doğal olarak vakumlandığı için kırışır.Katlayıp dolapta bekletsende kırışıyor.Yani kırışması sorun değil ki,Yıkayınca da kırışıyor.Ütülersin geçer.

Yün kazak ya ondan dolayı acaba düzelirmi düzelmez mi diye düşündüm ama inş kötü olmazlar kışa :)

Vakumlu hurctan ben ve arkadaslarım hiç memnun kslmadık.cok kırıştırıyor.kazak ütülenmez mesela.acılır o zaman.kötü duruyor .ömrünü kısaltıyor ütü.
Bıraktık kullanmıuoruz

Biraz fazla kırıştırıyor açtıgnda tekrar yıkaman gerek eşimin ince bi montu wardı şişme onu iyice söndürmüştü kazaklar halledilirde montları öldürüyor

Kırışırlar tabi ki ama yıkanınca normale dönüyorlar. Tek dert kış başında makinalar dolusu çamaşır yıkayıp kurutmak oluyor. Evde vakumlanabilecek ne varsa tıkıyorum ben vakumlu hurçların içine.

Biraz fazla kırıştırıyor açtıgnda tekrar yıkaman gerek eşimin ince bi montu wardı şişme onu iyice söndürmüştü kazaklar halledilirde montları öldürüyor

Mont denemedim hiçte kazaklardan korktum şimdi çok bozulursa diye

Vakumlu hurctan ben ve arkadaslarım hiç memnun kslmadık.cok kırıştırıyor.kazak ütülenmez mesela.acılır o zaman.kötü duruyor .ömrünü kısaltıyor ütü.
Bıraktık kullanmıuoruz

Çıkartsammı acaba hurçlasamda nereye koycam yer yokki gardorubn üstü de dolu :KK43: yada vakumu boşaltcam hurcta kalcak

X