evinden nefret ediyorum neffffreeet İSTEMİYORUM

Ben adama benm eve getr kediyi ikisine bir bakaym kankı olurlar diyom sen ne diyon :KK70:
ben kankı olurlar fdediğini falan görmedım şunu gördum.

''kedi benim evimde kalıyor hayvan sorumluluk biz tatile çat diye gidemiyoruz şehirdışına bilet alıp gidemiyoruz bunları yaparken 40 kere düşünüyoruz
ama sevgilim bana sormadan benim fikrimi almadan sokaktan kedi bulup beslemeye başladı.''
Ve sonrada demışşın kı kedıler ayak bağı olluyor . Arkadaşında demış kı ozaman 2 saat sen bana gel 2 saat ben sana gelım. Sen onada razı gelmemişın ozaman çocukta demiş kı aynı eve çıkalım sen onada razı gelmıyonn.
EE o zaman senın amacın o kedıyı evden göndermek falan.
Ben valla senın yalancınım sen öyle demişin

Vallahi 2 kere okudum anlamadım. Yada şöyle diyim şunu anladım,
Siz sevgilinizin kedi sahiplenip bakmasını mı istemiyorsunuz?

nolmuş nolmuş? kedinin 4 yavrusu olmuş kızın sevgilisi aynı eve çıkalım demiş kız yavru kedileri dağıtmış ama çocuk ev arkadaşlarıyla yasadıgı yere sokaktan kedi almış?
sonuç :yavru kedileri gitti esas oğlan evde kız nerde kedi hiç bi yerde

bu ne biçim konu?

kediye neden bi şey olsun artık iki kediye bi arada bakıcaz anlaştık beraber oyun oynuyolar =) ====)
Merhaba, yorumlarinizi cok severek takip ediyordum konunuzu gorunce iki arada bir derede gireyim dedim. Erkek arkadasiniz sizin adiniza da karar vermekle iyi etmemis haklisiniz ama o kucuk sevimli seyi gorunce birakamamistir size guvenmistir. Iyi halden cezasinda az bir indirim yapabilirsiniz. Siz zaten cok akli basinda birisiniz takildiginiz noktayi erkek arkadasiniza sakin bir sekilde anlatin inanin huzurunu kacirmaya degmez, Yeni gelen kucuk kedicik de hosgelmis diyorum :KK39:

Back
X