- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
1 yıldan daha uzun süredir takipleştiğim biri var. Ben 23 yaşındayım o 26 yaşında. Mutfakla ilgilenmeyi seven biriyim, o da benim gibi mutfağa ilgili olduğu için bu sayede tanışma fırsatı bulduk. 1 aydır instagramdan konuşuyoruz. Numarami almadı henüz. Geçen hafta buluştuk 1 2 saat vakit geçirdik. Mesajlaşmalarımız güzel henüz ters bir hareketle karşılaşmadım ama kafamı karıştıran bir sey oldu. Aramiz iyi olsun bana gelirsin birlikte mücver yaparız kahvaltı ederiz dedi. Ben uzun vadede olduğunu düşünerek şaka yollu bir seyler söyledim. Sonra haftaya ayarlayalım mi dedi. Tepkimi koymam gerektiğini fark ettim ama öyle ağır bir dille konuşmadım. Bence bunun için çok erken acele etmeyelim evine gelmem uygun olmaz dedim. Haklısın ben yemek lafı açılınca kendimi tutamadım doğru söylüyorsun deyip özür diledi. Bir gun dışarıda kahvaltıya gideriz dedim, olur nasıl istersen dedi. Ama benim kafam karıştı acaba niyeti başka bir şey miydi yoksa gerçekten kahvaltı yapmak olabilir mi? Ya da beni denemek istemiş olabilir mi?