- Konu Sahibi imporatogrly
-
sevindim canım adına şimdi yaşadıklarına dayanarak sana soruyorum
kaynanayla oturunca huzur olması için nasıl davranmak gerekiyor
bana uzun uzun yzaramısın nasıl ders çıkadın bundan
beraber oturucam ve ona göre davranıcan
Guzel adina sevindim
gorme duyma ustune duseni yap
ve guler yuzlu olmaya bak
hic yoktan bir gunaydin bir nasilsin
bir kahve bir cay ikram et durduk yere
ara sira sirtini sivasla
eminim icindeki buzlar eriyecektir
seni kizi gibi bahrina basamaz
hatta zamaninda hatalarida olmus olabilir
kaynanaci degilim genelde gelinlerden yanayim ama
senin durumunda en iyisi boyle davranmak
umarim bir an oncede kendi evine tasinirsin
eeee,o insanlarla yasamak zorundaysan ayni anda iyide davranmak zorundasiniz...
kızlar dah önce bi konu açmıştım (kayınvalide ile çok kötü kavga ettik) diye....
konum kapandı bazı bayanların tartışma ortamı yatarmasında.... iyi oldu....
şimdi bizim kayınvalide eve geldi arkadaşlarında dediği iyi davrandım alttan aldım...
oda yumuşadı çok hırçındı geldiğinde sürekli konuşuyodu eşi bile dayamadı artık ses tonunu yükselterek artık bi sus dedi...
şuan huzurluyuz çok şükür hiç bişiye karışmıycam yok neden dedikodu yapıyosun vs. gibi şeylere...
ben kendime bakıcam üstüme düşen görevi yapıcam saygılı olucam gerisi düzelir inşallah....
iki gündür çok huzursuzdum dünde zaten hasta oldum stersten başım döndü ..
midem bulandı gözlerimin önü karardı ...offf huzursuzluk ne kötü birşey yararbi...
hakkımızda hayırlısı olsun.....allah kimsenin ailesine huzursuzluk yaşatmasın....
canım saol...
eğer imkanın varsaailesiyle yaşamanı tavsiye etmem çünkü gerçekten ev, ev üstüne olmuyor...
atalarımız nede güzel söylemiş....
biz normalde ayda bir gittiğimiz zaman bizi oturtacak yerleri bile şaşırırlar nasıl ilgi alaka bi görsen...
ama aynı evdeyken öyle olmuyo anne kız bile anlaşamazken,,, ne kadar iyi olursan ol yinede bir çiban oluyo...
o çok iyi olsun siyelim mesela ama onunda bi sabrı oluyo işte.... hepp iyi olamıyosun malesef....
eğer mecbursan kardeşim birlikte yaşamaya....
anlara çok samimi davranacaksın ... ama yüz göz olmamayıda bileceksin...
inan ki bir kere tartışırsan devamı geliyo o yüzden asla ama asla yüz göz olma....
kıyaferler çok önemli heleki akrabalarıyla tanışacaksın ya onlar o ortamda çok severler benim gelinim şöyle böyle diye övmeyi...
ardada atarlar onlar sen evlenince olucak....da....şimdilik övme kısmındalar işte....
fazla açık giyinmeni istemezler... heleki mütavazi aileler örtüsüz kadını kiralık yada satılık eve benzetiyolar...
benden söylemesi....
sonra canım illaki aranda mesafe koyacaksın canım...
sen mesafeli olursan yüzüne birşey diyemiyorlar....mesafeli ve samimi olacaksın kerdeşim....
aynı evde yaşayacaksın ya onlardan önce kalkıp kahvaltıyı hazırlıycaksın...
bir , iki uymuş olabilirsin ....
3 kez uyursan adın hep uyuyan bizden sonra kalkan gelin olarak kalır söylmesi....
en önemliside canım eğer gerçekten mecbursan kısa ve öz olarak söylüyorum....
kendi üstüne düşen görevleri yaparsın .... kimsenin azına pay vermezsin....
eşin gelir bi çay içersinizin onlarla sonra odanıza çıkıp istediğiniz gibi yaşarsınız....
taki kendi evinizi kurana kadar....
sen sakın inanma kimseyede melek deme ben melek diyodum ama kimse melek değilmiş....
asla kayınvalidemle tartışacağım aklıma bile gelmezdi....
o yüzden kimseyle eşin de dahil aynı evde yaşamadan nasıl bi insan olduğunu anlayamzsın....
hakkında hayırlısı olsun canım....
amin canımmm çok saol
ama herkez samimi olma diyo
Konuna yorum yapamamıştım,yapsam da pek hoşnut olacağın bir yorum olmayacaktı eminim.
Geçmiş yaşanmışlıklarınızı bilmem ama o konuda hatalıydın.
Şimdi bu konuyu açman iyi olmuş en azından hatalarını anlayıp orta yolu bulmuşsun.
Eşinin ailesi ile birlikte yaşamak zorunda olman kötü.
İlişkilerde ki sorunların temelinde aşırı ve gereksiz samimiyetten kaynaklandığına inanırım ben.
Ama sen bu mesafeyi kurabilecek durumda değilsin şu anda.
Hal böyle olunca bu geçici süreci en az hasarla atlatmaya bakın.
Herşeylerini duyma,görme,çok detaya takılma.
Huzurunu bozacak tartışmalara da sakın girme tekrar.
Yoksa konun kayınvalide ile anlaşmazlıktan çıkıp eşler arası anlaşmazlığa girer.
Kavgasız,gürültüsüz günler dilerim:)
Canım ya bende bu kk da ki bazı bayanları anlamıyorum.... Konu acıyosun bişey paylaşıyosun
yok sende eminim az değilsindir lafları yok sütten çıkma ak kaşık değilsindir lafları yok sıkıldım benim yorumuma yorum yapma lafları...... Düzeysiz düzeysiz yazışmalar....
Bende bi takım yanlış anlaşmalar dolayısıyla forumda üyeliğimi iptal ettirmiştim sonra özledim editörlerden rica edip geri geldim....
Yani insanlar neden bazen anlamadan konu sahibinin üzerine yüklenir.... Daha önceki konun kapanmış ya bendede aynı sıkıntı war ondan sorayım dedim .. O konular tekrar acılıyor mu bilgisi olan var mı ????
sorununa gelince canım biliyomusun aslında biraz bencil olunmalı salt kendini düşünmeli insan...
Eş k.walde ws bi yere kadar... Vallahi ben en güzel çağlarımdayım hep ağlamakla geciyo daha bu sabah ağladım
Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi....
amin canım.... malesef bende çok gencim ama zamanında çok ağladım eşimle problemler bitti annesi gil türedi tabi bende hatalıyımdır....
ben konumun geri getirilmesini tartışanlarında ceza almasını istemiştim sonra vazgeçtim...
benimde üstüme geldiler yok yazık kayınvalidene senle yaşayan... tutarsızlık var gibi bir kaç kendini bilmez saygısız
sapasaçma yorumlar yapptı ... inan ben yine yorumuna teşekkür ettim uzatmayın dedim hala knuşuyorlar...
allah islah etsin... böyle insanlar her yerde var....
sen niye ağladın kardeşim özel değilse paylaş elimden geleni yapayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?