Eviniz nerde olacak

Sedef li

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
4
0
33
Selamun Aleyküm kizlar, bir sorum olacakti evlenince nerede oturmayi düsünüyorsunuz yani nisanlinizin tarafinda onun istedigi yerde mi Yoksa ortayi mi buluyorsunuz?

merhaba. biz büyükşehirde oturmuyoruz yani sözüm ona büyükşehir belediyesi ama istanbul ankara gibi mesafeler uzak değil. yinede her 2 tarafda çok yakın olmak istemedik. kolayca gelebilecekleri tam orta sayılabilecek bir muhitte evi tuttuk. ileride çocuk olduğunda yakın olmak belki iyi olabilir ama çok da yakını zor diye düşünüyorum.

Biz iş yerlerimize yakın yerde ev tuttuk. Her ikimizin ailesi de eşit uzaklıkta kaldı böylece.

Tsk ederim.. Bizde nisanlim nerden is bulacaksa oraya tasincaz. Yani annemle kaynanamlarin ortasida olabilir, her ikisine daha uzaka olabilir, veya kaynanamin oraya yakin biyerdede olabilir. Suan belli degil cünkü is bulacagi zaman belli olucak. Nisanlim daha cok o tarafta kalmak istiyor cevresi arkadaslari yüzünden ve o tarafi cok istiyor bense iste istemiyorum ama bi yandanda diyorum hayirlisi neresiyse orda olsun diye. Ben belki istemiyorum ama belki benim icin en hayirlisi oralidir kendimi negatifede baglamak istemiyorum. Bu konuyla ilgilide her konustugumuzda zaten hep diyor mümkünse burdan istiyorum ama olmazsa mecbur baska biyere tasincaz diye.

Bide söyle bisey var nisanlim bana hep diyor seni asla kisitlamam yani annene istedigin zaman gidip gelebilirsin veya arkadaslarinla bulusabilirsin diye

nişanlım şark görevini yapıyor doğu da...
evlenince bende oraya gideceğim..

dolayısıyla ikimizde ailelerimizden binlerce kilometre ötede bir başımıza olacağız..
ve ben böylesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
özellikle ilk yıllar çiftlerin birbirlerine alışması, evliliğin oturması açısından...
karışan olmaz, gelen giden olmaz...

eş olma bilinci daha iyi oluşur bana göre..

Canım, bizde tayine bağlı ne yazık ki :KK43: Seneye batı olma ihtimalide var, doğu olma ihtimalide.. Sözlümle hemfikiriz en iyisi ailelerden çoook uzakta olmak... Gerçi sevdiceğim Benim memleketimde yaşamayı çok istiyor gerçi bende öyle ama şans bakalım seneye neler olacak (inşallah) .

X