• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evinizde ayakkabılarınızı çantalarınızı nereye koyuyorsunuz?

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.477
9.873
148
Kızlar benim en büyük sorunum bu.zaten ayakkabı ve çanta takıntım var ve bu yüzden normal miktarda yok(2-3 tane falan yani)ama koyacak yer bulamıyorum bunları.özellikle siz ayakkabılarınızı nasıl saklıyorsunuz?ben kutularını atmıyorum onların içinde muhafaza ediyorum.kutularını da koyacak yer bulamıyorum:(

Kızlar benim en büyük sorunum bu.zaten ayakkabı ve çanta takıntım var ve bu yüzden normal miktarda yok(2-3 tane falan yani)ama koyacak yer bulamıyorum bunları.özellikle siz ayakkabılarınızı nasıl saklıyorsunuz?ben kutularını atmıyorum onların içinde muhafaza ediyorum.kutularını da koyacak yer bulamıyorum:KK43:
Ben ayakkabıları esimin eski dolabı var onun icine koyuyorum benim de pek cantam yok 2 3 tane falan onlarda gardolabimin icinde

Kızlar benim en büyük sorunum bu.zaten ayakkabı ve çanta takıntım var ve bu yüzden normal miktarda yok(2-3 tane falan yani)ama koyacak yer bulamıyorum bunları.özellikle siz ayakkabılarınızı nasıl saklıyorsunuz?ben kutularını atmıyorum onların içinde muhafaza ediyorum.kutularını da koyacak yer bulamıyorum:KK43:
Ayakkabı kutuları cok yer kapliyor maalesef

Ayakkabı kutuları cok yer kapliyor maalesef
aynen öyle,ama diğer türlü de mutlaka başlarına bir şey geliyor.çok titizim bu konuda rahatsız oluyorum kutularda tutmazsam.bir ben bir ayakkabıyı çok uzun süre kullanırım,6 yıldır kullandığım sapasağlam ayakkabım da vardır mesela.titiz baktığım için.bir ara şu şeffaf kutulardan alayım dedim ama çok pahalı onlar da :/

aynen öyle,ama diğer türlü de mutlaka başlarına bir şey geliyor.çok titizim bu konuda rahatsız oluyorum kutularda tutmazsam.bir ben bir ayakkabıyı çok uzun süre kullanırım,6 yıldır kullandığım sapasağlam ayakkabım da vardır mesela.titiz baktığım için.bir ara şu şeffaf kutulardan alayım dedim ama çok pahalı onlar da :/
Aynen benim de öyle 5 6 senelik ayakkabılarım var bugün bir markette gördüm ayakkabi kutusu fiyatina bakmadm ama

Bazanız falan yok mu bugun bir markette gördüm kutulardan kück 4.50 ;büyük 5.50

Bazanız falan yok mu bugun bir markette gördüm kutulardan kück 4.50 ;büyük 5.50
canım bazaların altı hep dolu ya. o dediklerin çok dandik oluyor aldım elimde kaldı bir açıp kapamaya.iyileri de 15 tl falan,ayakkabım çok hangi birine alayım :/ kendi kutularında tutuyorum ama onların da yeri yok maalesef.

Benmde fortmantoda .bide ayakkabi kutularnda olanlar akvaryum dolabinn icinde yarisi yarisida bahcenin icndeki kilerdeki dolaplrda :-)

Benmde fortmantoda .bide ayakkabi kutularnda olanlar akvaryum dolabinn icinde yarisi yarisida bahcenin icndeki kilerdeki dolaplrda :-)
Kaç ayakkabınız vardır peki yaklaşık? benim ikisi ayakkabılıkta diğerleri kutularda.Ne güzel kileriniz varmış ya çok şanslısınız:KK51:

Çok değil ya en son saydgmda 30 vardı:) aynn kilerimde herşey cok iyi oluyo . Senin kac tane
Benim de sanırım 45 falandı en son,çok olması iyi de işte bizim öyle kiler falan da yok odamın ortasında çok kötü duruyorlar,boyunları bükük :KK61:

Ben ayakkabılarımı yatak bazamın altına koyuyorum kutularıyla, orası boş ve bunlar genelde ozel gunlerde giydiğim ayakkabılar...gunluk kullandıklarım zaten vestiyerin ayakkabı bolumunde.. Çantalarda kendi gardrobumda.. Çantam çok fazla yok..

Ben ayakkabılarımı yatak bazamın altına koyuyorum kutularıyla, orası boş ve bunlar genelde ozel gunlerde giydiğim ayakkabılar...gunluk kullandıklarım zaten vestiyerin ayakkabı bolumunde.. Çantalarda kendi gardrobumda.. Çantam çok fazla yok..
Bazanın altına koymayı ben de düşündüm ama benim ayakkabılarım pek öyle özel günlük değil,öğrenci olduğum için ya spor ayakkabı ya da oxford tarz ayakkabılar falan.ve hepsini de kullanıyorum neredeyse kıyafetime göre.bazayı her gün kaldır indir zor olmaz mı?gerçi tepelerden almak da zor oluyor.keşke geniş bir evim olsaydı da rahatça bir dolap yatırsaydım ya.

Bazanın altına koymayı ben de düşündüm ama benim ayakkabılarım pek öyle özel günlük değil,öğrenci olduğum için ya spor ayakkabı ya da oxford tarz ayakkabılar falan.ve hepsini de kullanıyorum neredeyse kıyafetime göre.bazayı her gün kaldır indir zor olmaz mı?gerçi tepelerden almak da zor oluyor.keşke geniş bir evim olsaydı da rahatça bir dolap yatırsaydım ya.
hergun kullandıklarınsa zor olur tabi.. Bide kokuda yapar orda. Ben topuklu stiletto tarzı ayakkabıları orda tutuyorum guunluklerde vestiyere sığıyor zaten... Balkon falan varsa evinde oraya kutularıyla ust uste koyabilşrsin, almak da kolay olur. Bu nasl fikir sence

Back
X