- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Aldığım simli klozet takımı
o kadar para verdim
Fuzuliiii derken minik minik objeler aksesuarlar zaman ,para kaybı çook gereksiz.Dekor için tablo değerini kaybetmeyecek çini tabaklar olabilir.Vitrin gümüşlük çooook gereksiz.Minik bir tane salona yeter ama oda gereksiz.Camsız konsol tipi olmalı eve göre iki tane ya da köşeli yaptırılabilir.Gerekli yemek takımı şu bu konulsun diye.Herkes şöyle bardak takımım var bak gümüşlerim yaldızlarım falanfistan çok gereksiz lüzumsuz gösterişten başka neye yarar.İsrafff!Odanın her köşesinde vazolar(dev olanlar varya hıhh ondan) heykeller şubu gereksiz eğer ki müze olarak baktırcaksan birde gişe aç bilet kes.Ev dediğin ihtiyaç esşyası ile döşenmeli ve kullanmalısın.Süsü olacak elbet ama o bile limit aşmamalı.Sıcak olmalı ev dediğin gelen iğreti değil rahat etmeli .Güzel kokmalı mis gibi temiz seni anımsatmalı kokusuyla gelende iz bırakmalı dönüşte.İmrendirip kıskandırdığı tek şey sıcaklığı ve sıcaklığın olmalı.Gelirken çekinmemeli seni çağırırkende ama ben ... de... dedirtmemeli.Ev dediğin ana kucağı gibi saf temiz sıcak olmalı baba ocağı gibi hissettirmeli ev gibi ev olmalı.Ne müze,ne saray,ne yalı ,ne köşk,ne de en lüks semtlerdeki soğuk evlerin havasında olmamalı...anadolu gibi sıcak olmalı bağrına basmalı senide sana gelenide
ben hepsini attımmm oh bir rahatladım ki sormayın şu an evimde gereksiz hiçbirşey yok
yeni evimi çokkkk seviyorum
en kısa zamanda resimler geliyo bakalım neler diyeceksiniz
salondaki gümüşlüğümü çocuk odasına dolap olarak koydum
kapaklar maun rengi maviye kaplayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?