evinizde ne giyersiniz ( gecelik eşofman yada şık kıyafet )

ekim.29

Allahumme Ya Mübdi
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
3.838
42
358
36
Kırıkkale
slm arkadaşlar bu sorum özellikle evli bayanlara evinizde nasl dolaşırsnz geceliklemi eşofmanlamı yoksa süslü püslümü gezersiniz ?????? diger sorum evde paspal giyinmek erkegi kadından uzaklaştrrmı ?????

hımm..canım ben genelde mini etek,şort,tayt ve askılı bodyle dolaşırım.evim de yaz-kış çok sıcak oluyo zaten.nadiren eşofman giyerim ama o da en hoşundan yaniii:jeyyar:

paspal giyinmek erkeği uzaklaştırabilir ya da en azından kafasında eşini diğer hoş,bakımlı,şık giyimli bayanlarla karşılaştırmasına sebep olabilir.buna da inkan vermemek gerekir bir kadın olarak dimi amasengözlerimebaksanab

duruma ve psikolojime göre değişir.
ama gecelikle dolaşmam.
kışın bazen eşofman, bazen kot pantolon ve bluz.
yazın genelde şort ve body, bazende elbise.

Genelde eşofman giyerim..Evimde nasıl rahat olacaksam öyle olurum..Eşime güzel görüneceğim diye bari evde kasmayayım kendimi değil mi ama hihoyyyt

Eşimde eşofmanla dolaşır , bana güzel olmak için hiç takımlarını falan giyip dolaşmaz evde -tatlicadiarzu-

evli deilim ama evde eşofmanla ve en paspal halimle gezerim,ama tabi eğer bigün evlenirsem bu huyumu babaevimde bırakırım vee seksüü eşofmanlar taytlar mini etekler bodyler giymeye başlarım:icecream:

bütün gün zaten kasılıp kalıyorum kıyafetlerle, evimde rahat etmek istiyorum ve kışın kesinlikle eşofman
yazın şort ve body.
Bu sebeple eşimin bende uzaklaşacağını hiç düşünedim zaten öyle bir adamdan hayırda gelmez.
Demek ki ye kürküm ye anlayışına sahip. Bana vereceği değer üzerimdeki çula göre değişecekse neyleyim öyle kocayı.
Çok şükür eşimi yeterince iyi tanıyorum.

hepinize çok t.ederim cevaplar için benm fikrimi sorarsanz evde biraz olsun bakılı olmak gerekiyoo bencee angel arkadaşıma katılıyorum erkek buu gerçekten bizim evdeki giyinme tarzımızla şık giyinen kadınları kıyaslıya bilirler

ben bekarım evde esofmanla dolanırım
evlenınce böyle olmayacagını düşünüyorum

Eğer eşim herhangibir konuda beni başka kadınlarla kıyaslıyorsa ortada ciddi bir problem var demektir.
Evde iki dirhem bir çekirdek giyinenleri takdir ediyorum zira hiç bana göre değil.
Eşimde bende işten gelince rahat olmak isteriz, çünki bütün gün zaten yorulmuşuz ve terlemişizdir.
Dışarıda ki toz, pislik , koku üzerimize sinmiştir ve gelir gelmez elimizi , yüzümüzü, ayaklarımızı yıkar eşofmanlarımızı giyeriz.
Onun eşofman giymesi beni rahatsız etmiyorsa benim giymem neden onu rahatsız etsin ki?
Zaten akşamları evimizde sadece 3, taş çatlasın 4 saat oturuyoruz bence temiz ve düzgün olduktan sonra eşofman giymenin bir mahsuru yoktur.
Eğer bir erkek eşini eşofman giydi diye aldatıyorsa ortada bence daha büyük başka bir sorun vardır.

hepinize çok t.ederim cevaplar için benm fikrimi sorarsanz evde biraz olsun bakılı olmak gerekiyoo bencee angel arkadaşıma katılıyorum erkek buu gerçekten bizim evdeki giyinme tarzımızla şık giyinen kadınları kıyaslıya bilirler

kaydirigubbakcemile5gerçekten de böyle ama canım.hem biz bakımlı olmak derken evde abiye kıyafetlerle,saç baş yapılı dolaşmayı falan kastetmiyoruz değilmi?önemli olan bakıldığında göze hoş olmayan bir görüntü sergilememek.eşim hiç takılmaz böyle şeylere ama ondan önce kendime olan saygım bunu gerektiriyor zaten:1closedeyes:

bende eşofman giyerim.eşiminde benden uzaklaşacağını zannetmem.çünkü eşimde benim için takım elbise giyip oturmuyor.o da eve gelince giyer eşofmanlarını zaten.evde rahatlıktan yanayım.

ben yazın kesinle kapri tarzı eşofmanlar yada uzun bol şortlar giyerim üstümede süslü bi badi kışında eşofman tarzı rahat ama çekici kıyafetleri tercih ederim gün içinde az makyaj yaparım ama akşamları enazından bi allık parlatıcı vs... yüzümü mutlaka renklendiririm ...

alan almış satan satmış demem yani mesela beni bakımlı görmeyi hak eden kişi en çok eşimdir a.s.

benımde pısıkolojıme gore deişi aslında...kaydirigubbakcemile3
ama yatakta yattıım kıyafetle dolaşmam okadarda deıl yanikaydirigubbakcemile3
eger ruh halım ıyı deılse eşofmanla dolanırım...ıyıysem gunluk kıyafetlerımden falan gıyerım ustume rahat olanlardan ama ..sacıma basıma bakarım tabi...yazınsa sort bady askılı falan...
kısacası ne cok pasaklı ne cok sık...
pasaklı olmak eşi uzaklastırırmıCADIARZUhep paspalsa olabılır yani...
mesala ben arada bır tatlı kacamaklar anlık surprızler falan yaparım ...yanı o tekduzelıkten cıkacak 1 gunde olsa mutla hos anlar yaratacak surprızler hazırlamaya renk katmaya calısırım..gusel de ıı de olr tavsıye ederım..tabı su zamana kadar cocuk yoktu bundan sonrası için bilmiorum artık o surprızler olurmu olabılırmiCADIARZUyerimseniben

Eğer eşim herhangibir konuda beni başka kadınlarla kıyaslıyorsa ortada ciddi bir problem var demektir.
Evde iki dirhem bir çekirdek giyinenleri takdir ediyorum zira hiç bana göre değil.
Eşimde bende işten gelince rahat olmak isteriz, çünki bütün gün zaten yorulmuşuz ve terlemişizdir.
Dışarıda ki toz, pislik , koku üzerimize sinmiştir ve gelir gelmez elimizi , yüzümüzü, ayaklarımızı yıkar eşofmanlarımızı giyeriz.
Onun eşofman giymesi beni rahatsız etmiyorsa benim giymem neden onu rahatsız etsin ki?
Zaten akşamları evimizde sadece 3, taş çatlasın 4 saat oturuyoruz bence temiz ve düzgün olduktan sonra eşofman giymenin bir mahsuru yoktur.
Eğer bir erkek eşini eşofman giydi diye aldatıyorsa ortada bence daha büyük başka bir sorun vardır.

imza iloş:delphin:

çok saoln kızlar ilginiz içinn az çok anlaşldı galiba kişisel bişey insann evdeki tarzıı çok saoln

kaydirigubbakcemile5gerçekten de böyle ama canım.hem biz bakımlı olmak derken evde abiye kıyafetlerle,saç baş yapılı dolaşmayı falan kastetmiyoruz değilmi?önemli olan bakıldığında göze hoş olmayan bir görüntü sergilememek.eşim hiç takılmaz böyle şeylere ama ondan önce kendime olan saygım bunu gerektiriyor zaten:1closedeyes:

galiba düşüncelerimiz sennle daha bi ortak geldi banaa kaydirigubbakcemile5 ama diger ark saygısızlık etmek istemmm onların düşüncelerinede saygım var ya benm bu soruyu sormaktaki amacım yeni dogum yaptımm 9 ay boyunca istedgm kıyafeti giyemedm ve evde genelde eşofman tarzı şeyler giydim çok sıkılmştım malum hamileligin verdgi bi etkenle dogumdan sonra dikkatetmek istedmm kendimee

eşofman pijama spor giyinirim.ev hali yani.ama dışarı çıkarken bakımlı ve güzel olmaya eşimin yanına oda benim yakışmağa çalışır.hergün süslü olmanın bence pek artısı yok erkeği gözü alşır nekadar zaman hacasanızda eşiniz farketmeyebilir bisüre sona.ama arada bir,haftada 1-2 defa bakımlı olunca eşimin gözlerindeki parıltıyı görebiliyorum ve çok mutlu oluyorum.kaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile5 kesinlikle aynı fikirdeyim , hatta belkide bu satırları ben yazdım. yerimseniben

Back
X