evinize gelen ama küs olduğunuz misafirinize nasıl davranırsınız.

bence en iyisini yapmışsın bayramda bir slm vermişsin hak etmiyorsa bu ona yeter sen yapmışsın üstüne düşeni bende aynısını yapardım.

benim evime gelmişse, küs de olsam konuşurdum... Tanrı misafiri die boşuna dememişler... evine gelen insana surat asmak, hoşlamamk olmaz... haa evimden gittiğinde yine tavrımı koyarım... ama benim evime gelmişse tanrı misafiridir, konuşurum

Ben hoşgeldiniz bile demek istemiyorum hiç muhatap bile olmak istemiyorum. Bazen de laf sokmak istiyorum ama ailemin yüzünden yapamıyorum :47: Bayram seyran da kesmiyo bazı insanlar o kadar kötü ki göz göre göre sana haksızlık yapmış hala hakkında fesat düşünceler varken yüzüne bakıyolar güler yüz göstermeye çalışıyolar ya iyyykk artık o insanı bırak küslüğü, hayatından silmişken sen onun evine gitmezken onun sizin evinize gelmesi hakkaten sinirine dokunuyo insanın. Nasıl olur da bayram diye kötü insanla konuşabilirz ki? Herkes çok sahte zaten ailem de sevmiyor o kişileri ama sırf "AYIP OLMASIN" diye bu işkenceyi yaşıyoruz.Valla herkes dürüst olsa bu hayat daha yaşanılır hale gelir ama ikiyüzlülüğümüz yüzünden içinde patlıyo insanın söyleyemedikleri sinirlenip içine atmaktan başka işe yaramıyo. Bak gene sinirlendim. Bir gün resti çekip cıkcam krşılarına ağzıma geleni sayıcam bastırılmış duygularım yüzünden sinir hastası olcam yoksa. isyeeeaaaannn :52:

Son düzenleme:
Ben hoşgeldiniz bile demek istemiyorum hiç muhatap bile olmak istemiyorum. Bazen de laf sokmak istiyorum ama ailemin yüzünden yapamıyorum :47: Bayram seyran da kesmiyo bazı insanlar o kadar kötü ki göz göre göre sana haksızlık yapmış hala hakkında fesat düşünceler varken yüzüne bakıyolar güler yüz göstermeye çalışıyolar ya iyyykk artık o insanı bırak küslüğü, hayatından silmişken sen onun evine gitmezken onun sizin evinize gelmesi hakkaten sinirine dokunuyo insanın. Nasıl olur da bayram diye kötü insanla konuşabilirz ki? Herkes çok sahte zaten ailem de sevmiyor o kişileri ama sırf "AYIP OLMASIN" diye bu işkenceyi yaşıyoruz.Valla herkes dürüst olsa bu hayat daha yaşanılır hale gelir ama ikiyüzlülüğümüz yüzünden içinde patlıyo insanın söyleyemedikleri sinirlenip içine atmaktan başka işe yaramıyo. Bak gene sinirlendim. Bir gün resti çekip cıkcam krşılarına ağzıma geleni sayıcam bastırılmış duygularım yüzünden sinir hastası olcam yoksa. isyeeeaaaannn :52:

canım herkes dürüst davransa zaten işler bu hale gelmez kimsenin arası açılmaz..bn eğer bayramdır seyrandır deyip hiç bişey yokmuş gibi davransaydım o zaman kendimi kötü hissederdim iki yüzlülük bana göre değil.çünki bırak o insanla konuşmayı yüzünü görmeye tahammülüm yok..

valla arkadaşım sen yine güzel davanmıssın.ben cok cazgırlık yapmıstım zamanında. birgün k.v.ye gittim.bütün eş dost akraba ve k.v.nin küs olduğum bir komsusu da vardı. herkesi sırayla öptüm sıra ona gelince geçiverdim sıradaki diğer kişiyi öptüm.yani yokmuş gibi davrandım.o da bir süre sonra kalktı gitti zaten.ama çok fena bir kadın.ne cok dedikodumu yaptı amanında...hıııı affedermiyim ben onu ,ohh olsun,canıma değsin.:52::32::32::32::32:

valla sen iyiymişsin. ben küs olduğum insana selam vermem. küseceğim insanı da kolay kolay baştan hayatıma sokmam, ola ki sokmuşsam ve küssem asla barışmam. aynısını geçenlerde yaşadım küslük değil de... kuzenlerimin arkadaşı var gençten bi çocuk ve eşi. annem bunlarla araba işi için konuşuyor bize satın kızım falan diye, kız da anneme trip yapıyo ukala ukla,eşi de 1metre ilrde sigara içiyor. ben de sadece şunu dedim anneme, anne boşver başka araba mı yok, gider başkasından alırsın, para var nasıl olsa, istediğini alırız dedim. bunu diyen sen misin, kadının kocası dellendi, bana ne laflar saydırdı, ben de eksik kalmam, şokla beraber ağzıma geleni saydım manyak herife. o sırada eşim geldi noooluyo dedi, yok bişey dedim, adam sustu eşim gelince. bu arada bu kavga ettiğim adam da uzaktan akraba ve bizimkilerle iyi tanışırlar ama benim muhabbetim yok, muhatap olabileceğim statüde insanlar değiller:) neyse adam arkamdan anneme, teyzecim o senn kızın mıydı, ben komuşunuz sandm fln demiş;)) ben de yedim:)) neyse aradan 1 ay fln geçti bizimkilerin evindeyiz akrabada, bunlar geldi;) evinde olduğumuz kişilerle de çok samimiler. geldi bunlar, hiççç suratlarına bakmadım, baksam da küfür edicektim zaten, onları yokmuş gibi davrandım sonra da kızmı alıp çıktım evden:))) ne selam vercem elin manyağına..

bnde bahsettim önceki mesajlarımda mecburen sarılmak zorunda kaldım onların kaşına gözüne hayranlığımdan değil..bni rahatsız eden sadece eve allahın mübarek bayram günü misafir gelipte bi hoşgeldin diyemedi demelerini istemediğimden..yoksa yüzlerini görmek istemiyorum..

valla arkadaşım sen yine güzel davanmıssın.ben cok cazgırlık yapmıstım zamanında. birgün k.v.ye gittim.bütün eş dost akraba ve k.v.nin küs olduğum bir komsusu da vardı. herkesi sırayla öptüm sıra ona gelince geçiverdim sıradaki diğer kişiyi öptüm.yani yokmuş gibi davrandım.o da bir süre sonra kalktı gitti zaten.ama çok fena bir kadın.ne cok dedikodumu yaptı amanında...hıııı affedermiyim ben onu ,ohh olsun,canıma değsin.:52::32::32::32::32:[/Q
bnde demezdim normal şartlarda ama müberek bayram olduğu için demek zorunda kaldım.birde arkamdan evine gelene bi hoşgeldin bile diyemedi demelerini istemediğim için ..

Back
X