Evinize nasıl alıştınız?Bunu nasıl başardınız?

annemler uyuyor rahatsızlık vermiyorum yani eşim gece geliyor gidiyoruz eve girerkende okuyoruz yani şükür ilk durum harici birşey yaşamadık ses falan olmadı

Ya arada insan korkabiliyor, bir şey okuyor/izliyor falan bilinçaltına yerleşiyor, sonra gece aklına geliyor.
Siz yavaş yavaş alışmaya bakın, bu sürede arada bir de aileniz yatılı misafiriniz olursa belki alışmanız daha kolaylaşır.

ne kadar yalnız kaldın bebeğin hemen oldu mu?
Evlendikten 3 sene sonra kizim oldu evlendigim ilk haftalarda esim gececiyken biraz kaldim bende annemlerde ama nereye kadar alismak gerek esimde motive ediyordu evinde kal bisey olmaz bisey olursa 5 dakkaya burdayim diye annene birakilacaksin ordan seni biri birakacak zahmet veriyodum insanlara ama hala 5.seneye girdim isigimin biri hep aciktir kendimi iyi hissediyorum o zaman.simdi kizin pesinde kosmaktan aklima bile gelmiyor..

Canım benım esım genelde sehır dısında calısıyor 3.5ay gıdıp donuyor ben bebekle tek kalıyorum evde 22yasındayım bende oyle vesvese yaparsam kafama takarsam her sesı bırseye benzetırım her golgeyı bır sekle cevırırım ama evıne tv alırsan ve net baglatırsanız onlarla oyalanırken zamanın nasıl gectıgını bıle anlamazsın bu arada senın ev mustakılmıs bız aptdeyız mustakıl olsa bende korkabılırdım
3.5 ay yalnız mı kalıyorsun?

oturduğum yer çok güvenilir değilmiş ne yazık ki birde pencerelerde parmaklık falan yok etraftaki evlerde hep var Allaha emanet yatıyoruz yani tedbir yok takdir onun bilmiyorum nasıl olacak keşke kentsel dönüşüm gelsede apartman olsa

Zemin kat ise parmaklık muhakkak taktırın.

O fermuar sesi bilinçaltının yarattığı bir şey muhtemelen. Altınlar psikolojik baskı oluşturuyor insanın üstünde. Kasaya koyana kadar iki gün biz de "ses mi o, içerden ses geliyor aşkım baksana, cam açıldı gibi" diye gerilmiştik. Sanki eve biri girecekmiş gibi gelmişti. Hem ev yeniydi hem 1. kattı. Şimdi alıştık tabi.

oturduğum yer çok güvenilir değilmiş ne yazık ki birde pencerelerde parmaklık falan yok etraftaki evlerde hep var Allaha emanet yatıyoruz yani tedbir yok takdir onun bilmiyorum nasıl olacak keşke kentsel dönüşüm gelsede apartman olsa
Benim evim demir parmakli guvenilir yoksa tutmazdim bu evi taktirin sizde

Yaklaşık 2 aydır evliyim eşim 18-3 arası çalıştığından hafta içi o saatler arası annemlerdeyim.Evim müstakil olduğundan çekiniyorum apartman olsa tek kalma sıkıntım olmayacaktı sanırım.Komşu var ama yan ev şeklinde oturduğum yer bahçeli müstakil yerlerden.Artık yavaş yavaş alışmak istiyorum ama annem tek başına ne işin var evde korkarsın diyor abim 17.30 olmadan beni arıyor nerde kaldınız diye evimiz annemlere arabayla 7 dakika uzaklıkta.Korkak biri değilim.Eve televizyon almadık internette bağlatmadık o kadar saat kendimi nasıl oyalarım bunuda bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?Annemlerle olmak güzel ama bir ömür böyle gitmez ki birde şöyle bir problemimiz var eşim motor kullanıyor havalar yağışlı beni eve bırakıp almasıda sıkıntılı olacak artık ne yapsam bilemedim abim alır bırakır arabasıyla ama eşimde buna razı değil biz bir yola çıktık bunu kendimiz halletmeliyiz diyor.Eşimin iş saatini değiştirmesi gibi bir durum şuan için mümkün değil evimde kalsam annemlerin içi rahat değil ne yapsam hiç bilemiyorum.Bu arada ev eşimin ailesinden başka yere kiraya çıkmamızda şuan mümkün değil...Tek kalsam birşey olmaz değil mi ruhani şeylerden korkarım ben...

güncelleme:evlendikten iki gün sonra eşim salondayken yatak odasında ben yatarken fermuar sesi duyduğunu söylemişti(altınlar çantamdaydı) gelip beni uyandırıp çantana mı baktın dedi o zaman fena korkmuştum...
Öğrenciyken tek yaşıyordum
Gündüz gözü gördüğüm bahçeli minicik bir eve aşık olup tutmuştum
Akşam okuldan gelince farkettimki ağaçlardan ev bile gözükmüyor arkası desen sahil içen içene
İlk bir iki gün korktum sonra alıştım bazen özlüyorum bile

Kendi evin orasını zamanla alışırsın

Evinizi güvenli hale getirecek tedbirler alın o zaman. Siz de parmaklık taktırın.
Veya güvenlikli bir yere taşınıp orayı kiraya verin. Çünkü 11 aylık evli biri olarak söylüyorum, göçebe gibi her gün annenizin evine git-gel yaparsanız çok zorlanırsınız. Ne eve alışabilir ne de düzenli bir hayat yaşayabilirsiniz.

Parmakliktan baska sansiniz yok maalesef
Ayrica o tv yok internet yok coollugu maalesef uzun surmuyor ;)alin bi tv ya da pc ona takilirken zaman gecer ..
Onu yapamam bunu yapamam derseniz mecburen her gun gidip geleceksiniz
Bu da bence cok yorucu

Evinizi güvenli hale getirecek tedbirler alın o zaman. Siz de parmaklık taktırın.
Veya güvenlikli bir yere taşınıp orayı kiraya verin. Çünkü 11 aylık evli biri olarak söylüyorum, göçebe gibi her gün annenizin evine git-gel yaparsanız çok zorlanırsınız. Ne eve alışabilir ne de düzenli bir hayat yaşayabilirsiniz.
malasef başka yere taşınsak oranın kirasını alamayız vermezler.Hayırlısı bakalım...

Parmakliktan baska sansiniz yok maalesef
Ayrica o tv yok internet yok coollugu maalesef uzun surmuyor :KK66:alin bi tv ya da pc ona takilirken zaman gecer ..
Onu yapamam bunu yapamam derseniz mecburen her gun gidip geleceksiniz
Bu da bence cok yorucu
pc var benim için değil eşim için yorucu beni al bırak ona iş oluyor

Evet canım kalıyorum da sürekli boyle degıl senede bır yada ıkı ıs nereden cıkarsa guven konusunda hıcbır problemımız yok ıkımızınde,korkma konusuna gelınce dedıgım gıbı basta vesvese yapardım sonradan alıstım apartmanda oturuyoruz zaten bebeklede oyalanırken zaman cabuk gecıyor.

Evet canım kalıyorum da sürekli boyle degıl senede bır yada ıkı ıs nereden cıkarsa guven konusunda hıcbır problemımız yok ıkımızınde,korkma konusuna gelınce dedıgım gıbı basta vesvese yapardım sonradan alıstım apartmanda oturuyoruz zaten bebeklede oyalanırken zaman cabuk gecıyor.

Allah kolaylık versin zor olmalı o kadar ayrılık arada birde olsa umarım öyle uzun işleri olmaz hep birlikte olursunuz

Back
X