- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
Eşinizle tartisip bir anlık kizginlikla evinizi terkettinizmi? Ben kendimi zor tuttum bir yarım saat önce tam evden çıkıyordum banyoya attım kendimi dus aldım abdest aldım sakinlestim. Sorunum eşimin içki içmesi hep son diyor ama bir türlü verdiği sözü tutamıyor. Evlenirken böyle olduğunu bilmiyordum. Çok güzel kandırdı beni. Aynı evde yaşamak ne kadar tanirsan tanı başka birşey zaten. Bugünlerde nerdeyse gün aşırı hep sarhoş eve öyle gelmesi deli ediyor beni. Resmen çıldırıyorum. Şimdi gitsem aileme istemiyorum cekemiyorum bosanicam desem ailem arkamda durur elbet. Fakat araya eşimin akrabaları girer kayinvalidem kayinpederim gelirler. Hepsi eşimle konuşur beni gerçekten çok severler hatta eşimden çok diyebilirim. Eşim gelir özür diler annem babam da yuva kolay kurulmuyor al karini git bir daha olursa babam vermem der. Daha önce hiç terketmedim evimi. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yanim yak yik herşeyi melike nereye kadar bu adamın içkisini cekiceksin diyor. Ama bir yandan da ailemi üzmek istemiyorum. Sadece bir kere evini terkedip geri dönmeyen boşanan arkadaşlar varmı?