- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 34
- Konu Sahibi evintekprensesi
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkür ederim canım daha yolun çok başındayım ama olsun daha zamanım çookkkMaşallah canım çok güzeller aşkla kullan cicilerini çok çabuk tamamlarsın inşallah eksiklerini
Olsun canım inan bana aldıkça ekleniyor bir bakmışsın eksikler bitiyor öteki türlü zaten evlensek de bitmiyor annelerimizin bile hala eksikleri var düşüntesekkür ederim canım daha yolun çok başındayım ama olsun daha zamanım çookkk
aynen rahatım o konuda kendi evine bişeyler aldıkça nasıl mutlu oluyormuş insan.Olsun canım inan bana aldıkça ekleniyor bir bakmışsın eksikler bitiyor öteki türlü zaten evlensek de bitmiyor annelerimizin bile hala eksikleri var düşün
Çeyiz yapmak çok güzel canım ben senelerdir yapıyorum hala bıkmadımaynen rahatım o konuda kendi evine bişeyler aldıkça nasıl mutlu oluyormuş insan.
hiç bıkılacagada benzemiyorÇeyiz yapmak çok güzel canım ben senelerdir yapıyorum hala bıkmadım
Aynenhiç bıkılacagada benzemiyor
evet bende görünümüne bayıldım inş güzel güzel yemekler yapıp yemeklerinede bayılırızHayirli olsun canim ben de tencerelerimi emsanin o modelinden aldim gorunum olarak cok hos gorunuyordu ya :)
evet bende görünümüne bayıldım inş güzel güzel yemekler yapıp yemeklerinede bayılırız
Çok tesekkür ederim canım beğenmeme sevindimGüzel günlerde kullan cicilerini
Çok güzel hepsi
çok tesekkür ederim canım beğenildikçe sizin tarafınızdan çok daha mutlu oluyorummPrenses cok guzel seyler almissin gule gule kullan insaAllahh cicilerini
Tesekkür ederim canım bu baslıklar o yzden yrarlı oluyor unuttuklarımızı görüyoruzHayirli olsun yeni aldiklarinn
Simdi hatirladim yaa senin sayende... Benim önlügüm ve ekmekligim yok daha