Evladım

herkese cevap yazmaya çalışacağım eşimden boşanmadım yada beceremedim . en sonunda boşanmaya kalktığımda kendimi öldürürüm dedi . fiziksel şiddet artık göstermezse de psikolojik olarak baba sevgisi de göstermiyor bulunduğum ortamda artık hiç bir şeyin içinden çıkamaz hale geldim çocuğumuda alıp başka ile gitmek istiyorum mümkün olmadı çocuğun karıştığı olaylardan benimde can güvenliğim tehlikede ölmezsek Ankarada bir doktor tavsiyesi istiyorum

Bırak öldürsün abla çocuğundan daha mı önemli?? Hatta daha iyi ikiniz de kurtulmuş olursunuz parası varsa konar rahatça yaşarsınız.

Valla ismim merve ama site kabul etmediği için mervenin tersini yazdım. Onuda kabul etmediği için x koydum. O kız hoşunuza gitmese onun adını yazma gereksinimi duymazdiniz. Burda bu kadar insan haksız olup bi siz haklı olamazsınız bi düşünün derim
Ben burda din iman soyledigim icin haksiz oldum haklisiniz maalesef ulkemizdeki dinsiz insan sayisi her gecen dakika cogaliyor isim konudunuda sana danismiyorki ne dert oldu su ismim be

Ben senin musluman olmadigina hukmetmiyorum hasa ama yaran var demekki gocunuyorsun hadi git simdi kumunda oyna

Sizin katıldığınız kursların da nasıl yerler olduğunu, nasıl insanlar yetiştirdiğini böylelikle anlamış olduk. İnsanlara kendi düşüncenizi empoze etmeye çalışıyorsunuz, tek bir noktaya odaklanmışsınız farklı fikirleri olanlara hakaret ediyorsunuz. Siz buna "dine yönelmek" diyorsunuz, biz de kötü yol diyoruz. Amacımız da çocukları kötü yoldan korumak.

C Canatanxxx bildiğin bir cemaat varsa isim de ver hayrına sevaptır.

Konu sahibi hiç birşey için geç kalmış değilsin geçmişi bırak geçmişte kalsın.Acının ortağı olmaz.Oğlunun durumuna çok üzüldüm.Bence sen vefali bir annesin.Tez zamanda eğer o da kabul ediyorsa psikolojik destek için harekete geç lütfen.Bir evlat kolay yetiştirilmiyor.

Benim var, tecavüz eden vakıf Ensar vakfı mıydı? Bir de kuçuk kızların diri diri yandığı yurt vardı sanırım. Oooo bakın döve döve öldürülen çocuğun videosu da çıkmış:

Bakamayacak olan yapmasın kardeşim doğurup yurtlara vermesinler. Çocuklar fiziksel cinsel ruhsal tacizin her türüne sapık, yobaz, iğrenç herifler tarafındna maruz kalıyor. Bizim millet akıllanmaz yahu. Çocuklar tecavüze uğruyor, dövülüyor, yanıyor hala kurs da kurs yurt da yurt milletimizi anlamak mümkün değil gerçekten. Din sömürüsüne prim veren kesim gerizekalı gerçekten.

Ben burda din iman soyledigim icin haksiz oldum haklisiniz maalesef ulkemizdeki dinsiz insan sayisi her gecen dakika cogaliyor isim konudunuda sana danismiyorki ne dert oldu su ismim be

Ne din imani yahu cemaatlerin kurslarin yurtlarin dinle imanla falan alakasi yok hep somuru ve beyin yikama.

Bu konudaki cocugun derhal psikolojik destek ve annesinin bosanmasina ihtiyaci var. Goz var izan var niye insanlarin kafasina yanlis seyler sokuyorsunuz? hem cahilsiniz hem millete de super zeka! akillar dagitiyorsunuz.

Bu tespiti yapmak için psikolok olmaya lüzum yok azcık mantık ve akıl yürütmek yeterli oluyor. Sen öyle yap çocuklarını zincire vurarak dini Allahi öğret ama şu ayeti de unutma...dinde zorlama yoktur sevdirerek öğretiniz deniyor. Lâkin senin düşüncenle öğretilen her dindar kesim ya sapık yada milletin elini eteğini öpen sözde tarikat müridi oluyor. Uydurulan değil de indirilen dini biraz okuyun çocuklarınızı o zaman kuran rehberinde okutun inşallah. Güzel arapça okumaklada Allahın kelamını ayrıca öğrenmiyorsun biraz ne demiş Rabbim diye düşünüp kendi dilinde bak bakalım zorbalık neresinde kalıyor kuranın...buda benden sana abla tavsiyesi olsun lakin yaşım 38.
Kendin diyosun teyzecim yasini basini almissin hala benle tartismaya calisiyorsun sen artik torun sev 2.cisi dinde zorlama yoktur ben kuran kurslarinda buyumus insanim Allah a sukur o cocugu ailesi kabul etmiyor istemiyor o yuzden diyorumki sokakta serseri olcagina kuran kelam okusun ogrensin

Konuyu neden kapadığım malumunuz değil mi? Ama bilmeyenler için yazalım belki bu sayede kurallar artık öğrenilir.
Dini içerikli konu ve mesajlar yasaktır, altını çizerek yineliyorum "Dini" içerikli konu ve mesajlar yasaktır.
Dini içerik deyince tüm siteyi Müslüman zannettiği için yalnızca İslam'dan bahsettiğimizi sananlar olduğundan dini içeriğin Hıristiyanlık, Yahudilik, Müslümanlık, Budistlik, Ateistlik, Deistlik, Teistlik gibi bilumum inanç ve mezhebi kapsadığını belirtelim, burası dini bir site değildir, sitedeki herkes aynı inanca sahip değildir.

Back
X