Evladimi bakiciya nasil birakicam

böyle bi şeye şahit olsam ne yapar ne eder o kurumu kapattırırdım. sessiz kalmanın onlar gibi olmaktan bi farkı yokii... olayı normal karşılamanız çok tuhaf. siz en iyisi yorum yapmayın bu konuda.

kolaysa kendin yap..yorum yapmamada karışamazsınız..kendinizi yönetici mi zannediyorsunuz..asıl siz yapmayın..:p

evet aynen biz uğraşmak istemedik..beni cezalandırcakmısınız..diğer üyeyede yazdım..sizinle paylaşmak suç..tabiki korkularımızda olmadı değil..kocaman bir yer daha sonra bize ne yapacakları belleisiz..başımıza bir şey geldiğinde sizmi sahip çıkacaksınız?..cevap vermeyin..bu konuyuda paylaşmamış olayım..artık cevap da vermek istemiyorum..:KK14:

cevap vermemekle isabet edersiniz zira verdiğiniz cevaplar git gide daha da vahim bir hal alıyor.

Bende birkaç ay sonra bakiciya birakicam simdi okuyunca aklima Dank etti dediğimiz gibi çok zor olucak ama mecburuzda. Allah iyilerle karsilastirir inşallah kolayca atlatiriz o sureci..

evet aynen biz uğraşmak istemedik..beni cezalandırcakmısınız..diğer üyeyede yazdım..sizinle paylaşmak suç..tabiki korkularımızda olmadı değil..kocaman bir yer daha sonra bize ne yapacakları belleisiz..başımıza bir şey geldiğinde sizmi sahip çıkacaksınız?..cevap vermeyin..bu konuyuda paylaşmamış olayım..artık cevap da vermek istemiyorum..:KK14:
Sizi ben nasıl cezalandırabilirim ki, sizi varsa vicdanınız cezalandırır bu saatten sonra ki belliki yok. Isimsiz şikayet bile edebilirdiniz şikayet var vb sitelerden yeterki niyetiniz olsun.
Ne diyim dilerim sizin torunlarınıza evlatlarınıza yapılmaz böyle bir muamele. Cevap vermemeniz bencede isabet olur zira konuştukça batıyorsunuz.

canım kızım çalıştı..çok üzülüyordu dayanamadı..çocuklara yapılan zülümlerden ..çıkmak zorunda kaldı..velilere çok iyi davranıyorlar veliler sırtını döndükten sonra..gösteriyorlar gerçek yüzlerini dedi..dediğim yer çok lüks ve özel yer..

boyle bır kurumu şikayet etmedığınız ıcın bence sizdede vıcdandan eser yok....ılla sızın evladınızmı olması gerekıyor bu durumda...ınsanlar gözu kapalı bırakıyorlar oraya...yazık yanı bıldığınız halde nasıl bu kadar rahatsınız
konu sahıbı arkadş bende 20 aylıkken krese verecegım mecbur.bende uzuluyorum ama hayat sartları

Bende birkaç ay sonra bakiciya birakicam simdi okuyunca aklima Dank etti dediğimiz gibi çok zor olucak ama mecburuzda. Allah iyilerle karsilastirir inşallah kolayca atlatiriz o sureci..
-benimde derdim aynı bakıcı sıkıntısı şimdiden çöktü içime.Hayat şartları işte kim kuzusunu başkalarına emanet etmek ister ki ama devlet memuruyum çalışmak zorundayım yasal iznim 4 ay ve yanımda ne eşimin ailesi ne de benim ailem var mecburum bebeğimi 5 aylık bakıcı ellerine bırakmaya başka bir seçeneğim yok çünkü Rabbime emanet edeceğim artık... Allah her daim karşımıza Allahtan korkan kuldan utanan insanları çıkarsın inşallah...

sizin birşey yapmamanız sadece çocugunuzu alıp olanlara göz yummanız sizi onlardan farklı yapmaz. insanın düşmanının olmaması bile kötüdür çünkü bu demek ki kimseye ses çıkarmıyoruz. haksızlıklara göz yumuyoruz

• Beğen
Reactions: anu
16 subatta ise baslamam gerekiyor oglum tam 18 aylik olacak.Ama daha bir bakici bulamadik.Icim icimi yiyor cocuga baktikca gozlerim doluyor.Asiri derecede gergin ve kaygiliyim.Calisan ve cocugunu bakiciya birakan anneler bu sureci nasil atlattiniz pisikolojiden nasil kurtulabilirim ?
Kızım 14 aylıktı kreşe başladığında.Eğer güvendiğiniz içinizin ısındığı bir kreş olursa güzel olur diye düşünüyorum.Bu arada kızım şimdi 2 yaşında.Ve çok düzgün konuşuyor.İlk zamanlar zor oldu bana ama onun mutluluğunu görmem yetti.
İnşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz.

-benimde derdim aynı bakıcı sıkıntısı şimdiden çöktü içime.Hayat şartları işte kim kuzusunu başkalarına emanet etmek ister ki ama devlet memuruyum çalışmak zorundayım yasal iznim 4 ay ve yanımda ne eşimin ailesi ne de benim ailem var mecburum bebeğimi 5 aylık bakıcı ellerine bırakmaya başka bir seçeneğim yok çünkü Rabbime emanet edeceğim artık... Allah her daim karşımıza Allahtan korkan kuldan utanan insanları çıkarsın inşallah...
Amin canim..Ayy kiyamam pekde küçük kuzucuk ama allaha emanet canim yani elden bisey gelmiyor. kuzum alti aylik simdi benim kizim çok mizmiZ bakici bakamaz şuanda çok yipranir yavrum onun kahrini bi ben cekebiliyorum insallh 14 aylik olunca birakicam bende ozaman kadar ücretsiz izne ayrildim

ben de 8 aylıkken bıraktım. her odaya sesli kamera sistemi tabi ki. kendisine de söylemek zorundasınız sonuçta o insan orda soyunup giyinebilir. her turlu söylememek etik değil zaten. ayrıca söylediğinizde evde siz varmışsınız gibi davranıyor. ben cok sanslıydım. mükemmel sefkat gösteren,iyi yürekli bir hanımdı. annem varken kaygılanırdım, o varken kaygılanmazdım o derece. kızım bayılıyordu ona. kreşe başlayınca ayrıldı. şimdi ikinci kızım için yine bizimle çalışmasını ümit ediyorum cunku doğal olarak başka bir iş bulmuş. umarım siz de böyle iyi kalpli bir teyze bulursunuz. kamerasız asla diyorum cunku kreşe ilk başladığında izleyemediğim için cok kaygılanmıştım yanı herkes kreşi daha güvenli buluyor ama ben kameradan dolayı bakıcıyı daha güvenli buluyorum. 3 yasına kadar bakıcı bakmalı bence

[QUOTEbağışlayınprise, post: 38848363, member: 513494"]Amin canim..Ayy kiyamam pekde küçük kuzucuk ama allaha emanet canim yani elden bisey gelmiyor. kuzum alti aylik simdi benim kizim çok mizmiZ bakici bakamaz şuanda çok yipranir yavrum onun kahrini bi ben cekebiliyorum insallh 14 aylik olunca birakicam bende ozaman kadar ücretsiz izne ayrildim[/QUOTE]
Allah bağışlasın yavrunu keşke benimde ücretsiz izne ayrılma imkanım olsa ama konut kredisi ödüyoruz çok zor yani ayrılmam Allah yardımcımız olsun...

Karşılıklı üsluplara dikkat edelim ve polemiğe girmeyelim lütfen.

kolaysa kendin yap..yorum yapmamada karışamazsınız..kendinizi yönetici mi zannediyorsunuz..asıl siz yapmayın..:p
sizi yaşınıza uygun davranmaya davet ediyorum. tarzınız belli. cevap vermeme bile gerek yok. tek bildiğim böyle bir şeye şahit olsam asla asla sizin gibi davranmayacağım.

Hala bir bakici bulamadik gun geçtikçe umudumu yitiriyorum.Kimse eve gelmek istemiyor.Bu gidişle bir yıl daha ücretsiz izin alicam tabii verirlerse.

16 subatta ise baslamam gerekiyor oglum tam 18 aylik olacak.Ama daha bir bakici bulamadik.Icim icimi yiyor cocuga baktikca gozlerim doluyor.Asiri derecede gergin ve kaygiliyim.Calisan ve cocugunu bakiciya birakan anneler bu sureci nasil atlattiniz pisikolojiden nasil kurtulabilirim ?

merhaba benimde kızıma 18 aylıktan itibaren bakıcı bakıyor şuan tam üç yaşında ve ikinci bakıcımız....ilkindende çok memnunduk taşındığımız için ayrılmak zorunda kaldı ve kızımla ağlayarak ayrıldılar ..bakıcı bulmak çok ama çok zor ..çok güçlü referanslarla bulabildik yani çok iyi tanıyan kişiler buldular sağolsun..ilk zamanlar ben üç gün izin aldım bakıcıyla beraber kaldık düzenimizi anlaması için ..sonraki haftalarda çocuğu gözlemledik arkasından ağlıyordu babaanne diyordu kadına ..sevdiğini anladım birde her ikibakıcımızlada aramızda güzel bir diyalog vardı. ama gerçekten çok zor ..elimde olsa ilk üç yıl kızımın yanında olurdum bırakmak zor geliyor...sizinde eğer anneanne babaanne gelebiliyorsa ilk birkaç hafta yanlarında olsun hem gözlemlesin hem düzeni oturtsun

Hala bir bakici bulamadik gun geçtikçe umudumu yitiriyorum.Kimse eve gelmek istemiyor.Bu gidişle bir yıl daha ücretsiz izin alicam tabii verirlerse.

maddi yönden sıkıntı çekmeyeyeceksen naçizane tavsiyem yanında olabilidğin kadar evladınla b,rlikte ol..ben oğlumda ilk üç yıl beraberdim hiç sıkıntımız yok onda ..kızımda 2 yıl ücretsiz iznim vardı 18 ayını kullandım bazı sebeplerden dolayı..ve şimdi oğluma göre daha hırçın bir çocuk ..anneye doyamadığı o kadar belliki..ne kadar kaliteli vakit geçirmeye çalışsakta sabah kalkıp beni bulamayınca annem nerde diyor..örneğin evcilik oynuyoruz oyuncak bebeklerini bana emanet edip işe gidiyor size gelirken süpriz getireceğim diyor..aslında içinde ne kadar yer ediyor onu bırakıp gitmem..

maddi yönden sıkıntı çekmeyeyeceksen naçizane tavsiyem yanında olabilidğin kadar evladınla b,rlikte ol..ben oğlumda ilk üç yıl beraberdim hiç sıkıntımız yok onda ..kızımda 2 yıl ücretsiz iznim vardı 18 ayını kullandım bazı sebeplerden dolayı..ve şimdi oğluma göre daha hırçın bir çocuk ..anneye doyamadığı o kadar belliki..ne kadar kaliteli vakit geçirmeye çalışsakta sabah kalkıp beni bulamayınca annem nerde diyor..örneğin evcilik oynuyoruz oyuncak bebeklerini bana emanet edip işe gidiyor size gelirken süpriz getireceğim diyor..aslında içinde ne kadar yer ediyor onu bırakıp gitmem..
Maddi yonden minimum imkanlarla geciniyoruz 1,5 yildir.Ama esim calismami istiyor artik cocuk okula baslayana kadar evimizi almamiz gerektigini soyluyor.Bende cocukla birlikte iyice eve kapandim burda gurbetteyim calismak psikolojik olarak banada iyi gelecek.Cocugum icin 1 yil daha disimi sikarim aslinda seve seve ama esimin bana destek olmasi lazim.Yoksa benim icin evde durmak cok yipratici olacak.Hayirlisi olsun hakkimizda.

Canım ben kreş öğretmeniydim şuan çalışmıyorum ama neyse heryerinde kamera olan ve canlı izleyebileceğim bir kres tercih etmelisin ben hiçte çocuklara eziyet etmedim öğretmen arkadaşlarımda etmedi ve aksine küçük yaş gruplarıyla extra ilgileniyorduk çocuklarımın bebekliğini bilirim daha 1 yaşında bırakıp 6 yaşına kadar bizle olan öğrencilerimiz bile oluyordu.. Bu konuda güven önemli tabi yakınlarınızdan kreş önerisi alabilirsimiz kameralı biryerde ve bende kreş öneririm çünkü orada birsürü çocukla düzen içinde yaşamayı öğrenicek bu çok önemli

Canım ben kreş öğretmeniydim şuan çalışmıyorum ama neyse heryerinde kamera olan ve canlı izleyebileceğim bir kres tercih etmelisin ben hiçte çocuklara eziyet etmedim öğretmen arkadaşlarımda etmedi ve aksine küçük yaş gruplarıyla extra ilgileniyorduk çocuklarımın bebekliğini bilirim daha 1 yaşında bırakıp 6 yaşına kadar bizle olan öğrencilerimiz bile oluyordu.. Bu konuda güven önemli tabi yakınlarınızdan kreş önerisi alabilirsimiz kameralı biryerde ve bende kreş öneririm çünkü orada birsürü çocukla düzen içinde yaşamayı öğrenicek bu çok önemli
3 yasina kadar hic kimse kresi onermiyor.1 yasindak cocuklar zorlanmiyorlarmi.Ozbakimlari nasil oluyor.

Back
X