- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
1.5 yıllık öğretmenm 1 milyarım var kenarda.Sen yne iyi biriktirmişsin.Ben olsam bir daha gidemem herhalde oraya.ne anneler var.Boşuna denmiyor demek ki her kadın ana olamaz diye
Yerinizde olsam tutarım kendime bir ev otururum. Kendi yağımla kavrulurum. Önce bana böyle söyleyen anneyi silerim.
Sonra da baba kız arasına para mevzusu sokan babayı.
Çocuklara kendi ayakları üzerine sağlam basmayı, kendine yetebilmeyi öğreten kişilersiniz sizler.
Önce kendinizde başlayın derim.
Eminim çok mutlu olacaksınız.
Olmaz olur mu hiç
Evladında anne ve babasının üzerinde hakkı var tabiki.
Onlar doğurmuş olabilir
Ama gereken sorumluluklar sadece bunla bitmiyor
Annenizin böyle söylemlerini okudugumda üzüldüm
Bir anneye hiç yakışmıyor böyle ifadeler sözler
Anne bu ya Korur, kollar,sever, kıyamaz, kendinden çok düşünür evladını
Madem anneniz böyle sizde katlanmak zorunda değilsiniz
Kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz
Tutun bir ev kendi yağınızda kavrulun gitsin
zaten öğremtenlik yaptığım yerde evim var yani kirada oturuyorum.küçük bir yerde çalışıyorum şimdi yaz tatillerinde de mi orada kalayım.aslında düşündüm ama çok bunaltıcı olur diye kalmadım.
zaten hayatta yapayalnızım inan.kimsem yok.hiçkimsem yok...kime sığınıcaM KİMe tutunucam hiç bilmiyorum.
madem istenmiyosun sen de gitme. ne demek evlat ayrımı yaa..yazın git tatiline tek basına ohhh kafanı dinle..katıl turlara gez toz, maasın var..milletin lafını sozunu niye dinliyosun da canını sıkıyosun! yarın bi gun annen yataga dustugunde biricik oglu ilgilenir onunla gorur o!!!!!
anlayamadımki....ben daha doğmamış bebeğim karnımda hereket etmediğinde ağlamaya başlıyorum acaba bişey mi oldu diyeonu görmediğim halde nasıl bağlıyım....nasıl evlat ayırımı yapabilir bilemiyorumki. yaşadığı ne olursa olsun.hayatın acımasızlığını,çektiklerini nasıl sana yükleyebilir. sen istemedin ki tüm bunların yaşanmasını......
kesinlikle evimde yalnız oturur yine de gitmezdim kimsenin yanına. yiyeceğin bir lokma ekmek bir tabak yemek. onu da ağzının tadıyla yersin hiç değilse. neden istenmediğin halde ısrarla gidiyorsun? eşi nasıl davranıyor sana bilmiyorum ama rahatsız olmuyor musun onların yanında??
tayin isteyemiyor musun?
Ben annemi kaybettim, yok artık ama seninde durumun benden faksız degil hani, anne varda ne ise yarıyor? Yazık! Dogurmakla anne olunmuyormus demek ki, eviniz de varmıs sıkılsanız da gitmeyin yapacak birsey yok, insan kendi annesinden bu tür davranıslara maruz kalacaksa ben yapayalnız kalnamyı tercih ederim eminim ki ondan duyduklarımdan daha az canımı sıkar yalnızlık..
zaten öğremtenlik yaptığım yerde evim var yani kirada oturuyorum.küçük bir yerde çalışıyorum şimdi yaz tatillerinde de mi orada kalayım.aslında düşündüm ama çok bunaltıcı olur diye kalmadım.
zaten hayatta yapayalnızım inan.kimsem yok.hiçkimsem yok...kime sığınıcaM KİMe tutunucam hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?