Evladini kaybeden anneler

Başınız sağolsun. Kaybetmedim ama kaybedebileceğimi düşününce bile kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor Allah sabır versin.

Evladimi henuz dokuz yasinda kaybettim dikuz ay oldu tek oglumdu herseyimdi iki sene boyunca o illet hastalikla mucadele ettik ama kazanamadik kucucuk bedeninle o kadar mucadele verdi ki...nefes alamiyorum psikolojik destek aldim cok agir ilaclar kullandim fakat biraktim esimde bende cok kotuyuz nasil toparlanicaz ne yapicaz bu aciyla nasil yasicaz

Şöyle düşünün belki içiniz biraz ferahlar, bu dünyada belki çok acı çekti o hastalık yüzünden ama şuan olduğu yerde çok mutlu meleklerle birlikte ve orda sizi bekliyor sizi almadan hiç bir yere gitmeyecek.

Rabbim sabır ve dayanma gücü versin.birgün onunla kavusacaksınız.profesyonel yardım alın üstesinden gelmeniz için muhakkak.cok üzüldüm:KK42:

Evlat acısı bu dünyada yaşanabilecek en büyük acı öyleyse bunun mükafatı öbür tarafta çok büyük olacak. Sabredip dua etmekten başka çare yok şimdilik. Rabbim içinize ferahlık versin acılarınızı hafifletsin.

Allah sabır versin. En azından artık acı çekmiyor, minik bedeni savaşmıyor. Uyuduğu yerde huzura kavuştu artık. Bol bol dua etmekten başka elden gelen yok ama en azından artık acı çekmediğini düşünüp rahatlayabilirsiniz bi nebze de olsa...

Rabbim dayanma gücü versin. Bu dünya birgün bitecek ve cennetin kapısından üçünüz el ele gireceksiniz.
Terapi almanızı öneririm. Aynı acıyı yaşayan bir tanıdığım emdr terapisi görmüştü. Ona çok faydalı olmuştu. İnşallah sizin için de şifa vesilesi olur.

Bir evlat sahibi biri olarak gözlerim doldu...
Allah
Her zaman derim, hiç bir anneyi evlat ölümüyle sınamasın,
Size kalpten bol sabır diliyorum

Böyle bir başlık aratacagim derdi ile derdime derman olacak birilerini arayacağım aklıma bile gelmezdi. Artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak. 22 aylıktı kuzum yeni yeni konuşmaya başlamıştı. Evin ,gönlümüzün neşesiydi. Hiç anlamadılar biz de anlamadık. Bir kaç gun hastalık arkasından nöbet. Menenjittir iyileşir dedim keşke öyle olsa dedi doktorlar. Beyincikte tümör varmis. 12 gün alıştırdı bizi öyle gitti yavrum . Rabbim Ömrünü o kadar takdir etmiş. Kendi merhametine şefkatine aldı. Cennetinde ve çok mutlu diye teselli oluyorum ama sol yanın yanıyor. Hergun geçmesin allahım bu acı geçmesin ki ben yavruma ahirette kavusmak için heran dua edeyim. Ahirette berzahta kavuşmak ümidiyle yaşandığı kadar yaşıyoruz iste. Rabbim 4 yaşındaki ablasına uzun sağlıklı hayırlı ömür versin ona tutunmaya çalışıyoruz. Rabbim kimseyi evladıyla sınamadım. Kimseye evlat acısı vermesin.

Böyle bir başlık aratacagim derdi ile derdime derman olacak birilerini arayacağım aklıma bile gelmezdi. Artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak. 22 aylıktı kuzum yeni yeni konuşmaya başlamıştı. Evin ,gönlümüzün neşesiydi. Hiç anlamadılar biz de anlamadık. Bir kaç gun hastalık arkasından nöbet. Menenjittir iyileşir dedim keşke öyle olsa dedi doktorlar. Beyincikte tümör varmis. 12 gün alıştırdı bizi öyle gitti yavrum . Rabbim Ömrünü o kadar takdir etmiş. Kendi merhametine şefkatine aldı. Cennetinde ve çok mutlu diye teselli oluyorum ama sol yanın yanıyor. Hergun geçmesin allahım bu acı geçmesin ki ben yavruma ahirette kavusmak için heran dua edeyim. Ahirette berzahta kavuşmak ümidiyle yaşandığı kadar yaşıyoruz iste. Rabbim 4 yaşındaki ablasına uzun sağlıklı hayırlı ömür versin ona tutunmaya çalışıyoruz. Rabbim kimseyi evladıyla sınamadım. Kimseye evlat acısı vermesin.

Allah sabır versin. Çok büyük bir imtihan. Rabbim büyük imtihanlarından korusun. Sizleri okurken gözlerim doldu. Allahım cennetinde buluştursun sizi 😢

Allah sabır versin kimseyi evladıyla sınamasın.
Evladınız şuan cennette o yönden bakın öte dünyada şefaattçi size inşallah

Back
X