Annen nasıl oluyor da sen benim kızıma o.... gibi bir imada bulunup , kendi kardeşinin yediği haltı kızımın üzerine atıyorsun ! diyemiyor
Hayret ediyorum..
Kusura bakmayın ama sizin anlatmadığınız başka şeyler var yoksa ablası durup dururken bu yoldan çıkarıyor neden diyor birşeyinizi görmüş demek ki kaldı ki sırf kuzeniniz bir erkekle mesajlaşıyor diye ablası da sizi suçladı diye kalkıp kardeşin or... yapıyor dersen o kuzen yüzüne bile bakmaz çok haklı. Biri siz erkek arkadaşınla mesajlaşıyorsunuz diye bunu yapsa ne yaparsınız kaldı ki alelade komşu arkadaş değil akraba anneniz neden görüşmesin başlıkta öyle bir arkadaş gibi yazmışsınız bir anne kolay kolay kızını arka plana atmaz demek ki biliyor huyunuzu ne çirkin şeyler kuzene bilmem ne diyin sonra haklıyım diyin pes. Annenizi sayıp geliyorlar senin gül yüzüne değil konuşmazsın olur biter anneni kimbilir nasıl mahcup ettin.
Kendisini cok namuslu gosteriyor gorseniz sanki o mesajlari atan o degil. gecende ne yapti biliyomusunuz kendisinin sevdigi bi cocuk vardi cocugun sevgilisi var ama gitmis cocugun sevgilisine benim cocugu sevdigimi soylemis Allahindan bulsun insallah bana da farkli anlatiyor guya cocugun sevgilisi benden haz etmiyormus diye.. evet o kullandigim kelime yanlisti ama o kadar yuttum ki yapilanlari bi patlamaydi o..
Annemi nasil mahcup ettim oyle mi? peki empati yapin o zaman sizin babaniza bu sahislar dolandirici dese sahsiniza iftiralar atsa surekli arkanizdan konussa siz bu insanlarla gorusmek istermisiniz annemi anlamaya calisiyorum ailesi diyorum ama boyle aile olmaz olsun annem gormuyor gormek istemiyor ailesine laf kondurmuyor kac gece agladim ben onlar yuzunden. ah keske o kizin ne oldugunu bilseydiniz evet hata bende tan ifade edememisim ama durum bu iste
Babanıza dolandırıcı deseler iftira etseler babanız o kızları evine sokar mı kendi evi sonuçta annene de söyler git onlarda görüş bu eve girmeyecekler der. Yok sevgilisi olan kişiye sizin hoşlandığnızı söylemişte durup dururken neden yapsın bunu resmen burada cevap veremeyecek nasılsa diye karalayıp duruyorsunuz baştan yazmadığınız şeyleri tepki alınca yazıyorsunuz. Anneniz görüşüyor hadi ama akraba için size o sözleri söylemez bir anne olarak bunu dediyse birşeylerinizi görmüş demek ki. Yoksa neden öyle bir söz söylesin kızını korumasın. Tek sen misin evde başka kardeşlerin var mı onlarda sorun yaşıyor mu annene iletiyor mu annen onlara da mı aynı şekilde söylüyor yoksa ailede tek sen mi rahatsızsın neden bilmem ama kuzenini çekemiyorsun ayrıca başlık kelalaka akraba değil arkadaş demişsin. Onlar annenin yeğenleri.
Benim bi kuzenim var ama nasil seytan nasil fettan anlatamam bide bunun bi ablasi var annem cok iyi arkadas bununla.. bu kuzenim bi gun bi erkekle mesajlasiyordu sonra ablasi bunu yakaladi ve soyledigi laf aynen bu beni gostererek "bak ben sana dedim bu seni yoldan çıkaracak!" ben sok oldum o kadar sinirlendim ki senin kardesin o.... yapiyor dedim kardesi de ne mesajlar atiyor bi bilseniz. ama kabahatli ben oldum.. sonra baya gecti ama benim icimde ki kin hala gecmedi zaten kardesiyle de cok feci kavga ettik kusuz.. ama annem inadina onunla gorusuyor inadina evine cagiriyor onlarin bize yapmadigi pislik kalmadi ama annem anlamak istemiyor gecen yine kavga ettik gene cagiricam dedi bende bagirdim bana ne diyor biliyomusunuz annem "sen evlensen, kardesi kardese vurdurursun" ya onun ailesinin bize atmadigi kazik kalmadi ama o evladini hice sayarak hala onlarla samimi.. siz olsaniz boyle bisey yaparmiydiniz?
Ayakkabılarına tuz at birer cimdik. Annen cagırsada gelemezler :))))))
Anneninizin tavrıda hiç hoş degil
Benim bi kuzenim var ama nasil seytan nasil fettan anlatamam bide bunun bi ablasi var annem cok iyi arkadas bununla.. bu kuzenim bi gun bi erkekle mesajlasiyordu sonra ablasi bunu yakaladi ve soyledigi laf aynen bu beni gostererek "bak ben sana dedim bu seni yoldan çıkaracak!" ben sok oldum o kadar sinirlendim ki senin kardesin o.... yapiyor dedim kardesi de ne mesajlar atiyor bi bilseniz. ama kabahatli ben oldum.. sonra baya gecti ama benim icimde ki kin hala gecmedi zaten kardesiyle de cok feci kavga ettik kusuz.. ama annem inadina onunla gorusuyor inadina evine cagiriyor onlarin bize yapmadigi pislik kalmadi ama annem anlamak istemiyor gecen yine kavga ettik gene cagiricam dedi bende bagirdim bana ne diyor biliyomusunuz annem "sen evlensen, kardesi kardese vurdurursun" ya onun ailesinin bize atmadigi kazik kalmadi ama o evladini hice sayarak hala onlarla samimi.. siz olsaniz boyle bisey yaparmiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?