• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evladınız mı arkadaşınız mı?

Ben burada ki akrabalık ilişkisini anlayamadım????? Kuzenim demişsin kuzeninin ablası yine senin kuzenin oluyor? Kuzenin olması için teyze çocuğu, amca çocuğu,dayı çocuğu veya hala çocuğu olması gerek. Bu kişiler senin kuzenin olduğuna göre anneninde yeğeni oluyor... Ayy kafam karıştı.

karisiklik olmasin diye kuzenim - ablasi diye ayiriyorum. ablasi benden yasca buyuk annemle yaslari yakin diye arkada s dedim..

Annen belki bu aranızda geçenleri ergen öncesi olaylar olarak niteliyordur. Sonuçta senin de hitaplarını güzel bulmadım. O yüzden onların size attığı kazıkları da bilemiyoruz. Hatta sana göre sorun olan şeyler annene göre olmayabilir. Yani bazı şeylere bakış açısı yaşla değişir kesinlikle.

Cok merak ediyorum biri sizin kiziniza iftira atsa kizinizla surekli ugrassa siz bu olayi "ergen oncesi olaylar olarak" nitelendirirmisiniz! ustelik yasim da 19.. hitap seklimi o kelimeden dolayi begenmediniz. ama insan bi yere kadar sakinligini koruyabilir. hic bi sucunuz olmadigi halde surekli olaylarin icinde adim geciyor bende bi insanim. ustelik hep icime attim.. patlamam da agir oldu..

Back
X