Evladinizin hayrına biri bana yardimcı olsun

Bence de hemen doktora gidin. Ama tam adet gününüzde adet kanaması gibi olduysanız bizim oralarda üstünü görsün derler. Yani normal adetiniz de olabilir. Benim bi tanıdığım doğum yapana kadar normal adet olmuş. İlk hamileliğiniz mi? Bence tek kesin sonuç doktor hemen acilden gidip görünün.

Yani gebeysem eger ki insallah ilk olacak inşallah ama böyle baya siyah pıhtılı gelmisti kanamam baya baya pıhtılı

Yani gebeysem eger ki insallah ilk olacak inşallah ama böyle baya siyah pıhtılı gelmisti kanamam baya baya pıhtılı
Şimdiden çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur ve seninledir. Bekleme bence daha fazla hemen doktora git. Düşükte olabilir. Benim de 5 haftalıkken senin gibi olmuştu. Ama doktora görünmeden moralini de bozma. Biliyorsun moralde önemli. Hemen git derim ben.

Insallah canım ya dua edin lütfen

Çünkü burdaki doktorlar can sıkıyorlar bu sebepten gitmedim
Cok zor bi durum yaa evlenmeden once derdim aninda cocuk olur zaten ama zormus ya valaha zormus
Bende öyle zannediyordum ama yaklaşık 2 yıl sonunda oldu Biz buradan ne desek havada kalır bence sen en azından kan tahlili ver 2-3 günde bir değerlerindeki artışa baktır. Belli olmaz kimi kadınlar tüm gebeliği boyunca normal adet görüyormuş inşallah sağlıklı bir gebeliktir ❤

Ins
Inşallah canım dua et lütfen

Doktora gitmelisin kesinlikle. Yok illaki gitmem dersen en azından acilde kan ver.

Karnim ağırmiyor düşüklerin karni agirmaz mi

Anlattıgınızı ben kimyasal gebelik olarak yasadım
Kimyasal gebelikte pozitifi görürsünüz sonra agrısız sızısız regl olur parca parca bebeği düşürürsünüz
Değerlerinizde on gün icinde sıfırlanır o yüzden hala testler pozitif cıkmaya devam eder

Yukarıda yazdıgınıza istinaden;
Yok öyle bişey
He tabi dıs gebelik olursa malum sizide zehirler o zaman baya bi ölümle burun buruna gelip agrı hissedersiniz

Aaa

Cok seneler once benzer durum.basima gelmisti dusuk olmus fakat ben isin uzmani degilim elbette mutlak bir hekime gorunmelisiniz bence burda vakit kaybetmeyin bebis var ise riske atmayin gerekli tedavinizi olun rabbim evladinizi bagislasin

Cok seneler once benzer durum.basima gelmisti dusuk olmus fakat ben isin uzmani degilim elbette mutlak bir hekime gorunmelisiniz bence burda vakit kaybetmeyin bebis var ise riske atmayin gerekli tedavinizi olun rabbim evladinizi bagislasin
Gidicem bugün inşallah

Evet düşük yapmışım bugün ogrendim peki cocugunuz oldumu olduysa nezaman oldu siizn düşük yaptığınızdan sonrami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…