- Konu Sahibi Rumeysaayss
-
Bence de hemen doktora gidin. Ama tam adet gününüzde adet kanaması gibi olduysanız bizim oralarda üstünü görsün derler. Yani normal adetiniz de olabilir. Benim bi tanıdığım doğum yapana kadar normal adet olmuş. İlk hamileliğiniz mi? Bence tek kesin sonuç doktor hemen acilden gidip görünün.Hanımlar adet olmama 5 gun varken gebelik testi yaptim aninda pozitif cikti sonra tekrar aldim oda pozitif cikti 5 gun boyunca pozitif ve adet oldum adetim kanamam azdı ama ciğer parcalari gibi siyah pihtilar geldi normal surup bitti ve suan adetimin üstünden 5 gun gecti ben öğlen iki tane test aldim birinde cok az silik cizgi cikti.digerini bu sabah yaptim 7 dakika sonra anında ikinci cizgi net şekilde cikti sizce nedir bu
Yani gebeysem eger ki insallah ilk olacak inşallah ama böyle baya siyah pıhtılı gelmisti kanamam baya baya pıhtılıBence de hemen doktora gidin. Ama tam adet gününüzde adet kanaması gibi olduysanız bizim oralarda üstünü görsün derler. Yani normal adetiniz de olabilir. Benim bi tanıdığım doğum yapana kadar normal adet olmuş. İlk hamileliğiniz mi? Bence tek kesin sonuç doktor hemen acilden gidip görünün.
Kimyasal gebelik geçirdim. Daha çok yeni gebelik olduğu için ağrılı olmayabiliyor. Çoğu kadın farkında olmadan kimyasal gebelik geçiriyor adet olduğunu sanıyor.Karnim ağırmiyor düşüklerin karni agirmaz mi
Cok zor bi durum yaa evlenmeden once derdim aninda cocuk olur zaten ama zormus ya valaha zormusKimyasal gebelik geçirdim. Daha çok yeni gebelik olduğu için ağrılı olmayabiliyor. Çoğu kadın farkında olmadan kimyasal gebelik geçiriyor adet olduğunu sanıyor.
Şimdiden çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur ve seninledir.Yani gebeysem eger ki insallah ilk olacak inşallah ama böyle baya siyah pıhtılı gelmisti kanamam baya baya pıhtılı
Insallah canım ya dua edin lütfenŞimdiden çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur ve seninledir.Bekleme bence daha fazla hemen doktora git. Düşükte olabilir. Benim de 5 haftalıkken senin gibi olmuştu. Ama doktora görünmeden moralini de bozma. Biliyorsun moralde önemli. Hemen git derim ben.
Çünkü burdaki doktorlar can sıkıyorlar bu sebepten gitmedim
Bende öyle zannediyordum ama yaklaşık 2 yıl sonunda olduCok zor bi durum yaa evlenmeden once derdim aninda cocuk olur zaten ama zormus ya valaha zormus
Belki aynısı yaşayan olmustur diye sordum canım yani pskolojim gerçekten bozuldubence dr gitsen iyi olacak
biz buradan ne kadar yardımcı olabiliriz ki
Inşallah canım dua et lütfenBiz buradan
Bende öyle zannediyordum ama yaklaşık 2 yıl sonunda olduBiz buradan ne desek havada kalır bence sen en azından kan tahlili ver 2-3 günde bir değerlerindeki artışa baktır. Belli olmaz kimi kadınlar tüm gebeliği boyunca normal adet görüyormuş inşallah sağlıklı bir gebeliktir ❤
psikolojini bozma herserde bir hayır varBelki aynısı yaşayan olmustur diye sordum canım yani pskolojim gerçekten bozuldu
Insallahpsikolojini bozma herserde bir hayır var
dr git inşallah güzel haberler alırsın
Burda ıste öyle yok canım acil de bakmıyorlar manisa salihli burasi anca kadin dogum oda bi sürü sıra ve suratsız doktorlar tabikiDoktora gitmelisin kesinlikle. Yok illaki gitmem dersen en azından acilde kan ver.
Karnim ağırmiyor düşüklerin karni agirmaz mi
AaaAnlattıgınızı ben kimyasal gebelik olarak yasadım
Kimyasal gebelikte pozitifi görürsünüz sonra agrısız sızısız regl olur parca parca bebeği düşürürsünüz
Değerlerinizde on gün icinde sıfırlanır o yüzden hala testler pozitif cıkmaya devam eder
Yukarıda yazdıgınıza istinaden;
Yok öyle bişey
He tabi dıs gebelik olursa malum sizide zehirler o zaman baya bi ölümle burun buruna gelip agrı hissedersiniz
Cok seneler once benzer durum.basima gelmisti dusuk olmus fakat ben isin uzmani degilim elbette mutlak bir hekime gorunmelisiniz bence burda vakit kaybetmeyin bebis var ise riske atmayin gerekli tedavinizi olun rabbim evladinizi bagislasinHanımlar adet olmama 5 gun varken gebelik testi yaptim aninda pozitif cikti sonra tekrar aldim oda pozitif cikti 5 gun boyunca pozitif ve adet oldum adetim kanamam azdı ama ciğer parcalari gibi siyah pihtilar geldi normal surup bitti ve suan adetimin üstünden 5 gun gecti ben öğlen iki tane test aldim birinde cok az silik cizgi cikti.digerini bu sabah yaptim 7 dakika sonra anında ikinci cizgi net şekilde cikti sizce nedir bu
Gidicem bugün inşallahCok seneler once benzer durum.basima gelmisti dusuk olmus fakat ben isin uzmani degilim elbette mutlak bir hekime gorunmelisiniz bence burda vakit kaybetmeyin bebis var ise riske atmayin gerekli tedavinizi olun rabbim evladinizi bagislasin
Evet düşük yapmışım bugün ogrendim peki cocugunuz oldumu olduysa nezaman oldu siizn düşük yaptığınızdan sonramiCok seneler once benzer durum.basima gelmisti dusuk olmus fakat ben isin uzmani degilim elbette mutlak bir hekime gorunmelisiniz bence burda vakit kaybetmeyin bebis var ise riske atmayin gerekli tedavinizi olun rabbim evladinizi bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?